نقل قول:
الان در بدترین وضعیت روحی قرار گرفتم.حتی فینال پارسال هم این طوری نشدم.ولی امسال دیگه واقعا نابود شدم.همه چیز برای من هویتشو از دست داده و احساس می کنم توی این دنیا خیلی بی معنی و بی مفهومه.نمی دونم چرا و بی حسم.خواب برام مفهوم نداره تفریح برام مفهوم نداره.رنگ ها برام بی معنی هستن.وبه شدت به هم ریختم.اما بازیکنان چلسی الان چی می کشن.واقعا جمع کردن تیم برای این چندتا بازی باقی مونده سخته.ولی اگه گاس هیدینگ همونیه که به دنیا ثابت کرد بارسلونا تیم نیست تیم رو هم از لحاظ روحی آماده می کنه.امیدوارم اون داور به سزای اعمالش برسه.وشنبه که توی مدرسه همه انتظار منو می کشن که به من بگن تیمت باخت.ولی برای چلسی هر چیزی رو تحمل می کنم.امیدوارم فصل آینده روی چلسی تجدید نظر کنن آقایونی مثل پلاتینی.هرچند چلسی بدون این خوک کثیف هم نشون داد بهترین تیم جهانه.ای کاش بلاتر رئیس فیفا روی یوفا تجدید نظر می کرد.چون الان به این نتیجه رسیدم سطح afc از uefa بیشتره.بن حمام شعورش از پلاتینی بیشتره.خیلی بی انگیزم و بی روحیه.امیدوارم سال آینده این افتخار رو داشته باشیم که ما بارسلونا رو حذف کنیم.به نظر میاد آنجلوتی داره میاد.هر چند هیچ کسی به اون امیدی نداره.ولی امیدوارم بتونه جام قهرمانی اروپا رو به ما برسونه.همین طور که چندین بار در میلان این کار رو کرد.شاید چندتا از بازیکنان میلان هم باهاش بیان.ولی نمی دونم چی میشه.فقط مطمئنم که چلسی جواب سختی به همه میده. این همه تیم حرام خور در دنیا صدر فقط به چلسی گیر میده.این همه تیم دفاعی در دنیا فردوسی پور به ناحق به چلسی گیر میده.چلسی مدعی قهرمانی و پیمان یوسفی تیم محبوب خودشو از پیش قهرمان می دونه.جواد خیابانی فقط از تیم محبوب خودش حمایت می کنه.و مزدک میرزایی جلوی چشم 70 میلیون بیننده به چلسی و تفکرات هیدینگ توحین می کنه.ما به انگل هایی مثل اینا و پلاتینی احتیاج نداریم.همه ی طرفداران چلسی بزرگوارن.همه موفق باشید.به امید روزی که بارسلونا شکست سختی رو از چلسی بخوره.
گور بابای بارسلونا.