دوستان بعضي ها در مورد باتري دوربينها که لتيومي باشه حساسن وميگن باتري نبايد قلمي باشه حالا من يه تجربه بد در مورد باتري دارم من در سال 1377 از مکه يک دوربين فيلمبرداري گرفتم با يک بار شارژ حدود يک ساعت فيلم ميگرفتم ولي با گذشت 3سال باتري خراب شد و 5 دقيقه فيلم ميگرفت خيلي دنبال باتريش گشتم اما پيدا نکردم ميگفتن مدل باتريها عوض شده خلاصه بعد از مدتها باتريشو در يه سفر در بندر لنگه پيدا کردم واونموقع بامبلغ سي هزار تومان خريدم ولي مثل باتري اصليش کارامد نبود و زود شارژ خالي ميکرد القصه باتري دومم هم ازکار افتاد و الان چند ساليست که دوربين گوشه کمد خاک ميخورد و منتظر باتريست (البته با آداپتور دوربين فيلم ميگيرم) ولي باتريش گير نمي ياد اگر هم پيدا بشه حتما تاريخ گذشتس و شارژ خالي ميکنه خلاصه با اين تجربه سال گذ شته تصميم گرفتم يه دوربين ديجيتال نيمه حرفه اي بگيرم اما هر دوربيني که انتخاب ميکردم باز مشکل باتري لتيومي بود تا اينکه اواخر سال گذشته کنان sx10 رو به بازار داد ومن با خوشحالي زيادsx10 را خريدم وبا کمال رضايت8 عدد باتري سوني 1000 بار شارژ هولوگرام دار اصلي از نمايندگي سوني براي دوربين خريدم تازه شارژرهم که گرفتم
فندکي ماشين ميخورد و درمسافرت مشکلي به جهت شارژ ندارم. اول نگران خالي شدن شارژ باتريها بودم چون تو خيلي از سايتها عکاسي بعضي از دوستان خودموني گفته بودند که باتري قلمي زود خالي ميکنه با خودم گفتم من که دو دست باتري گرفتم 100 تا 150 تا شات بزنه خوبه بعد با يه بار شارژ ديدم بيش از 400 تا عکس با فلاشو بي فلاش گرفتم حدود20 دقيقه فيلم گرفتمو چندساعتي هم با دوربين ور رفتم تا جناب sx10 خبر داد که باتريها را عوض کن سرتون رو درد اوردم اينو نوشتم که دوستان اگه مي خواستن دوربين بخرن حواسشون به باتري دوربين هم باشه من که خيالم راحته که حتي اگه 10 سال يا بيشتر هم بگذره نميخوام جمهوري رو زيرو رو کنم دنبال باتري تاريخ گذشته وناکارامد لتيومي شایدم دو سه برابر قیمت بگردم.( اگه انوقت گير بياد).