دو الی هفتنقل قول:
Printable View
دو الی هفتنقل قول:
من خطم وقتی روی 4 مگ بسته بود سرعت دانلودم تو روز و ساعات خلوت تا 450 هم بالا میرفت و همش رو 350 تا 450 بود. از وقتی خطم رو 9 مگ کردن سرعت از 200 250 هم بالاتر نمیره به هیچ وجه!!!! مثل اینکه با این کارشون بیشتر میتونن سرعت رو کنترل کنن که بالاتر از یه حدی نره!!!!!
الان از ساعت 7 به بعد تا یه زمان مشخص مثلا نیم ساعت یا یه ربع بعد از ساعت 7 دانلود رایگان نیست؟ قبلا بین 6 تا 7 هم رایگان بود وقتی از 1 تا 6 رایگان بود الان چطوره؟ سرعت من از ساعت 7 به بعد میرسه به 980 kb/s یعنی هر دقیقه تقریبا یه مگ دانلود میشه اما قبل از 7 به زور به 50 میرسه.ضمنا 256 دارم.
نقل قول:
محدود 256 مرکز مخابراتی آزادگان:n03:
شما که کاربر دیگه گفته بودند پارس محدود نمیکنه ازشون تشکر کردید حالا چرا میگید محدود میکنه ؟! بالاخره پارس محدود میکنه یا نمیکنه ؟ :n13:نقل قول:
ظاهرا سایر دوستان می فرمایند پارس محدود نمیکنه . نمی دونم پس چرا ما اینقدر محدود میشیم ! :n23:نقل قول:
دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم و میخوام خطم رو تخلیه کنم تا از پارس آنلاین سرویس بگیرم. میشه خواهشا بگید که سرعت سرویس حجمی 128 که میدن ، فیکس 128 هست یا 512؟
چون معمولا شرکت های خصوصی حجمی ها رو بیشتر میدن.
من حدس می زنم این سیاستی هست که کاربرها به سرعت بالاتر ارتقا بدن و پول بیشتری بدن. مثلا شما که 512 هستی اگر تا 400 می رفته یک مگی هم تا 450 می رفته اما الان یک مگی تا 550 می ره شما تا 300 و اون یک مگی پهنای باند بیشتری از مرکز می گیرهنقل قول:
البته گفتم حدس می زنم
چون واسه خودم هنوز بعد از ۴ شب دانلود مستمر محدودیتی اعمال نشده ، ولی برای بعضی از دوستانم سمت شمال شهر تهران محدود شدهنقل قول:
---------------------------------------------------------
خب دیشب رکورد دانلود شبانم حدود ۱۲ گیگ شد ، ۵ گیگ با مبین نت گرفتم ، حدود ۷ گیگ هم با پارس آنلاین
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
آیا شما همون Framobile پرشین تولز هستی که تو امضاش یه سرعت خوف از مبین نت زده؟؟نقل قول:
چه طرحی از مبین نت داری که اینقدر دانلود میده ؟