ببینید شاتل چقدر دقیق سرعت شبانه رو محدود میکنه هر شب یه مقدار خاص با اختلاف چند مگ دانلود میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببینید شاتل چقدر دقیق سرعت شبانه رو محدود میکنه هر شب یه مقدار خاص با اختلاف چند مگ دانلود میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم به این موضوع دقت کردید یا نه
کنتر مصرف ترافیکی که توی سایت شاتل نشون میده حدود 50% مصرف بالاتر در نظر میگیره !!
اینو با سرویس خودم و سرویس 2تا از دوستانم هم تست کردم و ازین موضوع مطئنم ...
وارد قسمت ترافیک مصرفی در سایت بشید و عدد مقابل مصرف دوره یا ترافیک باقیمانده دوره رو در نظر بگیرید.
تمام برنامه هایی رو که فکر میکنید میتونن دیتا ردوبدل کنن رو ببندید حتی آنتی ویروس.
بعد با دانلود منجرتون یه حجم مشخصی دانلود کنید. 10دقیقه منتظر بمونید و صفحه ترافیک مصرفی رو ریفرش کنید.
میبینید اگه 2 مگ دانلود کردید براتون 3مگ کنتر میندازه !! میتونید قسمت مصرف روزانه هم داشته باشید تا ببینید میزان سند وقتی دانلود میکنید بقدری کمه که اصلا تاثیری در این 50% افزایش نداره .
جوابی که پشتیبانی در پاسخ بمن دادن این بود که شما سند هم دارید! درحالیکه بهشون نشون دادم وقتی 100مگ دانلود میکنی کمتر از 1مگ سند دارید !!
خیلی واضح یعنی 3گیگی که مثلا مصرف 1ماهه سرویس اکو هست درواقع 2 گیگه !
درست ... اما نمیشه که فایل 100 مگی که روی هاردم دانلودش کردم 150 مگ باشه !نقل قول:
من با du metter حساب کردم درست در میومد
[نقل قول:
من با du metter حساب کردم درست در میومد
در استفاده عادی هر گیگ حدود 100-200مگ آپلود داریم در نتیجه درکل حدود 2.5گیگ دانلودمون میشه و 500مگ هم آپلود
ببخشید ما باید واسه اینترنت شبانمنون هم از اینا اجازه بگیریم؟نقل قول:
یه چیزو از من بشنو آدمی که تو زندگیش مشکل نکشیده هیچ کار بزرگی هم نکرده.
از وقتی الکی رانژم رو بهم زدن و خواستن یه مودم خودشون رو بهم قالب کنن نذاشتم یک شب هم اینترنت بدون دانلود خاموش بشه.
راستی عزیز دل شما که دم از دلگی ما ایرانیا میزنیو به ما توهین میکنی میدونی واسه ویندوزی که رو سیستمت نصبه و پک آفیس که داری واسه اصلش حداقل 500 هزار تومن از جیب مبارکت بدی؟ولی الان چی؟ویندوز ایکس پی یه سی دی 150 تومن ویندوز 7 هم یه دی وی دی 250 تومن:27:
[QUOTE]سرویس Adsl رو به اسم داداشم گرفتم چون پروانه کسب داشت.برم شکایت کنم بگم چی میخواستن یه مودم بهم قالب کنن؟نقل قول:
یکی از بزرگترین مشکلات شاتل اینه که واسه بعضی مناطق پشتیبانیه خوبی نداره.زنگ که میزنی طلبکارن.
فقط خدارو شکر میکنم که تو شهرستانی که هستم مشترک زیاد نیست و سرعت اینترنتم خوبه.
آره دیگه پول 2مگ رو دارم میدم بعد دانلود نکنم بشینم گوگل رو نگاه کنم!!نقل قول:
همه شرکتا نه فقط شاتل اگر سرعت شبانه ی بعضیارو کم کنن واقا حقشونه. چون بعضی از ما ایرانیا دلگی تو ذاتمونه.هر شب 6ساعت pc رو بستن به دانلود خودش این حرفو تایید میکنه.
این حرف انصافا تاریخی بود.
بگذریم من که فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم.یکی هم به ما نگفت که چقدر طول میکشه تا نتم رو قطع کنن که بدونم ترافیک باقی مونده رو چجور بسوزونم؟؟
جمع اوری یک روز بیشتر طول نمی کشه.مگه می خوان چیکار کنن.اما این که میگن مثلا تا 5 روز کاری و از این حرفا همش چرت و پرت و فقط یه جور کلاس کاری هست. :2:نقل قول:
قابل توجه دوستان عزیزم
از شاتل دیروز زنگ زدن خونمون و گفتن بخاطر مشکلی که پیش اومده عذر خواهی میکنیم و 2 گیگی به حجم شما اضافه میکنیم !!!
الان هم که چک کردم دیدم 2 گیگ بهم رایگان دادن . ( نامردا از ترافیک شبانه ام کم میکردن ) . حواستون باشه که برای شما هم این اتفاق نیفته . آخه الان شاتل خیلی خر تو خره .
جریان این کارتهای طلایی چیه ؟؟؟ ( دیگه بهمون کارت طلایی نمیدن ؟؟؟ )
بچه ها شاتل الان چه مودم هایی رو کانفیگ نمیکنه اگه برا کانفیگ کردن باهاشون تماس بگیریم؟