عصرانه آسیاتک هم خوبه. طرح 360 گیگ های وب هم بد نیست اگه مصرفت زیاده. همارا طرح فعلیشم بد نیست. بسته 100 گیگ یک ساله مخابراتم خوبه.نقل قول:
Printable View
عصرانه آسیاتک هم خوبه. طرح 360 گیگ های وب هم بد نیست اگه مصرفت زیاده. همارا طرح فعلیشم بد نیست. بسته 100 گیگ یک ساله مخابراتم خوبه.نقل قول:
مال منم موقع استارت دانلود چند ثانیه سرعت میره رو 450 بعد کم کم میاد رو 120 ثابت میشه.نقل قول:
اینم وضعیت خط و تست سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی کسی میدونه این بسته 100 گیگ حجم شبانه هم داره یا نه؟ شرایط خاصی که نداره استفاده این بسته؟ مثلا محدودیت چیزی
سرویس پیش پرداخت شامل میشه؟ چون مکالمه هم داره شاید فقط رو قبض بشه.
لطفا پاک شود ، وقتی کسی پاسخ گو نیست
وضعیت خطط خوبه ! حتما پیگیر شو که درست کنن سرعت رو ! یه یه بار سرویس پر سرعت بگیر !نقل قول:
======
شبانه این 100 گیگ ترافیک رو نمیدونم ولی هیچ محدودیتی برای پیش پرداخت یا قبض نداره ! رو هر سرویسی میشه از این ترافیک های فوتون خرید ! و رو سرویس 1 ساله هم از اونایی که مکالمه هم دارن
دو بار ارسال شد
با سلام
من اینترنت مخابرات دارم .یک مگ
snrمن هم روی هم رفته دور بر 20 هستش .
یه بار بعد کلی جر بحث با تک تک کادر 2020 بعد یه ساعت rateمن رسید به 2000 منم از سرعت دانلودم راضی بودم حدود 200دانلود می داد با ای دی ام .
ولی امروز یک دفعه فهمیدم که rateمن کاهش پیدا کرده وشده 1500زنگ زدم گفتن نه روی دومگ بستیم و مودمت درس نشون نمیده !درسته ؟میشه یه همچین چیزی ؟
نمیدونم وقتی باهاشون زیاد حرف میزنم میگن تو متوجه نیستی .
لطفا راهنمایی کنید چرا اون دو روز سرعتم بالا رفت وهمچنین rateوالان یک دفعه امده پایین و میگن خطت کشش نداره موندم چی بگم .چی کار کنم
با سپاس
عکس از صفحه مودمت میزاری بینیم [emoji16]نقل قول:
Sent From My Master Mind Z3+
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 22.3 32.1 Attenuation (dB) 41.5 20.1 Rate (Kbps) 1538508
ممنون
یه سوال مهم فرق بین Attainable Rate (Kbps) و Rate (Kbps)چیه دقیقا؟
همانطور که می بینین snrدانلود کمتر از اپلود هستش.
ایا نویز خط و یا همون کشش خط باعث کم شدن rate میشه ؟مطمینم دوروز قبل 2000بود حالا شده 1538
ایا بارندگی می تونه تاثیر یزاره
سیم تلفن کوچه از یه جایی اب رفته یخ بسته یه قسمتیش
ریت مقداری هست که خطت فعلا رو همون بالا اومده !نقل قول:
و Attainable Rate هم مقداریه که خط تلفنت تا اون حد میتونه بالا بیاد !
خطوط مسی مخابرات یکم که چه عرض کنم ! فرسوده شدن و برا همین تو ظرایط اب و هوایی متفاوت وضعیت مختلفی دارن !
این خط ها هم جوری تنظیم میشن که با بالا پایین رفتن snr مقدار ریت بالا پایین میشه
شما مودم رو روی adsl2 plus تنظیم کن ! ببین چقدر میشه ریت خط !
شما زنگ بزن بگو هرچی که attainable rate نشون میده رو اون بذارن یعنی حداکثر پهنای باند.نقل قول: