سایتی هست که از نظر کیفیت تصویر بین دو کنسول xbox و ps3 در یک بازی خاصی عکس گذاشته باشه ؟ ( از نظر گرافیک )
من دوستم گفت سایت زیر ولی من پیداش نکردم !!کد:www.gt.com
سایتی هست که از نظر کیفیت تصویر بین دو کنسول xbox و ps3 در یک بازی خاصی عکس گذاشته باشه ؟ ( از نظر گرافیک )
من دوستم گفت سایت زیر ولی من پیداش نکردم !!کد:www.gt.com
خب پس توش هستنقل قول:
اگه بگیری خودت متوجه میشی .یه قسمت هست که نوشته arcade game بری توش بازیهای کم حجم و دموی بعضی بازیها توشه
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
این سایته که اصلا به گیم ربط نداره.احتمالا منظورش این سایته که باید با چیز پی ان بری:نقل قول:
کد:http://gametrailers.com/
چرا 3تا داره :نقل قول:
peggle
pinball FX
Hexic HD
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
اره 4 گیگ ها 3 تا دارن 2تاش دمو 1کیش فریی اما ..... :دی
بهتره اصلاً نزدیکشون نری که کلاً از هرچی کنسوله زده میشی :دی
( گیرز آف وار :دی باید حتماً 1اش هم بازی کنم ؟؟ : دی گرافی داره ؟؟! )
چرا250 گیگ ؟نقل قول:
برو یه هارد 250 لپتاپ بگیر -- کن بنداز رو کنسول منم 4 گیگ گرفتم می خوام همینکارو بکنم .
بعدش تازه 250 گیگ بدنه براق داره که سریع روش خش می افته و دلتو می زنه ولی 4 گیگ ماته و روش خش نمی افته .
شما اسلیم گرفتید؟ 250؟نقل قول:
میشه یه توضیح بدید از لحاظ قدرت، خرابی و ...
راستی شما بازی اوریج از کجا می خرید؟:31:
گرافیک اش خوبه ..........میشه حال کرد(شاید همه نکنند)نقل قول:
اگه بخوای داستان رو خوب بفهمی آره:31:
من 4ماه پیش اسلیم 4 گیگ گرفتم 265 تومن . بازی اورجینال گیرم نیومده فقط همون بازی گینکت رو دارم kinect adventursنقل قول:
فکر نکنم عکس خاصی به اون صورت گیر بیارید. چون تو عکس خیلی مشخص نیست.نقل قول:
اما مجله ی گیم ایمگ ( شرمنده اگه تبلیغه. گفتم میهنی باشه که بهتره!!) برای بازی L.A Noire یک مقایسه گذاشته بود.
محتوای مخفی: لینک:
:21:
به نظر من حتما برو سراغش. خیلی بازی عجیبیه!!!نقل قول:
گرافیکش هنوز هم قابل بحثه.
من که خودم دیدم نمی تونم ازش بگذرم!!!!:41: