اینم اخرین تست بنده
اگه شاتل این طرح پاییزه رو ادامه بده خیلی خوب میشه:20:
Printable View
اینم اخرین تست بنده
اگه شاتل این طرح پاییزه رو ادامه بده خیلی خوب میشه:20:
پس با توجه این نکات دوستم اکانتارو پاک کنه بهتره . :دی
مرسی از پاسختون
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
نقل قول:
من اکانتم رو یه بار دادم دوستم استفاده کنه فردا پشتیبانی زنگ زدن خونمون گفتن دیگه به کسی ندید و پسوردتون هم عوض کنید
برای این بود که قبلا اینطوری میشد نامحدود استفاده کرد :دی
البته من الان دیگه شاتل ندارم وضعیتش چطوریه ؟
آقا منم 2مگ دارم. بی انصاف ها 2هفته ای میشه که سرعت شبانه من رو روی 170 قفل کردن! قبلا با 10تا دوز و کلک به همون 230-240 میرسوندم ولی الان دیگه خسته شدم و پس فردا دارم میرم درخواست جمع آوری بدم.
اولاش خوب بود ولی بعد از ماه اول میزنن میترکونند.
توی تابستون که سر یه ساعات مشخصی DC میشد و دانلودها میپرید و سرعت به شدت افت میکرد.
البته ظاهرا چند روزی میشه که شبا دیگه قطعی نداره ( بجاش لطف کردن سرعت بنده رو 70 کیلو کم کردن)!
نقل قول:
برای منم رو 864 بستن.
از وقتی محدودیت ترافیک رو برداشتن، سرعتم همون 50 شد. بعد اگر خاطرتون باشه تاریخ 28 شهریور دوباره ترافیک رو ریست کردن.
از همون موقع سرعت دانلودم دوباره شد 90 تا 100 ولی سرعت تورنت مطابق قراردادم شده.
این اتفاق برای کسی نیافتاده؟نقل قول:
برای منم روی 2268 بسته شده.روز ها سرعت دانلود تا بالای 300 هم میره اما شبها از 110 بالاتر نمیره و از 100 هم پایینتر نمیاد.روی این مقدار قفل شده انگار
لعنت بهشون
از منم شبا بیشتر از 180 نمی شهنقل قول:
اما روزا همون 250 یا 260 می گیره
که بازم طبق گفته شما شبا 70 تا کم کردند سرعت ها رو
دیروزم من واسه یه دوستم adsl گرفتم گفت دیگه واسه کارت طلایی 10 تومان کم نمیشه فقط 5 تومان ثبت اینترنتی رو کم کردند نامردا
سلام دوست عزیزنقل قول:
این چیزایی که میگی واسه من هم عجیبه
هیچ قانونی اجازه نمیده این کار انجام بشه
من بهت پیشنهاد میکنم پیگیری کنی از تهران به نتیجه میرسی
کارت طلایی هم منتفی نشده هنوز تخفیفاتش پابرجاست فقط دیگه توزیع نمیشه و تخفیف 10000 تومنی رو نداره قبلی ها همشون پابرجاست هنوز
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
من گفتم مبلغ نیستم ولی دفاع میکنم - به سوالات هم جواب میدم ولی مثل اینکه شما رو ناراحت کردمنقل قول:
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
نقل قول:
سلام
تو اکثر شهرها نمیتونید از اکانت دیگری غیر از اکانت خودتون روی خط رانژه استفاده کنین
کلا اکانتمو ازم گرفتن و به 128 تغییرش دادن! :13::2:نقل قول: