بخوای صب کنی هـک شه که خو برو یه آرکید یا الیت دست دو بگیر...
ولی از اونجایی که اصرار داری اسلیم بگیری ، خو برو بگیر... اما مطمئن باش کپی خور اسلیم واست بسیار بسیار دردسر ساز خواهد بود...
ضمنا داداش 750 که دیگه احتمالا سرکاریه... ولی 650 منطقیه :دی
بخوای صب کنی هـک شه که خو برو یه آرکید یا الیت دست دو بگیر...
ولی از اونجایی که اصرار داری اسلیم بگیری ، خو برو بگیر... اما مطمئن باش کپی خور اسلیم واست بسیار بسیار دردسر ساز خواهد بود...
ضمنا داداش 750 که دیگه احتمالا سرکاریه... ولی 650 منطقیه :دی
از چه نظر دردسر داره -- کردنش ؟ ( من دست دو نمیگیرم معلوم نیست یارو چکارش کرده ) . مگه --ش 70 تومن نمیشه ؟نقل قول:
:19:
70تومان که قطعا نخواهد بود اگه به ایران برسه با این انصاف فروشنده ها فک کنم روزای اول تا اونجا که جاداشته باشه .... :18: بله...:31:نقل قول:
ولی با کمی صبر همه چی عادی میشه و قیمتا هم معقول اگه برادران چینی زحمتشو کشن فک کنم 40 50 تومان هم گیر بیاریم البته هیچ چیز قطعی نیست باید صبر کرد کاری که من 2 ماهه دارم انجام میدم.
70 تومن که اصلا... حدودای 100-120 تومن میشه...
با تاخیر یکی دو ماه هم تو ایران میاد...
کنسول هم طرف مثلا چیکار می تونه باهاش بکنه؟؟؟ می ترسی بهش تجاوز کرده باشه؟؟؟ :دی مهم اینه که برد و درایو سالم باشه... قاب هم نهایتا می ری یه دونه می خری واسش... هر مشکلی داشته باشه خودشو نشون میده... مشکل اگه مال ظاهر دستگاه باشه اشکال نداره ، فقط باطن دستگاه سالم باشه :دی
دستگاه دسته دوم اركيد اگه جاسپر با درايو لايت ان باشه اگه طرف ٢٤ ساعتم باهاش كار كرده باشه بازم كار ميكنه !!!
تازه اركيد !! الايت كه ديگه معلومه :31: اسليم خيلي نحيفه :31: از زمين بلندش ميكردم ميگفتم الانه كه پودر بشه اما الايت چيز دگريست !! :31:
پ.ن : بلك اپس روي سخت ترين حال بود كه هي ميمردم :31: الان دارم قوي ميشم :31:
مطمئنا -- 0225 بیشتر از 80 تومن خواهد شد.یه قیمت برد هست با یه قیمت دست مزد و فلاش.
برد خالی فکر کنم 80 بشه.بقیش رو دیگه حساب کن.
به نظرتون میشه برد تنها رو تو ایران 90 تومن پیدا کرد و بعد خودمون فلاشش کنیم؟فکر نکنم فلاش کردن کار سختی باشه یعنی مطمئنا نیست.
من موندم چرا این همه پشت سر slim بد میگن!!! :13:نقل قول:
اسليم خيلي نحيفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از زمين بلندش ميكردم ميگفتم الانه كه پودر بشه اما الايت چيز دگريست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باریکلا....
فالکون دوستم...دیروز از ساعت 8 صبح تا 3 امروز صبح روشن بود آخ نگفت....
تازه من 16 دستگاه فالکوون به یه گیم نت دادم تا حالا هیچیش نشده....
باطریه دسته هاش کملیونه عالیه ها عالیه...
از همین دوستمون تو پاساژ خوشدلی خریده...
راست میگه چه تو سرش میزنین . حتما الیت خوبه که اندازه دایناسور هست :31:نقل قول:
حالا هر قیمتی هم بشه بهتر از -- شده اش هست که معلوم نیس یارو حال میکنه چقدر روش بزاره .:5:
راضيه راضيم بگيرشنقل قول:
پيشاپيش مبارك باشه
من آهنگ با فرمت audio زدم رو cd گذاشتم تو کنسول نوشته rip cd ولی رنگش خاکستریه نمی تونم ریپش کنم چرا ؟
یعنی ممکنه نشه آهنگ بریزم روی کنسولم ؟
یاداوری کنم کنسولم اسلیم 4گیگ 0225 هست حتی فلش رو هم به کنسول زدم مثل هارد و شناختمشون به همدیگه بازم نشد .
اگه کسی می دونه لطفا کمکم کنه . ممنون می شم