اگه پذیرش کنید احتمال زیاد سپاهید ولی در غیر این صورت یا ارتش یا نیرو انتظامی می افتیدنقل قول:
Printable View
اگه پذیرش کنید احتمال زیاد سپاهید ولی در غیر این صورت یا ارتش یا نیرو انتظامی می افتیدنقل قول:
موقع دستشویی شستن و حمالی برای کادری ها و فحش خوردن و تحقیر شدن هم منتظر این حرفا هستیم،مگه اینکه دکترا باشی یا امریه جای هتل افتادینقل قول:
دوست عزیز نیار به تکرار سوالتون نیست، کمی صفحات قبل را مطالعه میکردید جوابتون را میگرفتین.نقل قول:
هیچ کس نمیتونه بگه شما کجا میوفتین ولی احتمال اینکه شما سپاه بدون پذیرش بیوفتید نزدیک به صفره.
سلام شما کجا افتادی ؟ منظورم کدوم هتل ؟ :n02:نقل قول:
سلام دوستان
پدر من در زمان جنگ خدمت کرده یعنی وقتی که خدمت 18 ماه بوده. 3ماه آموزش تو جلدیان بوده و 15 ماه هم در ژاندارمری مهاباد.
اما 6 ماه هم اضافه، دوره احتیاط در ژاندارمری رشت گذرونده و الان دوتا کارت داره. به من چقد کسری تعلق میگیره و کجا باید برم؟
نقل قول:
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه .این که دیگه فرقی بازندان نداره .اگه منو به خاطر سربازی نرفتن زندانی هم کنن بازم میارزه به افتادن تو ارتش :n09:
پس یعنی اینایی که میفتن تو ارتش بعد از اموزشی هم تمرینات رزمی و ورزش و اینا دارن که همیشه بدنشون اماده باشه یا بعد از اموزشی دیگه تمرین نمیدن ؟
خدا میدونه کدوم هتل پنج ستاره ای افتاده!!!!!نقل قول:
پس فردا ایشون هم میگه من خدمت کردم!!!!!!!!:n02:
پس ما باید چی بگیم! شاخ غول شکستیم خدا شاهده!!!!!:n27:
حذف شود plz
دوستان من شنیدم میگن تازگیا پذیرش رو فقط به اونایی که بسیج فعال دارن میدن درسته یا نه؟
اونم بستگی داره کجا بیفتی و چه پستی داشته باشینقل قول:
مثلا رفیق من که 10 ماه پاسداری میداد(کلاس پنجمه مدرکش!:n02:) خب همون داستان آموزشی رو به شکل کمی خفیف تر داشت تو این 10 ماه تا بعد گذاشتنش سرباز خدماتی بهداری(بشور و بساب!)
رفیق دیگه من با لیسانس روانشناسی 6 ماه پاسداری داد!!!!!! چون 2 تا روانشناس بودن و اونی که پایه خدمتی بالاتری داشت پاسداری نمی داد! ارتشه دیگه! بنده خدا کلی هم بیگاری رفته بود و آشغال جمع کرده بود!!!!!!
ولی در کل به مدرک و جایی که میفته بستگی داره ولی عمدتا محدودتر میشه به همون مراسم 29 فروردین و 31 شهریور و هفته ناجا واسه نیروی انتظامی و...