آقای نماینده
اگه واقعا حرف حق میزنی بیا جواب این پست منو بده!
من تا 1ماه پیش از شاتل سرویس میگرفتم و توی این مدت 1ماه ونیمش رو 2مگ گرفته بودم!
1-از اول که ما این اکانت رو گرفتیم توی شبانش سرعت به شدت پایین بود و روی 20 و30 بود بعد ما اومدیم با دوستمون یه تحقیقی روی ip هایی که وصل بودیم کردیم و فهمیدیم کدوم ip ها سرعت نسبتا بالایی داره
یعنی ما هر شب حدود 30 یا 40 دقیقه وقت میزاشتیم تا بلکهip توی رنجی که میخواستیم قرار بگیره! و اگه خدا بخواد سرعت بالا باشه!
2-بعد هر شب حداقل 3,4 بار , و معمولا تا صبح 6,7 بار قطع میشد! یعنی درواقع ip هم از دست خارج میشد و نمیشد کانکت نگهش داشت!و خیلی از لینک ها انقضاشون تموم میشد و خراب میشدن!
3- به مدت 15 روز هر شب سرویس ما راس ساعت 3:03 دقیقه قطع میشد! (خوشحال میشم دلیل اینو بدونم!!!)
4- تقریبا وسط های دوره بود که 2مگ گرفته بودم، دیدم سرعتم کلا کم شده! بعد که رفتم دیدم down stream از 2270 به 160 تغییر یافته!
یعنی منی که باید با سرعت 256 دانلود کنم سرعتم رو کرده بودن 17!!
که بعد ما تماس گرفتیم و پشتیبانی هم گفت بچه ها سرویسو ریست کرده بودن!! (الان فکر کنم خود شما از این دروغ خندتون بگیره!) و بعد یه روز درست شد!
حتی با پشتیبانی تهران هم درمیون گذاشتم گفت این کار خود نمایندگیه و نباید همچین کاری رو بکنه!
5- رسید به 7 روز باقیمانده از دورم که باز همون جریان بالا تکرار شد! و سرعت شد 17 !
ما زنگ زدیم پشتیبانی و اونم گفت: به علت استفاده بالا از سرویس شبانه اکانتتون رو به 128 تغییر دادیم!!!!!
و دیگه نمیتونید 2مگ استفاده کنید و اگر میخواید با همین 128 سر کنید!
منم با رئیسشون حسینی صحبت کردم و گفت ما خودمون شبا قطع میکردیم و سرعت رو پایین میاوردیم!
ببینید چقدر این آدم ...
بعد جالبه گفت طبق قانون fair policy!!
البته من اونموقع اصلا نمیدونستم چی هست! ولی موقعی که کار از کار گذشته بود فهمیدم که این قانون فقط در مورد سرویس های نامحدود صدق میکنه!
و کارشون هم 100% غیر قانونی بوده!
حالا شمایی که میگی شاتل خوبه و بهترینه. آیا اینا ملاک خوب بودنه؟
این طرز برخورد با مشتریه؟
کدوم شرکتی حق داره بین دوره سرویس رو تغییر بده؟
اصلا یکی به من بگه این پول حروم از گلوشون پایین میره؟
من با دوستم چند روز پیش رفتیم دفتر خدمات ارتباطی و رفیقم گفت من سرویس 256 مخابرات رو میخوام ولی بحای سرویس مخابرات برگه ی شاتل رو گذاشتن جلوش تا امضا کنه!!!!
و وقتی هم که گفتیم مخابرات گفت برید به دفتر فلان جا!!!
چالبه ما توی دوتا دفتر رفتیم شاید کلا 5 تا پوستر تبلیغاتی اونجا بود ولی 4 تاش مربوط به شاتل و تبلیغ مودم zyxel و.. بود!
یعنی شما فکر کن مشتری برای اولین بار می خواد سرویس بگیره میره دفتر خدمات بعد جلوش قرارداد شاتل رو میزارن که امضا کنه! اونم که اصلا نمیدونه چی به چیه و امضا میکنه!
به نظر من شرکتی که بخواد مشتریاشو اینطوری جمع کنه کلاه برداره! و به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره!
حالا شما به نظرت شاتل چند درصد مشتریاشو اینطوری جمع کرده؟؟؟
شما هم اگه یخورده روی این حرفا فکر کنی میبینی که حق با این مردمه یا شرکت خودتون!
البته من این حرفا رو زدم تا یه سری آدم بی خبر مطلع بشن. و میدونم که شما جوابی برای این حرفا نداری!
وگرنه اگر کل پرسنل شاتل به صف بشن بیان ازم معذرت خواهی کنن هرگز عقلمو دست همچین آدمایی نمیدم!
دز ضمن من الان دارم نصف پول 2مگ شاتل رو میدم و حتی بیشتر از اون حچم هم دانلود میکنم!
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
!