من میخام که تاریخ اعزامم اسفند باشه. اگه الان بریم پلیس +10 درخواست بدم برای اسفند. تاریخ اعزامم رو دیگه 100درصد میزنن اسفند؟نقل قول:
Printable View
من میخام که تاریخ اعزامم اسفند باشه. اگه الان بریم پلیس +10 درخواست بدم برای اسفند. تاریخ اعزامم رو دیگه 100درصد میزنن اسفند؟نقل قول:
من معافیت تحصیلیم تا بهمن امسال هست. اگه از بهمن بگذره و اسفند بشه غیبت میخورم. بعد اگه همون اسفند دفترچه پست کنم و اردیبهشت تاریخ اعزامم بشه. آیا 21 ماه باید برم یا 24 ماه؟؟نقل قول:
دوستان سربازای نیروی زمینی ارتش چه پست هایی دارن ؟ یعنی مثل نیروی انتظامی متهم رو بدرقه میکنن و قبض جریمه مینویسن تو خیابون نگهبانی میدن یا
کارشون چیز دیگه ایه ؟
خودت می گی ارتش. اونوقت چه ربطی به متهم و جریمه داره. سربازای ارتش حالا هر نیرویی در پادگان ها یعنی محیط بسته هستند و ارتباط بیرونی با مردم ندارن مگر جاهای خاصی. برای سربازهای دیپلم و زیردیپلم اکثر کارهای خدماتینقل قول:
و نگهبانی و پاسداری و اینا هست و برای لیسانس و به بالا قضیه اش فرق داره و خیلی بهتر و راحت تره.
کاری که با مردم باشه ندارن،کارهای پادگانه،از کارهای اداری بگیر تا نظافت و نگهبانینقل قول:
نقل قول:
اونوقت این پادگانه کارش چیه ؟ یعنی سرباز میگیره که کارهای پادگان رو انجام بدن ؟ پس اونوقت خود پادگان چه کاری انجام میده ؟
اگه اینطوریه که هرکس بیفته تو ارتش انگار رفته زندان .
شما مثل اینکه تو باغ نیستی زیاد.. وظیفه ارتش دفاع از کشور در برابر تهدیدات خارجیه..اجازه تجاوز به کشور رو نمیده. لازمش اینه که نیروی نظامیشو همیشه اماده تو پادگان ها داشته باشه و توان رزمیش حفظ بشه تا فکر تجاوز به سر کشورای دیگه نزنه..ولی نیروی انتظامی وظیفه اش برقراری نظم داخل کشوره.واسه همین با مردم به طور مستقیم در رابطه ست.
شما مثل اینکه تو باغ نیستی زیاد.. وظیفه ارتش دفاع از کشور در برابر تهدیدات خارجیه..اجازه تجاوز به کشور رو نمیده. لازمش اینه که نیروی نظامیشو همیشه اماده تو پادگان ها داشته باشه و توان رزمیش حفظ بشه تا فکر تجاوز به سر کشورای دیگه نزنه..ولی نیروی انتظامی وظیفه اش برقراری نظم داخل کشوره.واسه همین با مردم به طور مستقیم در رابطه ستنقل قول:
کی رفتی؟ من که رفتم گفتش پر شدهنقل قول:
از 20 شهریور به بعد ظرفیت ابان پر شد.نقل قول: