به سختی تونستم شکایت کنم
در کل سامانه سایتش خیلی کنده
امیدوارم جبران خسارت بدن
Printable View
به سختی تونستم شکایت کنم
در کل سامانه سایتش خیلی کنده
امیدوارم جبران خسارت بدن
سلام
از دوستانُ کسی اطلاع داره این طرح فوتون مخابراتُ کی این بسته های بلند مدتش (مثلا 100 گیگ 90 تومن برای یکسال) فعال میشه؟
من چند بار تماس گرفتم ُ می گن اینا هنوز فعال نشدن.
سلامنقل قول:
بعد از اینکه قابلیت تفکیک حجم بین المللی و غیر الملل اضافه شد هنوز تکمیل نشده
و 100 گیگابایت مجموع حجم داخلی و خارجیه
دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون
آسیاتک یک سرویس 100 + 256 گیگ زده که برای بنده مناسب هست . یک مشکل کوچیکی وجود داره و اون اینکه این سرویس 18 ماهه هستش و ما هم خونمون رو برای فروش گذاشتیم که معلوم نیس 1 ماهه یا یک ساله فروش بره .
سوالم این هست که مثلا بعد از 6 ماه دیگه که خونه عوض شد میشه سرویس رو انتقال داد به شماره جدید یا نه ؟
سرویس را که نمیشود انتقال داد مگر اینکه خانه جدیدتان هم از همان منطقه مخابراتی باشد و شماره تلفن را به خانه جدید منتقل کنید، در سایت آسیاتک نوشته که میتوانید برای خط جدید یک سرویس بگیرید و حجم و روزهای سرویس قبلی به سرویس جدید منتقل میشود ولی یک نفر در پشتیبانی میگفت که اگر سرویس جشنواره باشد فقط 25 درصد حجم منتقل میشود و روزها منتقل نمیشوند، شما میتوانید خودتان هم بپرسید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تف تو روح اسیاتک
پارسال سرعت شبانم 800 بود
امسال شد 500
از این هفته شده 120 ؟!
120 به درد عمه خودتون میخوره
یه عده دزد افتادن به جون مردم !
الا وضعه همه شرکت ها همینه باید بد رو از بدتر انتخاب کنی!!! الا هم میگم اسیاتک بهترینه دلیل اینهمه لج کردن هارو نمی دونم!!نقل قول:
الا یکی بیاد بگه کدوم شرکتی تا الا اینطوری شبانه رایگان میداد؟کدوم شرکستی همچین سرویس های خوب با قیمت عالی میده؟اگه میشناسید به من هم بگید منم بعده شما نخلیه می کنم ولی همه میان فلان و بهمان ولی بازم تو اسیاتک هستن برای چی؟ برای اینکه بیرون همه از این بدترن!!!!
الا هم سرویس داره 365 گیگ عصرانه 1 ساله 107تومن!!!! بعد راحت می تونی دانلود شبانه هات رو با ایرانسل دانلود کنی دبگه تعرفه از این بهتر!!!؟؟؟
جلوی کسی رو هم نگرفتن بیرون هم کلی شرکت مثل همارا مخابرات شاتل و..... ریخته اگه می دونید دانلود شبانه خوبی دارن+پینگ+سرویس ارزون برید اونجا!!!!!!
تا اینجا هم جدا اسیاتک کار بزرگی کرده که با این همه مشترک پینگ ثابت و کم(بماند که این 1 هقته وضع خراب بوده:n02:)سرویس ارزون و شبانه که خیلی ها هنوز راحت با سرعت بالا 500kb اینا دانلود می کنند!!!!پشتیبانی خوبی هم داره سریع جواب ادم می دن و می فهمم بهتر از بقیه شرکت ها!!!
بعدشم بابام چقدر اخه دانلود باید بکنید؟:n02: این عطش دانلود چیه که تمومی نداره؟ خوده من همیشه شب روز تو دانلود بودم ولی تو این سالها دیگه نه الا بازی بیاد یا فیلمی سریال فوق اش هفته ای 1 بار با ایرانسل همشو دانلود می کنم!!!!
اون زمان داشتن هی نامحدود جمع می کردن گفتیم ملت بیاید اعتراض کنید نزارید بردارن ولی همه مشغول دانلود شبانه بودن گفتیم بیاین پینگ اینا مورد توجه کنند نه سرعت دانلود که بازم کسی گوش نداد اخرش شد وضع این که شبانه رو برداشتن نه پینگ خوبی موند دستمون نه سرعت نه نامحدود!!
همین الا بیان بگن 20mb سرعت با ماهی 4gb دانلود ادم به شعورش توهین میشه سرعت بخوره تو سرشون نه که الا کل خونه های ایران سرعتشون میرسه بالا 20مگ همه رو رو 6مگ یا 8مگ بتشن که اونم چیزی دانلود کنی میاد سرعت دانلود رو 400!! خلاصه نت ایران نابود شده است الا فقط چاپیدن مهم واسشون و اسمی هرچیزی رو بالا ببرن
به نظر من که مسخره است برای سرویس مثل شهاب به اسم 16 مگابیت
بیای شبانه 250 کیلوبایت بدی ؟
آدم شبانه رو یک دوم میکنه یک چهارم میکنه یک هستم میکنه !
چه خبره اخه
به نظر من بی شرفی محض هست 60 تومن از کاربر بگیری بعد همون کاربر 5 گیگ فقط دانلود کنه در شب
در مورد شاتل لند اطلاعات ندارم
مثل اینکه اگر اشتراک داشته باشی میتونی شب و روز ازش دانلود کنی
ببینم قضیه اش چیه !
کسی خبر داره ؟
من فقط براش شبانه مهمه
هیچ چیز دیگه ای مثل پینگ و ... مهم نیست
دوستان نمیدونم چند وقته میخوام برم سایت همراه اول این میاره واسم
Blocked!
Malicious Activity