دوستان اینترنت همراه اول برای سایت آنتن دیگه رایگان نیست ؟!:n13::n13:
خواستیم یه فوتبال ببینیم بسته رو تموم کرد:n21::n21:
Printable View
دوستان اینترنت همراه اول برای سایت آنتن دیگه رایگان نیست ؟!:n13::n13:
خواستیم یه فوتبال ببینیم بسته رو تموم کرد:n21::n21:
[emoji351] تعرفه اینترنت همراه اول برای پیام رسانهای داخلی یک سوم شد
[emoji419] اداره کل ارتباطات همراه اول اعلام کرد: با اجرای مصوبه ۲۶۵ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که در راستای مصوبات شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاستها و اقدامات ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی و به منظور حمایت و توسعه فعالیت پیام رسانهای داخلی بوده است، از ساعت ۱۶ روز جمعه ۲۹ دیماه ۹۶، سقف تعرفه کاربر نهایی پیام رسانهای داخلی مجاز را به میزان یک سوم سقف تعرفه ترافیک بینالملل کاربران نهایی اعمال میکند.
[emoji419] بر اساس این اعلام، به منظور حمایت از توسعه و ساماندهی فعالیت پیام رسانهای اجتماعی داخلی، سقف تعرفه کاربر نهایی پیام رسانهای داخلی مجاز، در استفاده آزاد و بستههای دیتا به ميزان يک سوم سقف تعرفه ترافيک بينالملل كاربران نهايی محاسبه میشود.
[emoji419] اپراتور اول در راستای حمایت از تولیدات و مهارتهای ایرانی و تحقق اقتصاد مقاومتی، آمادگی خود را بر حمايت از نرم افزارهای بومی و پيام رسانهای اجتماعی داخلی اعلام کرده است.
[emoji419] طبق اعلام، این کاهش تعرفه برای پیام رسانهای «گپ، آی گپ، بیسفون و سروش» انجام شده است.
[emoji419] پیش از این اپراتور اول تعرفه استفاده از سایتهای پرمصرف منتخب داخلی را نیز به نصف کاهش داده بود.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
جای اینکه بیان تلگرام ف. کنن، بیان تعرفه داخلی رو رایگان کنن ، خیلی جالب ترهنقل قول:
الان این موضوع ، خیلی مهم نیست! مگه تلگرام چقدر مصرف میکنه
خیلی مصرف می کنهنقل قول:
بعضی ها اینترنت رو مساوی تلگرام می دونن
چند نفر چندین فیلم بگیرن کلی حجم میشه
تلگرام چقدر مصرف میکنه ؟؟؟؟؟؟ :n02:نقل قول:
40 میلیون کاربر داره تو ایران
اگه فقط 25 درصد اینا همزمان کانکت بشن و فقط یه عکس بگیرن حساب کن چقدر میشه !!!!
حالا اون همه ویدئو و فیلم و .... که تو گروه ها پخش میشه بماند
و اینکه تو ساعات شلوغی یعنی غروب تا اواخر شب ملت کلا تلگرام هستن
اگه فقط دانلود ها رو حساب کنی شاید حدود نصف کل پهنای باند خارجی ایران بشه
چون از طرفی پهنای باند خارجی ما کمه و هم اینکه تلگرام 40 میلیون کاربر داره
ملت 24 ساعته دارن تو تلگرام ویدئو میبیینن
به قول دوستمون تو پست قبلی از دید بعضیا اینترنت یعنی تلگرام + اینستاگرام :n02:
سریالایی مثل شهرزاد که تو سایت ها قرار نمیگیره به دلیل کپی رایت تو تلگرام مثل آب خوردن پیدا میشه
انواع و اقسام فیلم وسریال هم که موجوده
من از اینترنت همراه اول و adsl آسیا تک استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا سرعت اتصال برا همراه اول رو 72 مگابیت بر ثانیه میزنه ولی آسیا تک رو 150 مگابیت برثانیه ؟ برای اتصال هر دو از روش wifi و دانگل usb استفاده میکنم . مودم آسیاتکم تندا 300 مگابیت هستش دوال انتن و مودم 4G که برا همراه اول استفاده میکنم هواوی مدل : E5577S-932 هستش و فاصله هر دو مودم به دانگل و کامپیوتر یکسانه و هر دو دارن از باند 2.4 استفاده میکنن . الان سرعت همراه اول پایینه یا مشکل از مودم هستش ؟ این مودم باید تا 150 مگابیت سرعت اتصال داشته باشه نه 72 مگابیت ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا 4G کت ۳ هست.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نه اتفاقا منم به این موضوع فکر کردم ولی رفتم مشخصات مودم رو بررسی کردم cat4 هستش این مدل .نقل قول:
پس احتمالا مودم ساپورت نمیکنه، هرچند خیلی به سرعت اعلامی توجه نکنید.نقل قول:
این سرعت ارتباط وای روتر با سیستم هست و هیچ ربطی به شبکه موبایل ندارهنقل قول:
تنظیمات وایفای مودم رو چک کنیدنقل قول:
مودم وایفایش رو حالت 802.11N حتما فقط رو N باشه
پهنای باند وایفای رو 40 مگاهرتز و اینکه کانال وایفای اتو باشه ولی اگه بتونید خلوتترینش رو پیدا کنید و دستی انتخاب کنید خیلی بهتره اگرم نه زیاد مهم نیست AUTO بذاریتش
قدرت وایفای هم رو مکس قرار داده شه
سوال اخرمم اینه ADSL اسیاتک نهایت چند مگابیت بیشتر سرعت نداره
ولی مودم فورجیتون منطقتون خوبه که میخواید کلا از 150 مگابیت استفاده کنید؟
چون این سرعت و پهنای ارتباط شما تا مودم هست و سرعت واقعی بستگی به چیزای دیگه داره
وقتی روتر LTE Cat4 را پشتیبانی نکند، قاعدتا باید خروجی وایفای را هم به همان اندازه پایین قرار بدهد.نقل قول:
نه بازم ربطی نداره :n09:نقل قول:
خخخ، اخه ببین روتر ۲ تا حالت جداگانه داره، وقتی میذاریم رو حالت استفاده از دانگل کلا همه چیز فرق میکنهنقل قول:
نقل قول:مودم تندا برا adsl رو خاموش کردم و فقط به usb وای فای مودم 4G رو وصل کردم درست شد . ظاهرا دانگل usb زمانی که دو تا شبکه رو تو لیست داره اینطوری میکنه .نقل قول:
درمورد سرعت اینترنت موبایل هم شبها با همراه اول تا 4 مگابایت دانلود دارم ولی با ایرانسل تا 9 الی 11 مگابایت دانلود دارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا اگه به کارایی باشه الان روتر من adsl میشه اکسس پوینت میشه تو هر حالتی که باشه طبق اون چیزی که هست رو 2.4GHZ سرعت رو همیشه 300 یا یخورده پاین تر میزنه
رو 5 مگاهرتز هم 450 مگابیت میزنه
که در کل 750Mb که رو کارتنش زده داره خروجی میده که درسته
اصلا به اینطور داستان کت و اینطور چیزا که رو چ حالتی پلاس و چ میدونم حالت ایناش نیست . بستگی به چیپ وایفای و انتن وایفای داره که این سرعت رو باید بده
این مدلی هم که رفیقمون گفتش بخاطر اینکه پرتابل هست و انتن خارجی نداره این سرعت رو میده بهشون احتمالا انتن داخلی 2dbi بیشتر قدرت نداره بخاطر همینه این سرعت رو میده
شما تو گوشیتون نزدیک به وایفای بشید و رو وایفایتون نگه دارید میبنید بقل مودم دقیقا تموم خروجی رو میده از مودم دورتر بشید بزن ببین خیلی کمتر سرعت بهت میده ک ی چیز نرمال هست
جدول بالارو یه نگاه بندازید
این سرعت هم سرعت اینترنت و ... نیست
بیشتر این سرعت بدرد کسی میخوره مثلا میخواد از برنامه airdriod استفاده کنه یا vlc تو اندروید یا چمیدونم شیرایت ios استفاده کنه و بخواد ی فایل رو از گوشی به کامپیوتر انتقال بده
سرعت کم میشه اینطوری و خیلی کند میشه
نقل قول:
پس با این سرعت اینترنتی که دارید زیاد مهم نیست بیخیالش شید چون
همین سرعتی رو که دارید دریافت میکنید
کلا اکثر دیوایس ها روی 2.4 نهایت 40 50 مگ میدن در عمل پس خیلی روی 2.4 حساس نشید.. 40 مگ هم گرفتید خدا رو شکر کنید.. سرعت بالا می خواهید لن یا فرکانس 5 گیگاهرتز
اینترنت همراه رو همه باندها چند ثانیه یه بار تایم اوت هست.کس دیگه این مشکلو داره؟
آشغالا اعصاب نزاشتن دیگه.
رو ایرانسل که این مشکل نیست، احتمال ارتقاء همراه اول هست، در حال نصب تعداد بسیار زیاد دکل به صورت همزمان است برای پوشش باند ۱۸۰۰.نقل قول:
این مودم من باند 5 گیگاهرتز هم وای فای پخش میکنه ولی گیرنده یا همون دانگل 11ac ندارم تا دریافت کنم . راستی در این صورت فرقی هم خواد داشت یا خیر ؟ بخرم یا نخرم ؟نقل قول:
بله الان اینترنت همراه اول + رومینگ رایتل که از همراه اول استفاده میکنه هی قطع و وصل میشه بیشتر هم شبکه 3G آنتن هم افتضاح میره میاد ؟ کم میشه زیاد میشه ؟ در حالی که در پوشش کامل شبکه و نزدیک دکل هستم . ولی ایرانسل عالی در حد 20 آنتن دهی و هیچ تایم اوت یا قطعی هم نداره .نقل قول:
سلام
دوستان این که سرعت من از 40 مگابیت بالاتر نمیره یعنی اینکه من محدود شدم یا دکل محدودیت داره ؟
تکراری ....
نوع مودم . شبکه و اپراتوری که استفاده میکنید و میزان انتن شبکه و زمان اتصال در ساعات اوج مصرف و جدیدا ایجاد تغییرات در شبکه و دکل اپراتوری که از اون استفاده میکنید تاثیر داره . اگه همراه اول دارید و شبکه 4G الان این بهترین سرعت هستش .نقل قول:
خوشبحالت والا من بوشهر هستم گوشیمم cat4هس سرعت ایرانسلم 50 مگابیت هس(اگه گوشیم cat6 یا بالاتر باشه ب دلیل تجمیع باند سرعت تا5برابر میتونه بیشتر بشه ولی کلا چون تو ایران تا cat6 فعال هس فقط میشه از دوباند همزمان تحمبع کرد) ولی همراه اول سرعت 12 مگابیت بیشتر نیس رو فورحی با ای دی ام میرسونمش به 30 مگابیت(با 32 کانکشن) در کل همراه اول ضعیغتر از ایرانسله و 40 مگابیت عالیه (با idm میتونی سرعتتو دوبرابر کنی)نقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
متاسفانه تو ایران هنوز صدا و سیما باند 700 و 800 رو اراد نکرده اگه ازاد کنه و اپراتورها رو این باند ها 4g ارایه بدن انتن دهی فورجی عالی میشه و میسه تجمیع لاند بیشتر و در نتیجه سرعت بالاتری داشت
پهنای باند با همین دو باند هم کافی هست مشکل پهنای باند سایت هاست(دکل ها) که به دلایل مختلف پایینهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
کیفیت تجهیزات 4g اپراتورها پایینه و اینکه از mimo 2*2 استفاده میکنننقل قول:
دوستان من بسته ۱۰ گیگی همراه اول رو که میخرم، sms تاییدیه میاد که بسته ۱۰ گیگی فعال شد.
بعد از این، یک sms جدا میاد که «هدیه شما ۱۰ گیگابایت اینترنت دیتا» میباشد.
این هدیه چی هست؟ روی اون ۱۰ گیگ هست؟ شبانه هست؟
سپاس
نه دوست عزیز اینو الکی مینویسه بسته مکالمه هم میخری چیزی ک خودت خریدیو میزنه هدیه. هدیه ای در کار نیس همون هس ک خریدی.نقل قول:
عجب.نقل قول:
یعنی رسما داره سر مشترک کلاه میگذاره!
سلام
برای فعال سازی volte همراه اول کار خاصی باید انجام داد؟
وقتی کدی که توی سایتشون نوشته رو میزنم ، پیام میده که شما مشمول استفاده از سرویس volte نمی باشید.
گوشیم xiaomi mi5 هست.
نرم افزار TELFI رو نصب کن:n09:نقل قول:
سلامنقل قول:
من این برنامه رو الان نصب کردم
کار کرد Volte
الانم پاکش کردم ، بازم کار میکنه VOLTE :n13:
من توی شیراز با همراه اول تا سرعت 80 تا 100 مگابیت بر ثانیه هم گرفتم یعنی توی دانلود منجیر با سرعت بین 10 تا 15 مگابایت بر ثانیه میزنهنقل قول:
گوشیت چیه مدلش؟ حتما فورجی پلاس هس مودمشنقل قول:
هم با گوشی هم مودم گوشی galaxy s7 هستشنقل قول:
و مودم هم archer mr200
گوشی شما مودم فورجیش cat9 هس ینی تا 450 مگابیت بر ثانیه ساپورت میکنه و میتونه 3باند رو تجمیع کنه برای همین شرعتش بالاس چون فورجی پلاس هستنقل قول:
میدونم داداش منظورم اینه که گفتید سرعت همراه اول کمتر از ایرانسله اینجا ایرانسل هم دارم روی گوشی میزنه 4g+ اتفاقا مرکز اصلی ایرانسل در شیراز هم نزدیکمونه و سرعت همراه اول بیشتره :n29:نقل قول:
ایرانسل تو جنوب سرعتش بهتر از همراه اولهنقل قول: