عزیز دل، شما اونقدر نویز نداری که وقتی SNR بیاد زیر 10، لینک بپره، منم وقتی آسیاتک بودم، دو ماه SNR برام روی 6 یا 7 بود ولی چون نویز طرفا 29 بود، مشکلی نداشت. ولی ایشون چون نویز بالایی دارن، اگر SNR بیاد زیر 10، احتمال زیاد لینک میپره.نقل قول:
Printable View
عزیز دل، شما اونقدر نویز نداری که وقتی SNR بیاد زیر 10، لینک بپره، منم وقتی آسیاتک بودم، دو ماه SNR برام روی 6 یا 7 بود ولی چون نویز طرفا 29 بود، مشکلی نداشت. ولی ایشون چون نویز بالایی دارن، اگر SNR بیاد زیر 10، احتمال زیاد لینک میپره.نقل قول:
لطفا یه چیزو برام روشن کنید! نویز مگه با snr مشخص نمیشه؟!نقل قول:
خب من الان snr خطم روی 22 هست، پس چرا بعضی از دوستان میگن نویز خطم بالاس!؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
رفیق همچین چیزی امکان نداره اینا با بستن 9مگ مشکل دارن کلا ایران زیر ساخت هاش مشکل داره اون وقت برای شما 17 و22 مگ گذاشتن به هیچ مکان پذیر نیست اگه شده میشه عکس قرار بدی تا ما هم باور کنیم واقعا عجیبه:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ماله من زمانی که روی 2 مگ مثه ماله شما بسته شده بود snr=40 بود
ماله شما خودشه بکشه تا 6 مگ را جواب بده
راهنمایی بیشتر خواستی ایدی منو ادد کن
۱. مودم شما مدلش چیه؟ شما مطمئنی که تو جدول status مودمتون snr رو با واحد db نمایش میده؟! خوب نگاه ببین ننوشته 0.1db ؟ در این مورد یکی دو صفحه قبل هم مطلبی نوشته بودم!نقل قول:
از نظر تئوری snr برابر با 40 یه مقدار عجیبه! توضیحات این صفحه رو بخون متوجه میشی، اونجا که رنج snr رو طبقه بندی کرده رو ببین برای snr بیشتر از 29db نوشته outstanding که معنیش میشه برجسته، یا فوق العاده و یا به زبون خودمونی "تقریبا دور از دسترس"! یعنی snr در شرایط ایده آل تازه میشه 29!
اصلا یه لطفی کن یه عکس از status مودمت بذار.
۲. آیدی شما رو تو چه برنامه ای اد کنم؟ y7mail نمیدونم چیه؟!!!
هم tp link - d linkتست شده یکی هست بله dbنقل قول:
ایدی یاهو هست با یاهو مسنجر ادد کن بلدی که
شما یه نگاه به صحفه اول این تاپیک بنداز
لطفا یه عکس از status مودمت بذار.نقل قول:
یادش بخیر، یاهو مسنجر:D
تقریبا 10 سال پیش رو سیستمم نصب بود و چندبار ازش استفاده کردم. اونموقه ها فقط با دامین yahoo شناسایی میشد! واسه همین متوجه نشدم که این یاهو هست.
عرض کردم چن بار هم تکرار کردم این عکس ماله زمانی بود که های وب داشتم فعلا ایرانسل دارم تا چن روز دیگه پارس انلاین میگیرمنقل قول:
بله درسته، پس هروقت پارس گرفتی یه عکس بذار لطفا.نقل قول:
راستی بابت معرفی اون تاپیک بررسی نویز هم ممنونم. فکر کنم از این به بعد اونجا سوالات نویز رو مطرح کنم بهتره.
فقط یه چیزی: تو صفحه اول همین تاپیکی که خودتون معرفی کردید هم درواقع اطلاعات همون سایتی که من گذاشتم نوشته شده، درواقع دوستان انجمن همون صفحه رو ترجمه کردن و گذاشتن تو پست اولش!
اگه دقت کنی تو پست اول ذکر شده که snr بالای ۲۹ خیلی خیلی خیلی خوبه! دقیقا همون چیزی که من بالاتر نوشتم!
بهرحال، snr فوق العاده ای داره خطتت، خوشبحالت :D
بابا پدر مارو در آوردن
ی ماه 2 مگ نامحدود خریدیم یا هی سرعتش کم میشه یا قطع میشه.
تازه زنگ زدم اول میگه از کجا دانلود میکنی من گفتم سرور ایرانی گاهی سرعت بالا و... خلاصه گفت مشکل از سروره و ....:n27:
سروش جان منم منظورم همین بود که اگه دان استریمو زیاد ببندن و snr پایین بیاد طبیعیه ولی اگر بر اثر نویز بیاد پایین اون موقع دردسر سازهنقل قول:
عزیزم کی گفته ایران مشکل زیر ساخت داره البته مشکلو که هست ولی نه اونقدر که نتونه سرعت 20مگ بده تو سرعتای بالای 25مگ اره مشکل داره:n06:نقل قول:
اینم عکس اونوقت که رو 20مگ بسته بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو 17مگ بود
البته بعدش گذاشتن رو 1مگ در صورتی که 2مگ گرفته بودم و با هزاران دردسر حق خودم(2مگ) بهم دادن به قول معروف نه به این شوری شور نه به این بی نمکی
خب شما شرکتی سراغ داری پورتو روی 15مگ ببنده 25 ولش کننقل قول:
من خطم دارای بهترین کیفیت هست
از کجا معلوم این عکسا فتوشاپ نباشه یا از سرور یا وی پی اس یا ترفتدی استفاده نشده باشه
شما باورت میشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یعنی میخوای بگی این سرعت مال adslه من که هیچوقت چنین چیزی رو قبول ندارم چون هیچ خط تلفنی 56مگ اپلود نمیکشهنقل قول:
به نظرت چه منفعتی واسم داره که بخوام فتوشاپ کنم یا دروغ بگم ؟فقط خواستم بگم که تا سرعت 24مگ میشه روی خط تلفن کشید بهتون هم حق میدم که باور نکنید منم قبلا باورم نمیشد اما بهم ثابت شد که چنین چیزی امکان داره البته خطوط فیبر نوری سرعتای بیشتری نسبت به خط مسی میکشن
اون موقع که اوآسیس خلوت بود اینجور میبست ولی الان دیگه اینجور نمیبنده
چی بگم والانقل قول:
یه دوستی دارم توی قسمت فنی مخابرات مرکزی اهواز کار میکنه گفته زیر ساخت های ایران پوکیده و تجهیزات داغون لذا گفته خودشو بکشه بزور 10 مگ بکشه
من اولین باری هست شیندم که شما میگی 25مگ جواب میده من خودم توی زمینه نت فعال هستم و حتی دوستانم کسی تا فعلا تائید نکرده که ایران اینقد پیشرفت کرده:n04::n03::n22::n19:
داداش واسه من هم SNR خیلی خوبه تو حالت عادی تا 23 مگ میکشه ولی وقتی بارندگی میشه یه مقدار میاد پاییننقل قول:
این تست adsl نیست .اینا رو از توی دیتاسنتر میگیرن یا از توی isp ...بیشتر از اینم هست.نقل قول:
بچه ها سرعت چطوره واسه من هی داخلی میشه .
سلام
بچه ها می خوام یه مودم وایرلس ADSL برای یکی از اشناها بگیرم لطفا یه مدل و مارک خوب و امتحان پس داده پیشنهاد بدید
لطفا با لینک مشخصات و قیمت باشه و ترجیحا تو اهواز پیدا بشه
اگه دنبال مودم با کیفیت میگردی مدل P-660HNT1A زایکسل رو بگیرنقل قول:
برای خرید آنلاین می تونی به سایت دلسا که گارانتی اصلی محصولات زایکسل در ایران هست مراجعه کنی
اگر هم میخوای خرید حضوری داشته باشی لیست نمایندگی های اهواز رو تو این صفحه ببین
قیمت اش حدودا چقدر هست؟نقل قول:
برای یه خونه ویلایی حدودا بزرگ می خوام انتن 150 Mbps جواب میده؟
حدود 130تا145تومننقل قول:
بله این مودم 2آنتن داخلی داره که محدود پوشش دهیش رو بالا میبره و تا 300Mbps پهنای باند در اختیار شما میزاره
از کجا معلومه؟؟؟؟/نقل قول:
tp-link کیفیت zyxel رو ندارهنقل قول:
البته این تجربه شخصی منه به عنوان نصاب تجهیزات شبکه و سرور
البته متم دوستم تعمیرکار مودم وغیره هست میگه tp linkدارای سخت افرار خوبی وخوش تعمیر هم هستننقل قول:
اول tp link
دوم d link
سوم asus
چهارم zyzel
ماشا الله فروش خوبی هم داره tp link
مودم چرا باید خراب بشه خود به خود که خوش تعمیر باشه یا بد تعمیر؟! جاهایی که بخواند شبکه های گسترده راه اندازی کنند مثل(دانشگا ها- پادگانها و...) و قیمت تمام شده براشون مهم باشه و کم هزینه کنند آره این مارک تجهیزات مناسبه ولی واقعاً خرابی تی پی بالاست نمونش هم 2هفته پیش مودم رفیقم قاطی کرده بود کلا ما ریستشم کردیم اصلا یوزر پس داخل خودش ذخیره نمی کرد! آخرشم رفت گارنتی,tp-link جنس چینی درجه1 نیست واقعاً...نقل قول:
نظر من:نقل قول:
اول d-link
دوم zyxel
سوم asus
چهارم tp-link
مودمای d-link خرابیشون خیلی کمه
نظر من هم همینهنقل قول:
خودم سعی می کنم تا جایی که امکان داره انتخاب هام دی لینک باشه
اسیوز هم معمولا با همون سخت افزار قیمت های بالاتری داره
اما بنده که tp link دارم الان 2 ساله اینترنت دارم یه بارم مودم خاموش نکردم ! داغم نمیکنه
تا فعلا اخ نگفته
تأیید میشه.نقل قول:
منم tp-link دارم و راضیم.
البته! از کیفیت بقیه ی برندها اطلاعی ندارم.
فقط نمیدونم منظور از اینکه یه مودم روتر پهنای باند 300Mbps داره به چه درد میخوره این سرعت؟!
چون هم اینترنت ما همچین سرعتی نداره، و هم تو شبکه ی داخلی خونه نمیتونم همچین سرعتی رو تجربه کنم!
الان مثلا تو همین شبکه ی مودمم که سرعت وایرلسش 300mbps هست با گوشی به لپتاپ فایل میفرستم (و برعکس) سرعت به زور به 6mbps میرسه! ۶ کجا ۳۰۰ کجا !!!
یه جایی دیگه هم این سؤالو مطرح کردم هیچکس راه حل عملی بلد نبود.
تغییر کانال وایرلس و... هم بیفایده بوده.
خوب ایشالله همیشه بدون مشکل استفاده کنیدنقل قول:
ولی شما نویز خطتتو با مودم tp ببین چنده یه زایکسل هم ببند روی خطت ببین اون نویز رو بهت چند میده...
تفاوت اینجاست که مشخص میشه.
مرسی.نقل قول:
اگه روزی به یه مودم زایکسل دسترسی داشتم باشه حتما امتحان میکنم.
نظر جالبی بود!
خواهش می کنم,تجهیزات سخت افزاری شما تا حدی رو پینگ شما هم تاثیر داره.نقل قول:
مودم که نمیتونه نویزی گیری کنه-به تبلیغات گوش کن اگه اینطور بود همه مودم ضد نویز میخرن دیگه نیازی به دردسرهای سیم ها مخابرات داغون نبودنقل قول:
شما اگه همه شرایط لازم برای یه نت خوب داشته باشی مودم اروزن قیمت یا اشغالی کارتو را میندازه
شرکت سرویس دهنده خوب+ خط مسی با کیفیت و بدونه نویز داشته باشی= اینترنت عالی
اولا من نگفتم که مودم نویز گیری می کنه ولی به قول شما هم مودم آشغالی در افزایش نویز خط بی تاثیر نمی تونه باشه :)نقل قول:
دوماً شما نمی تونی بگی که مودم هر چی بود بود خط جواب بده فقط! جون مودم یه کاری انجام میده وسیم مسی کارش چیز دیگست که همه اینها به روی هم تاثیر متقابل و مستقیم دارند دقیقا مثل ماشینه! شما روغن موتور آشغالی بریزی ت موترت موتورت نابود میشه حالا ماشینت بنز می خواد باشه!
منطق شما هم خیلی قویه کلاً :n02:
تنها مودمی که خوب کار پس داده دی لینک و تی پی لینک توی ایراننقل قول:
مودم خوب زیاد هست توی دنیا ولی متاسفانه اشغالیش میاد توی کشور
ما که داریم تجهیزات سیسکو روی سرور کار میکنیم نمی گیم سیسکو بهترینه شما حالا اینطوری میگی من چی بگم دیگه :n02:نقل قول:
به شرطی که مودم دارای اشکال یا نقص نباشهنقل قول:
بعضی وختا میتونه خوده کامپیوتر دارای مشکل باشه
و ارتباط لن و wifi
خب مهندس میگفتی دیگه چی:n02:
بابا اینترنت ایران اونقدر داغونه که تاثیر بدترین مودم نسبت به تاثیر زیرساخت روی پینگ و ... مثل قطره اس نسبت به دریا :n09:
تهران را نمیدونه ولی اینجا از تا 10مغازه 9تاشون تی پی لینک دارننقل قول:
و از 10 تا مغازه یکیشون مودم زایکسل میفروشه
بازار شهر ما کلا شده تی پی لینک و دی لینک اگه خوب نبودن زیاد طرفدار نداشت
در کل خیلی از اساتید راضی هستن از این مودم
+++++++++++++++++++++++++++++++++
:n12:Tenda
CNet
اMsi
Cordia
Talent
Zyxel
Comtrend
Edimax
:n12:این مودما اگه اصلیشو گیر بیاد خوبه:n12:
دوستان شنیدم شرکت مخابرات طرح های نامحدود رو دیگه تمدید نمیکنه !!!!!!! این خبر درسته ؟