وضعیت در حال حاضر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت در حال حاضر:
اینم ویدیو اولی و دومی از دانلود ها وسطی از سرور خارجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچقدر مودوم را خاموش و روشن میکنم آی پی جدید نمیگیره!
خوب ...به قطع و یقین اگر با دایل آپ کانکت بودم سرعتم به 5-6 کیلو میرسید لااقل ...من که امشبم رفتم برای شارژ سیم کارت شما چطور؟
:n21:
من از دیشب تا حالا به هیچ کدام از درسهای دانشگام که ارتباط مستقیم به اینترنت داره، نرسیدم.
از افتضاح هم اونورتر رفته اوضاع. از اواخر دیشب این کابوس شروع شده و تا الان که 6 صبح هست ادامه داره.
سرعت سایتهای با سرور خارجی به پایین ترین حد ممکن رسیده و حتی Frame قالب سایتها هم لود نمیشه.
سرعت دانلود دیشب تا حالای من از سایتهای خارجی: حداکثر 15 کیلوبیت در ثانیه (حدود یک پنجم سرعت مودمهای قدیمی 56K دایل آپ)
اما سایتهای داخلی رو با حداکثر سرعت ممکن باز میکنه که به درد هیچ یک از ماها نمیخوره.
این یعنی کم فروشی آشکار و غش در معامله که از لحاظ دین اسلامشون هم ناپسند و نکوهیده محسوب میشه.
یعنی اینکه به مردم ظاهرا "اینترنت" بفروشی اما در حقیقت بهشون در زمینه ارتباط داخلی کشور "اینترانت" سرویس بدی و بس!
فقط اتحاد و همبستگی میتونه باعث بشه به حرف حق ما گوش بدن. دارن میلیاردها تومان بابت هیچی مثل راهزن ها اخاذی میکنند.
مردم شجاع استان هرمزگان هم در برابر تجریه استان سکوت نکردند و هر روز مسالمت آمیز اعتراض میکنند. ما هم باید متحد بشیم.
مخابرات خیلی جالبه...با اینکه سرویسم نامحدوده ولی از ساعت 1 شب تا 6 صبح سرعتم میشه 20-30 کیلوبایت دانلود...خنده داره! سرویس نامحدوده ولی شب تا سحر سرعتش کم میشه...
تازه فهمیدم...چون یه بازی 6 گیگی رو گذاشم واسه دانلود ..شبا سرعت دان از 60 کیلوبایت میرسه به 18 - 30 بیشتر نمیشه و تا وقتی ساعت 6 صبح میشه سرعت میشه 60 کیلوبایت 1 کیلو بایتم کم نمیشه...
خیلی جالبه سرویس نامحدود و این چیزا:n13:
یه چیز بگم در حد لالیگا جالب...
اقا ما دیروز رفتیم دفتر نمایندگی رایتل سیمکارت دیتا بخرم...بعد با طرف سر صحبتمون باز شد ..همون فروشنده...بعد گفتم که آقا بهترین اینترنت مخابراته قبول داری؟ گفتش نه!!! من برات آسایتک نصب میکنم با سرعت 700 کیلوبایت دانلود کنی یه فیلم رو توی 10 دقیقه
بگیری ..گفتم درسته ...اما پول حجمش چی؟ اونجوری باید ماهی 400 هزار تومن پول حجم بدیم...گفتم من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم 60 اما ماهی حداقل 20 گیگ دانلود میکنم...بعد طرف حرف خودشو میزد نه آسیاتک بهتره...سرعتش بیشتره..
آره آسیاتک برای کسی که بخاد پولشو بریزه دور و خیلی پولدار باشه خوبه بخاد ماهی 200 هزار تومن حجم برخه خوبه...
بعدش همین دیگه..اینا فقط تو فکر سرعتن..این نمایندگیهای فروش...اصل کار حجم و پینگه و کیفیت پایدار ارتباطه...و تک لینک فول دانلوده...که خداروشکر مخابرات 512 من سرور فرانکفرت 160 میل تاخیر داره..سرور تهران 40 میل...
بعد به فروشنده گفتم پینگش چه طوره گفتش 150 گفتم با چه سروری؟ سرور ایران یا اروپا...بعد یارو دیگه هنگ کرد گفت با سرور خودمون :n13:..بنده خدا تو عمرش یه پینگ تست نگرفته فقط تو فکر سرعت دانلود
تو دلم گفتم این چی میگه ...
بعد اون فروشنده کناریش که حرفهای من و رفیقش رو شنید که تخصصش فروش مودم 3g بود اومد جلو گفت من سرویس آسیاتک خودم نصب میکنم با سرور واشنگتن پینگش 190 ! گفتم ایول این سرویس خوبیه اما از کدوم مسیر؟ بعد جفتشون هنگ کردن..رفتن پای مشتریهاشون...
تو دلم گفتم بند خدا آخه هر لایتنسی از مسیر خاص خودش میره از مسیر روسیه داریم از مسیر چین داریم..میشه با کوتاهترین مسیر یه سرویس مناسب انتخاب کرد که لاست پکیت دیتا کمتری داشته باشه.
پینگ رو ببینید !! :n09: تا 96 هم میاد :n02:.
امروز که عالی...256 - هفت تیر - الان تست پینگ رو میذارم براتون
-حرفهای شما درست ولی شما انتظار داری هر کاربری این چیزها رو بدونه...به کار چه که کدوم مسیر لاست کمتری داره...پول داده تا در آدرس بار که تایپ کرد google.com بدون قروفر بره.....من کار شبکه میکنم...در یک اداره اگر ارتباط کاربر کند شد اگر بهش بگم CMD رو باز میکنی و...همینجاش آنچنان با دهن باز نگاهم میکنه انگار میخام قورتش بدم. ما batch فایل میسازیم برای هر دستورCMD که آقا دستش از ماوس حرکت نکنه خدای نکرده بخوره به کیبورد:n02:نقل قول:
ببین عزیزجان اصلا و ابدا این چیزها به کاربر ربط نداره، ما مشترکان ISPها از ناچاری آی پی عوض میکنیم، مسیر عوض میکنیم، فلانکار و بیسارکار رو میکنیم...وب سرفینگ شده یک عملیات محیر العقول که نیاز به رد کردن دوره های تخصصی داره:n09:
-در مورد این حجم نامحدود همین دیشب چند نفر من جمله خودم حتی در حد دایل آپ هم نبودیم... هیچکس هم حتا نتونست تستی بزاره! ولی من دانلود از اکسپرس و رپیدباز رو وقتی با تایم اوت روان فرسا ب صفحه هاشون میرسیدم بعله با سرعت بالای 80-90 میگرفتم...
خوب نتیجه این شد موبایلم رو وصل کردم ، لینکهای دانلود رو میساختم و وبگردیم رو میکردم بعد مجدد قطع میکردم و با ADSL میرفتم و دانلود میکردم:n09:
خوب این که شد مرض برای من... یعنی رسمن همه مشترکهای مخابرات باید دو کانکشنه بشن تا بتونن خدای ناکرده از همه دنیای اینترنت استفاده کنند.
دیگه این مخابرات تعریف کردن نداره که مشتری هم براشون جور کنیم و مردم رو هم بندازیم به دردسر...
پکت لاس بخاطر سیاست غلط bandwidth shaping هست که احتمالا توسط یه بیسواد به اجرا گذاشته شده و هنوزم که هنوزه درستش نکردن و چند صد هزار کاربرو مسخره خودشون کردن :|
اگه خطم فیبر بود ۱ثانیه هم این سرویس آشغال رو تحمل نمیکردم.
استاد گرامینقل قول:
با این روشی که مخابرات در پیش گرفته کاربرا به دو دسته تقسیم میشن:
1. دانلودر های حرفه ایی که با سرعت دانلود مشکلی ندارند و در هر شرایطی با سرعت مناسب
فایلهای خودشون رو می گیرن.
حداقل سرورهای ایرانی فول سرعت میدن. خارجی ها هم قابل تحمل هستند.
2. کاربرانیکه دنبال جنبه های دیگه نت هستند مثا گیم آنلاین - ویدئو و فیلم آنلاین ... که مستلزم
داشتن پینگ مناسب و تایم اوت حداقل هست.
گروه اول باید به سراغ سرویسهای نامحدود برن و گروه دوم به سراغ سرویسهای حجمی
بنظر بنده با مدیریت حجم و زمانبندی مناسب برای آنلاین بودن میشه از سرویسهای حجمی استفاده کرد.
و جاییکه لازم باشه حجم خرید.
مثلا برای دیدن ویدئو آنلاین من با برنامه BWM چک کردم برای یکساعت حدود 175 مگ شد.
با 4 گیگ میشه 23 ساعت ویدئو دید.
حالا همه اش نباید پای ویدئو صرف بشه. بعنوان مثال گفتم.
بین یه دانلود مختصر و بقیه فعالیتها باید مدیریت کرد.
یه جا نشستن و عمر پای سرویس نامحدود تلف کردن دردی رو دوا نمی کنه.
راه دیگه اینکه بگیم اصلا مخابرات بدرد نمیخوره و بریم یه سرویس حداقل بگیریم
واسه وبگردی و خلاص!
بنظر شما با این شرایط ما باید چیکار کنیم؟
سرعت دانلود 256 مخابرات چنده؟ آیا بگیرم؟ مرسی:n06:
29-31 نوسان می کنهنقل قول:
از چند نفر شنیدم که سرعت دانلود 256 فرقی با 128 نمیکنه و مخابرات داره کلک میزنه؟! درسته؟نقل قول:
والا من که همین یه ماه پیش داشتم اینطوری بود.نقل قول:
نقل قول:
عجب! شما اینطور تقسیم بندی میکنید چقدر جالبه چون من فکر میکردم استفاده از اینترنت چیزی فراتر از این باشه یعنی ترکیبی از این دو دسته یا کاربردهای دیگه وجود نداره استاد!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نوعی بخوام یه موقع یک فیلم رو دانلود کنم یک موقع یک ویدیو رو با کیفیت بالا آنلاین ببینم یا تو گوگل با https سرچ کنم و ....(این آخری اصلا یه دسته جدا میخواد به نام دسته براندازان :n08:) تو کدوم دسته قرار میگیرم؟!اگه بخوام پول برای دور زدن فیلترینگ ندم به همونایی که فیلترینگ رو ایجاد کردن تو کدوم دسته هستم!؟:n18:
گروه اول و دوم و سوم و الی آخر باید برن یقه متولی و مسئول این نابسامانی ها و دزدی ها و کم فروشی ها رو بگیرن نه اینکه کاربر مدیریت کنه آقایون جیبشون رو پر کنن! انقدر سریع خودتون رو لو ندید برادر :n09: دارن اینترانت رو به اسم اینترنت با قیمت کذایی و کیفیت فاجعه میفروشن کاربر بره مدیریت کنه حجمش رو سرویس حجمی بگیره ... شما برو 4 گیگ رو در ماه مدیریت کن بعدش هم لابد مردم با 40 تومن یارانه در ماه تورم 40% رو مدیریت کنن و شما هم مدیریت جهانی کنی بله؟!:n08:
به کسی ربطی نداره که کی کجا نشسته چه مقدار چه استفاده ای از اینترنت میکنه منتها اینجا یک استبداد شکل گرفته که میخواد تو کوچکترین مسائل مردم هم دخالت کنه و انقدر دریده شده که امروز بین این همه کشور در دنیا مملکت استقلال آزادی ما باید از نظر آزادی رسانه و آزادی در اینترنت (+ سرعت) در قعر باشه!!
ببخشید مردم کافی بود انقدر مدیریت کردن!!یکمم حاکمیت مدیریت کنه!دزدها و آقازاده ها و رانتخوار ها و هر فرد مسئول فاسدی رو بکنه بندازه دور!میترسم اگه این اتفاق بیفته دیگه چیزی نمونه ... 8 سال کشور رو به نابودی کشوندن امروز لازم شده همون قرار داد همون توافقات قبلی با شدت بیشتر با تحقیر و در جایگاه ضعف بپذیریم!!(البته به صورت محرمانه خیلی محرمانه کسی نفهمه حسن :n09:)عجب دستاوردی شد این انرژی هسته ای حق مسلم ماست دلار 800 تومن و تورم زیر 15% چی شد!(البته به روند نرخ ارز و تورم که توجه کنیم بعد از انقلاب همین بوده گاهی شیبش تند گاهی کند بهبود نداشتیم!)این وسط فقط دار و دسته خودی ها و نورچشمی ها بردند از دلالی و ارزبازی!
ولی خب تا شما نوعی هستید و این ملت شریفه(!) متاسفانه همینه شما (تفکر شما) باید برای مردم تصمیم بگیره چی بخورن چی بپوشن چی بخونن چه سایتی برن چقدر از اینترنت استفاده کنن به چی فکر کنن هرچیز غیر از این باشه عمرش تلف میشه و دردی دوا نمیشه(ممکنه برای بعضی ها دردی هم ایجاد بشه!) اگه سازمانی به تعهداتش عمل نمیکنه اگه فساد و تخلف در دولت و ... هست مردم مدیریت کنن احیانا کسی پاسخگویی نخواد از اون نهاد و سازمان ها به مصلحت نیست!!:n08:البته درست هم میفرمایند واژه هایی مثل اینترنت فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک و و و همگی کشک هستند و هیچ تاثیری در اقتصاد کلان اشتغال و بهبود سطح زندگی نداره اینها همش کار شیطان است!
دوستان عزیزان تورم 40% شده؟(نرخ رسمی!)نقدینگی زیاده نرخ بیکاری بالاست شما مدیریت کنید مرغ میخواهید چه کنید اشکنه بخورید :n19: اینترنت میخواهید چی کار کنید برید مسجد محله بروز ترین اخبار دنیا مسائل علمی و آموزشی و تفریحی رو در اختیارتون میذارن!ماهواره ها رو با تانک از روش رد میشیم صدا و سیما مگه چشه؟!
بگذریم اینم وضعیت فعلی(همیشگی!)
البته این صحبتها کلی بود ممکنه تو همین شرایط یک ISP وضعیت بهتر یکی بدتر یا حتی ISP مشابه یه منطقه خوب یه منطقه بد باشه فرض محال با خرید مجدد پهنای باند این مشکلات مخابرات هم حل بشه ولی گزارش های کلی اینترنت ایران رو در قعر رده بندی قرار میده چه سرعت و سایر شاخص های کیفیت چه قیمت و چه آزادی!اینم فقط محدود به اینترنت نمیشه آره قربونش ...:n06:حالا عید خوبی هم هست ما همینطوری اتوماتیک از خوشحالی داریم غش میکنیم شما دیگه انقدر خودتو اذیت نکن راه حل هم اینه دوست داری بمون مخابرات هر روز هم تست سرعت عالی بذار دوست نداری برو سرویس حجمی بگیر ولی هیچ وقت توپ رو تو زمین مردم ننداز!درسته در به وجود اومدن این نابسامانی های کلی در کشور مردم هم بسیار بسیار مقصر هستند (!) ولی مسئولیت بر گردن متولی و نهادها هست نه مردم و کاربر نهایی!!
:n16:
سلام.
کیانوش جان اینو ببین یکم حال کنی::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اسم isp هم دقت کن!
البته این iran telecom... به ندرت برام میفته(ip 5).و اکثرا informaion technology هست....
دوست گرامینقل قول:
طنزی که در پستهاتون بکار می برید اصلا جالب نیست!
بیشتر توهین آمیز هست.
خب جنابعالی اگه راه بهتری بلدید بفرمایید همه ما رو از این وضع اسف بار
نجات بدید.
با تمسخر دیگران بجایی نمیرسید.
بنده نتیجه سیاست زوری مخابرات رو اینجا گفتم.
شما راه حل درست درمونی ارائه بدید مخلصتون هم هستیم.
پینگ و سرعت عالیه!البته شما قمی اشتباه نکنم ... من با 100 بار ریست و کانفیگ مجدد هم iran telecom نمیگیرم itc هست همیشه ای پی 2 البته یه زمانی هم پینگ 100 داشتیم :n28:نقل قول:
حالا تست نذار من خودتو میبینم به اندازه کافی حال میکنم! :دی
واقعیت همینه و البته تلخه دوست گرامی چه با زبان جدی چه طنز! تمسخری در کار نبوده کمی ظرفیت پذیرش صحبت مخالف رو داشته باشیم!اینها پاسخ تفکری هست که همیشه مردم رو میخواد مسئول بدونه!و اگه بگی بالای چشمت ابرو توهین به نظام و مقدسات و تبلیغ علیه نظام ... :n19:نقل قول:
من علاقه ایی به سیاست ندارم.نقل قول:
من فقط یه اینترنت درست و حسابی میخوام که فقط یه لاین ftp نباشه.
فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه.
خودتون حرفهایی که به من زدید رو بخونید
وجدانا انصاف رو رعایت کردید؟
یک جانبه نگری نکردید؟
اگه شما متولی اینترنت بودید با این افکارتون به حرف کاربرا توجه میکردید؟
اینترنت در تهران فردا ۴ ساعت مختل میشود خبرگزاری تسنیم: عملیات بهینهسازی شبکه زیرساخت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت
در تاریخ اول آبانماه در استان تهران آغاز میشود. به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی
شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات بهینهسازی شبکه زیرساخت ارتباط دیتای مشترکین اینترنت، Mpls در استان تهران از ساعت 2 الی 6 بامداد با اختلال همراه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهینه سازی اونم نصفه شب!!!!!!!!!!!
Tuesday 22 Oct 2013سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ آیا اینترنت مخابرات در شرایط هشدار است؟
مخابرات اعلام کرد که با وجود مشکل در تأمین پهنای باند، واگذاری ADSL ادامه مییابد. رگولاتوری میگوید: مخابرات بیش از ظرفیت ADSL واگذار و کیفیت سرویس افت کرده و مشترکان ناراضی شدهاند. اما واگذاری همچنان ادامه دارد.
در پی اختلاف حساب بین شرکت مخابرات و شرکت زیرساخت، این شرکت فروش اینترنت جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده است.
اگرچه در ابتدا معاون شرکت مخابرات در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه میشود، گفته بود: «در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما مخابرات نمیتواند پورت ADSL جدید واگذار کند»، اما چندی بعد شرکت مخابرات اعلام کرد که واگذاری پورت جدید ADSL متوقف نشده است.
شرکت مخابرات ایران در اطلاعیهای تاکید کرد: «هر چند در چند ماه اخیر در تأمین پهنای باند با مشکلاتی مواجه بودهایم اما واگذاری ADSL در سراسر کشور ادامه دارد.»
به این ترتیب مخابرات هنوز به متقاضیان، سرویس ADSL واگذار میکند و واگذاری با توجه به وجود پورتهای خالی ADSL در مراکز انجام میشود.
اما واضح است که سرانجام در نتیجه این اختلاف حساب بین شرکت ارتباطات زیرساخت (به عنوان نماینده دولت) و شرکت مخابرات ایران (شرکت تازه خصوصی شده)، دود به چشم کاربر ADSL خواهد رفت.
در شرایطی که مخابرات از مدتها پیش از کمبود اینترنت گلایه میکند و اکنون با توقف رسمی فروش اینترنت، مواجه شده و با این حال کمپین فروش ADSL را ادامه میدهد، دیر یا زود افت کیفیت سرویس صدای اعتراض مشتریان را بلند خواهد کرد.
البته معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص تاثیر توقف فروش اینترنت به مخابرات روی کیفیت سرویس ADSL مشترکان، میگوید: مشکل پهنای باند برای مشترکان ADSL شرکت مخابرات، جدید نیست و این شرکت در دو سال گذشته، بدون فراهمکردن امکانات لازم، برای جذب و افزایش تعداد مشترکان اقدام کرده که این موضوع، به مرور زمان زمینه کاهش کیفیت سرویس و نارضایتی مشترکان را ایجاد کرده است.
حسن رضوانی تاکید کرده: شرکت مخابرات اگر منابع لازم را در اختیار ندارد برای رعایت حقوق مشترکان نباید ADSL جدید واگذار کند.
با توضیحات معاون نظارت و تنظیم مقررات رگولاتوری، این پرسش مطرح میشود که اگر نهاد نظارتی رگولاتوری از بیکیفیتی ADSL مخابرات مطلع بود، چرا پیش از علنی شدن موضوع بدهی مخابرات به زیرساخت برای احقاق حقوق مشترکان به این موضوع رسیدگی نکرد؟
رضوانی حتی پاسخ این سوال را نیز بیان کرده و گفته است: براساس شکایتهای دریافت شده از مشترکان درباره پایینبودن کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات، رگولاتوری چند بار به مخابرات اخطار داده که بیتوجهی به این اخطارها باعث شده رگولاتوری براساس قوانین و مفاد پروانه مخابرات به این تخلفات رسیدگی کند.
دانستن این نکته که رگولاتوری بر عملکرد شرکت مخابرات نظارت دارد و بابت تخلفات و عدم رعایت حقوق مشترکان، جرایمی را برای آن در پرونده منظور خواهد کرد، اگرچه دلگرمکننده است؛ اما برای مشترک سودمند نیست.
زیرا برای مشترک ADSL مخابرات که امروز به گفته رگولاتوری به دلیلی واگذاری بیش از ظرفیت، با کندی سرعت اینترنت روبهرو است، سنگین شدن برگه جریمهها در پرونده مخابرات، کیفیت سرویس را بهتر نخواهد کرد.
علاوه بر این در حالیکه نهاد نظارتی رگولاتوری عنوان میکند که مخابرات بدون فراهم کردن امکانات، بیش از ظرفیت ADSL واگذار کرده و در نتیجه کیفیت سرویس آن افت کرده و مشترکان ناراضی شدهاند، اما در این شرایط نیز ایرادی به واگذاری ADSL از سوی شرکت مخابرات گرفته نمیشود.
خب الان در این کشمکش کاربر فقط داره ضرر میکنه!:n15:
منم علاقه ای به سیاست ندارم ولی متاسفانه کشوری که توش زندگی میکنم کوچکترین مسائل هم سیاسی و عقیدتی هست!من اشاره کردم که شمای نوعی تفکر شما نه شخص شما :n01:نقل قول:
وگرنه من هم مثل شما!کیه که اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون فیلتر(به این شکل) رو نخواد مثل وزیر و رئیس دولت و برادران سایبری و ... :n06:
بگید میخوایم بزنیم قطع کنیم نت و دیگه. دلیل هم میارن اونم بهینه سازی:n08:نقل قول:
ارتباط دیتای مشترکین اینترنت اینترنت؟:n04: والا به این اینترانت هم نمیگن چه برسه به اینترنت
اصلا خود درگیری دارن بییاید همه با هم دعا کنیم خوب شن:n02:
من سرعتم خیلی پایین اومده از دیشب بره شماها هم اینجوریه؟ احتمال داره بره بهینه سازی دارن خودشونو آماده میکنن؟
نقل قول:
دوست عزیز اول اینکه لطف داری و دوم متاسفانه هیچ روش و سرویس جایگزینی سراغ ندارم که به شما توصیه کنم...ترفندها هم مثل یک مسکن میمونه...
حیات و ممات عده اقتصادی-علمی-مطالعاتی-درسی و ... خیلی از ما به اینترنت بسته شده...
ببینید از طرفی بعد از 5 سال استفاده از سرویس های حجمی ISP ها بطور رسمی نفرتم رو از هر چه سرویس حجمی اعلام میکنم: )
من مجبورم به صورت نامحدود باقی بمونم...من گاهی آپلود سنگین دارم، گاهی باید یک کتاب 60-70 مگی یا فایل تصویری1300-400مگی رو ساعت 3 ظهر دانلود کنم و نمیتونم تا ساعت 1 شب و شروع دانلود رایگان صبر کینم...در سرویس حجمی یکدفعه بخودم میام و میبینم بعله ! چندین گیگ خرج اضافه داشتم+ چقدر شب نخوابی...چقدر صبح دیر به کار نرسیدن و... ببینید هر کدوم ما یک سیستم زندگی و درگیری داریم و نمیشه نسخه کامل برای همه پیچید...همونطور که کیانوش هم گفت گناه نیست که ما انتظار داشته باشیم یک سرویس واقع یک سرویس باشه و بخایم از همه جوانبش استفاده کنیم...
تنها چیزی که مطمئنم با این اختلالات سراسری در حال حاضر حجمی مخابرات هم تحفه ای نیست و اگر حجمی میگیرید از جای دیگه مثل بگیرید
اون راهی که گفتی مناسبه ...من کمابیش دارم از رایتل به همین شکل استفاده میکنم ولی در عمل خیلی مشکل هی سوییچ برای وبگردی 3G و برای دانلود ADSL.
جالبه که عقیده ما حالا چقدر بهم نزدیک شد!!!نقل قول:
تا چند دقیق پیش من برادر بودم و خودم رو لو داده بودم و تمام مشکلات
اینترنت بخاطر تفکر من بود!!!
حالا مثل اینکه مشترکات بیشتری ظهور کردن!!
معلومه هیچ ثباتی ندارید.
حداقل بجای توهین و تمسخر یه راه حل ارائه میکردید بد نبود.
فقط بلدید برچسب بزنید و مسخره کنید آقای مدیر؟!
داداش بیخیال تو ام گیر دادی حالا ها!نقل قول:
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
جدی جدی قطع شد. :grrr:
وصل شد. :n02:
واسه ما هنوز قطعهنقل قول:
دیشب هم مثل هفته گذشته چند ساعتی قطع شد از حدود 2:30 جالب اینکه بعد از مدتی خاموش بودن مودم تو همون بازه زمانی تونستم وصل بشم برای دقایقی :n09: خب الان بهینه سازی انجام شده باید منتظر بشیم تا ساعت 12 نتیجه چیه :دی
عقیده ما به هم نزدیک شد!؟:دی اگه پاسخ منطقی برای دفاع از گفته هاتون ندارید نیاز نیست هی مغلطه کنید و بگید بهم توهین شد!نقل قول:
عزیز جان الان دیگه اکثر کشورهایی که ادعای پیشرفت دارن کاربر نمیاد فیلم بلوری و کلیپ یوتیوب رو با هزار بدبختی و 16 کانکشن دانلود کنه رو هاردش!!به صورت آنلاین با سرعت بالا stream میکنن!یا کاربردهای دیگه مبتنی بر پهنای باند و سرعت بالا از cloud computing چیزی شنیدی حتما! شما تو ذهن خودت میتونی کابران اینترنت رو به دو دسته اونایی که میرن فیسبوک و یوتیوب و اونایی که دانلود میکنن تقسیم کنی و طبق این نظر بدی یا 4 گیگ حجم ماهیانه رو کاملا مناسب و قابل مدیریت بدونی!!یا صرفا سرعت دانلود از سرورهای ایرانی برات مهم و مناسب باشه یا هر گیگ اضافه به مبلغ گزافی خریداری بشه!(عجب مدیریتی)البته تا وقتی که اینها رو برای خودت نگه داری محترمه :n16:
انتظار نداشته باش کم فروشی و عدم پاسخگویی مسئولین رو بزنی به حساب کاربران و باهات موافق باشیم تنها نقطه مشترک من و شما میتونه درخواست اینترنت با کیفیت بهتر باشه!مشکلات اینترنت که هیچ مشکلات اساسی تر به خاطر این تفکر هست که فقط مردم باید مدیریت کنن و هیچ پاسخگویی از مسئولین نیست!:n06:اگه روز اول مقابل برخی کجروی ها و فساد ها سکوت نمیکردن مردم و واکنش جدی داشتن شاید امروز اختلاس های آنچنانی نمیشد که کک کسی هم نگزه!اتفاقات خیلی هم ثبات دارم شما اگه فکر میکنید تو پستی بهتون برچسب زده شده یا مسخره شدید حتما از کلید گزارش استفاده کنید!تنها توهینی که دیدم از طرف شما بود به شعور کاربران:
لازم نکرده شما تعیین تکلیف کنید که ما چقدر چگونه از اینترنت استفاده کنیم!البته مثل شما زیاد دیدم تو روزایی که SSL قطع میشد و فیلـترشکنها از کار میفتادن و با گوگل و یاهو مشکلات جدی بود یک عده هی میگفتن تقصیر کاربره که زیاد دانلود میکنه پهنای باند نداریم!:n08:یعنی سلب مسئولیت کامل از مخابرات یا ... که بیشتر از پهنای باند موجود مشتری گرفتند یا کم فروشی میکنن!یا نهادهای دیگه که تو کیفیت نهایی اینترنت تاثیر دارن!:n18:نقل قول:
این راهی که بریم یک سرویس دیگه هم بگیریم برای وبگردی و کاربردهای غیر دانلود یا اصلا بریم از شرکت دیگه سرویس بگیریم مشکل رو شاید تا حدی یا موقتا حل کنه ولی پاک کردن صورت مساله ست!وگرنه خیلی ها هستند 2 یا 3 سرویس استفاده میکنن برای سرعت بالاتر یا با یه سرویس وبگردی میکنن لینک میگیرن با یکی دانلود
این بحث تموم شده ست اگه صحبت تازه ای دارید بفرمایید وگرنه با مظلوم نمایی و "بهم توهین شد" کاری پیش نمیره دیگه!:n01:
به نظر من گره عمده کار دو جاست:
1-نوع نگاه به اینترنت در ایران که تهدید کننده امنیت ملی و خطر بالقوه و جنگ نرم و اینهاست همین تفکر باعث شکلگیری شورای عالی فضای مجازی و کمیته مصادیق مجرمانه و فیلترینگ و ... میشه که بسیار بسیار در کیفیت نهایی تاثیر دارن!
2- انحصاری بودن فروش پهنای باند شفاف نبودن و عدم نظارت کافی و البته که بازم به نوعی زیرمجموعه 1 هست و همراه خودش پشتیبانی ضعیف و عدم رسیدگی به شکایات رو هم داره!
شما هرچقدر هم ISP عوض کنی اینها برطرف نمیشه!!
256 - هفت تیر - همین الان سرور خارجی
256 - هفت تیر - سرور داخلی
نظرتون چیه دوستان؟؟؟ :n24:
نقل قول:
بله این ساعات معمولا مشکلی وجود نداره :
اگه طول روز هم این باشه هیچ حرفی نیست ...:n29:
واقعا :n22:نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
میدونید مشکل چیه؟
شما اصلا منظور منو متوجه نمیشید چون پست منو بدقت نمی خونید.
فقط افکار خودتون رو هی تکرار می کنید.
شما فکر می کنید بقیه نمیدونن اینترنت خوب و بد چیه و فقط شما میدونید.
نه دوست گرامی اطلاعات بقیه بیشتر از شما نباشه کمتر نیست.
من نیازی به مظلوم نمایی هم ندارم.
توهین کردن و تمسخر دیگران که کاری نداره.
افراد فقط شخصیت خودشون رو به این صورت نشون میدن
هر کسی خودش انتخاب می کنه که جزو کدوم دسته باشه.
آدم محترمی باشه یا جور دیگه ایی باشه.
من پستهای خودم رو به فارسی نوشتم اگه برداشت شما این بوده که در جواب من
نوشتی واقعا جای شگفتی داره!!
هر چی هم دوست داشتی در جوابم بنویس چون اهمیتی برام نداره.
بعد از این برای شما جوابی نخواهم نوشت.
راستش وقت و انرژی اضافی ندارم که با افرادی مثل شما
تو نت جروبحث کنم.
موفق باشید
صلوات بفرستید :| :n13:
بله ساعت 11:30 و این هم وضعیت همیشگی::n21:نقل قول:
واقعا:n22:
واقعا بهینه سازی خوبی بود فقط ای کاش کمی شفاف سازی میشد چی دقیقا بهینه سازی شده!؟:n13: سیستم فیلترینگ؟
نقل قول:
دوست گرامی!
اتفاقا با دقت میخونم نظرات رو ...
شما حق تعیین تکلیف برای دیگران رو ندارید (البته مخابرات اعلام کرده بود قصد "ترغیب" کاربران به استفاده از سرویس حجمی رو داره :دی) یا منظورتون از اینکه " استفاده از سرویس نامحدود تلف کردن عمره و دردی رو دوا نمیکنه!" چیز دیگه ای بوده که نیاز به متخصصان و رمزگشایان ویژه داره تا برای ما عوام تبیین کنن!
اینترنت خوب از نظر شما محدود 4 گیگ ترافیک در ماه هر گیگ اضافی 5 هزار تومن با فیلترینگ و نظارت شدید و استفاده از سرورهای داخلی و ایمیل ملی و هزاران مشکل دیگه هست و هر ایرادی هم باشه نهایتا کاربر و مردم باید مدیریت صرفه جویی تنظیم وقت و ... بکنن!نظرتون برای خودتون محترمه حق تحمیلش رو ندارید!دیگه نمیتونید گفته های خودتون رو انکار کنید ما هم چپکی برداشت نمیکنیم دیگه دسته بندیتون برای کاربردهای اینترنت بماند...
موافقم توهین به دیگران بیانگر شخصیت و تلاش برای انکارش نشون دهنده اهمیت نداشتنشه!وقت و انرژی رو جای تهمت زدن به دیگران و مظلوم نمایی صرف امور دیگه بکنید!نقل قول:
موفق باشید:n16:
این هم نتیجه تست سرویس "اینترانت" 512 من با سروری در نیویورک
این هم سرور داخلی. که البته به درد باز کردن سایتائی مثل لجن نیوز و سایر سایتای عقیدتی و حکومتی میخوره و بکار من نوعی نمیاد
از تمامی مسئولین و سران نظام مقدس از همان ابتدای شورش ننگین سال 57 تا به امروز کمال تشکر دارم.. پروردگارا از عمر ما بکاه و بر عمر ایشان بیفزای :n02:
اینترنت 256 مخابرات به درد انجمن گردی و گاهی دانلودهای گیگابایتی میخوره؟؟!!:n28::n27:
نه.فقط به درد لای جرز میخوره :n21:نقل قول: