جایه تعجب نداره تابوده همین بودهنقل قول:
بزارخوش باشن دلشون به همینا خوشه درحالیکه میدونند واقعیت نداره.
امیدوارم خدایه عزابی بفرسته ماروازدسته اینانجات بده.
Printable View
جایه تعجب نداره تابوده همین بودهنقل قول:
بزارخوش باشن دلشون به همینا خوشه درحالیکه میدونند واقعیت نداره.
امیدوارم خدایه عزابی بفرسته ماروازدسته اینانجات بده.
یه سوال الان من برم اسپلیتر نو بخرم باید هم برای تلفن هم برای مودم بخرم یا برای مودم کافیه؟(تلفن و مودم یکجا نیستند)نقل قول:
یکــ اسپلیتر بگیر .نقل قول:
معمولا هم هر اسپلیتر یک ورودی کابل اصلی تلفن داره و دو تا خروجی ( یکی برای مودم یکی هم برای تلفن )
شما چون تلفن و مودم یکجا نیستند اسپلیتر رو بزن به همون جایی که تلفن هستش کافیه . فقط دقت کن بزنی توی سوکت تلفن نه مودم .
الان از اونجایی که نمیشه زمانی شارژ کرد و باز مجبوریم کوچ کنیم به یه طرح دیگه
طرح های جدیدشون دانلود شبانه دارن؟
طرح های پاییزه دارن نقره ای و طلایی اما من که نقره ای گرفتم پهنای باندم ۱مگه کلی زنگ زدم هنوز درست نکردن و لی شبانه همون ۱ مگ سرعتش بد نیستنقل قول:
دوستان واقعا درک تون میکنم /
الان رفتم توی سامانه و چک کردم دیدم واسه منم گزینه تمدید یا شارژ ماهانه دیگه نیست .
فقط امکان شارژ گیگ رو داره .
اینجوری که نمیشه . خیلی از شما دوستان ضرر خواهید کرد . ( تایم زمانی کم و حجم زیاد )
باید به خاطر این موضوع هم یک غش و قلق به پا کنیم .
( البته من که حالا حالا شارژ زمانی دارم ولی این دلیل نمیشه بخوام از این دیکتاتوری مخابرات کوتاه بیام )
سرعت دانلودم شبا می شه 20 خدایا بگم چی بشه این ملک جعفریان............
DC شدن خودکار ندارید شما ؟
نت خودش دی سی میشه :| .. بدون خیچ اروری ( حالت بریج )
منم خودکار DC می شم.
در حالت مودم
خدایا شکرت که هر بلایی سر ما مردم میاد حقمونه و از ماست که بر ماست!
هنوز به سال نکشیده که این طرح طلایی رو که گرفته بودم الان می بینم به کلی نابود شده هیچ امکان تمدید زمانی وجود نداره:n04: یعنی هر چی کاربرا از این طرح های مسخره تو این چند ماه به اجبار گرفتن پر زد رفت حالا باید برن طرح جدید! خوب بی همه چیزها اقلا زودتر اعلام کنید شاید یکی رفته بود همین چند روز اخیر 10 20 گیگ یه جا شارژ کرده بود (برای کم شدن هزینه) حالا این حجم رو چیکار کنه بیاد بریزه تو حلق ملک جعفریان و اون مخابرات سیرناشدنی؟! اگه اسم این کلاهبرداری نیست پس چیه؟ حتمن باید برای هر چیزی قشون کشی کرد، مگه مردم مثل شما بیکارالدوله و علافند؟ چرا هر سال با آغاز زمستون یه بامبول تازه درمیارید؟ نمیشه حداقل برای یه سال این طرح های آبکی تون ثبات داشته باشه؟...
بخدا من که موندم دیگه چی بگم!
باز این مخابرات چه دسته گلی به اب داده ؟ :n13:
خدارو شکر ما که از شرش راحت شدیم درحالی که تا خرداد 93 مهلت داشتم قیدشو زدم
سلام دوستان
من طرحم برنزی سابقه حدود 12 گیگ هم از حجمم مونده اما متاسفانه امکان تمدید ماه رو برداشتن!!
به نظرتون من الان باید چیکا کنم؟؟!
طرح جدید بگیرم حجمم منتقل میشه آیا؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خراسان - مورخ یکشنبه 1392/10/15 شماره انتشار 18591
وزير ارتباطات در تشريح دليل کاهش سرعت اينترنت براي کاربران ايراني گفت: برخلاف اغلب کشورهاي دنيا که پهناي باند بين 8 نفر به اشتراک گذاشته مي شود ،در کشور ما اين رقم به 25 هم مي رسد:n16:. به گزارش مهر، واعظي در صفحه اجتماعي شخصي خود در پاسخ به مطالبات کاربران در زمينه معضل سرعت اينترنت در کشور اظهار داشت: در اغلب کشورهاي دنيا براي استفاده بهينه از پهناي باند، يک پهناي باند مشخص را بين 8 نفر به اشتراک مي گذارند و اين نسبت را ضريب شيرينگ يک به 8 مي نامند. متاسفانه در کشور ما به دليل کمبود شديد پهناي باند اين نسبت به 20-1 يا حتي 25-1هم رسيده:n14: که يکي از دلايل اصلي کاهش سرعت اينترنت کاربر نهايي است.وي خاطرنشان کرد: از طريق سازمان تنظيم مقررات به همه شرکت هاي PAP اعلام کرده ايم که اين نسبت بايد به يک به هشت اصلاح شود و آمادگي واگذاري پهناي باند بيشتر را هم داريم.واعظي اظهار اميدواري کرد:n15: که با اين تدابير تا پايان سال مشکلات سرعت اينترنت حل شود.
بعد از امتحان کردن کلی چیز مختلف مثل پاک کردن درایور لن و نصب مجدد، آپدیت درایور لن و........، فهمیدم این کار خودشونه. بدلایلی از جمله: دوباره داون کردن لینکای غیرمستقیم در نتیجه خرید حجم بیشتر و....نقل قول:
سلام عزیزان
من قصد دارم سوئیچ کنم روی مخابرات در حال حاضر سرویس نامحدود می ده یا همچنان ارائه اش غیر فعاله؟:n13:
ماهی 180ت میده به بالا و سرویس های بنجل دیگه که تعرفهاش توی فایل زیر هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحشتناکه!نقل قول:
البته اسیاتک هم کم از این نمیاره . با این اوصاف باید کوچ به فن اوا کنم .
مشکل ما ایرونی ها هم همینهنقل قول:
ماشاا... یکی دوتا نیست که...
مخابرات فقط یک مشکل کوچک ماست...
و مثل همیشه
میمونیم چی بگیم! :دی
Sent from my GT-I9100G
داداش بدونه چیزشکن واردنشو که شناسایی میشی.
اولا که باز نمیشه بدون شکن . بعدشم فوقش هم باز بشه . شناسایی کیلو چنده !نقل قول:
مثلا میخوان چه کار کنند ؟
دوستان از تاریخ 15-9 تا امروز چند گیگ دانلود رایگان داشتید ؟
تو 22 روزش 28.5 گنقل قول:
بی خیال بابانقل قول:
جدی ؟نقل قول:
همش 28 گیگـــ ؟
باو خیلی کمه !
قبلا هم گفتم با آشنای خانواده شبی 1.3-1.4 میگیره
البته در حال حاضر خوبه چون بیشتر از اینم مصرف ندارم!
من هارد اصلیم پره و هنزو دانلود مناسبی نداشتم ... و متاسفانه زمان نداشتم بیام بزارم دالنود
دوستان این گلدنت لعنتی واسه شما هم باز نمیشه؟
نقل قول:
اره باز نمی شود
راستی 2 تا پست دیگه این تاپیک رو 1000 تایی می کن
معلوم نیست تو این گلدنت خراب شده باز چه آشی دارن میپزننقل قول:
بله به لطف ملک جعفریان...!!نیس خیلی فعال بود و جوابای کاربرا رو واضح و روشن میداد پستها خیلی شد....!!نقل قول:
دوستان کریو برای شما هم وصل نمیشه؟
گلدنت این بار خوب آشی پخته ها .مثل اینکه شارژ ماهیانه و شارژ حجمی رو درست کردن دوستان.من که فک کنم این یه سیاست جدید بود واسه شارژ حساباتون.مثلا برید الان یه یکی دو سال حسابتونو شارژ کنید هنوز که برش نداشتن......!!!:n23:(البته اینم بهش اضافه کنید که چند نفر تو این چن روز حساباشونو تغییر دادن...ایول پشت کارت مخابرات!!)
مشکلی نداره درستهنقل قول:
مال ما که هنوز زمانی شارژ نمیشه .
تو این 1 ماه 16 گیگ البته کم شبانه دانلود داشتم هر شب که دانلود بوده 2 گیگ رو گرفتم
دوستان جو رو خراب نکنید هنوز فیس بازه امتحانش مجانیه
:n26::n16::n24:
[QUOTE=alyy;8052374]گلدنت این بار خوب آشی پخته ها .مثل اینکه شارژ ماهیانه و شارژ حجمی رو درست کردن دوستان.من که فک کنم این یه سیاست جدید بود واسه شارژ حساباتون.مثلا برید الان یه یکی دو سال حسابتونو شارژ کنید هنوز که برش نداشتن......!!!:n23:(البته اینم بهش اضافه کنید که چند نفر تو این چن روز حساباشونو تغییر دادن...ایول پشت کارت مخابرات!!)
برای بنده که شارژ زمانی همچنان وجود نداره! شما طرحت چیه؟
این طرح های جدید چی هستند ؟ با چه مشخصات و قیمتی ؟
یک لینک از لیست قیمت های جدید و نوع طرح ها بهم بدید ببینم چی هست .
طرحهای جدید قیمتها رو خیلی بالا زده. مخصوصا اونهایی که با دانلود شبانه هست. تقریبا دو برابر کرده!
نه دیگه از امروز شیلتره باز نمیشه برای مننقل قول:
این چه وضع طرح گذاشتن است برید نگاه کنید دهن هرچی طرح بوده سرویس کرده قیمت ها نامردانه بالا :n04::n04:
آقایون خانوما کجا باید شکایت کنیم:n17:
این وضع طرح های دولتی باشه وای به حال خصوصی
کو ؟ کجا گذاشته قیمتهای جدید رو ؟
اگه همون تعرفه ها توی سایت tci-khorasan رو میگین که تغییر نکرده و همون قبلیه .
دوستان برای من که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوبار شارژ ماهیانه انجام میشه .یک اکانت دارم که خیلی وقته تموم شده . امروز دوباره تست کردم شارژ میشه.
لیست تعرفه ها رو کجا گذاشتن؟ اگه میشه یه لینکی بدین و بگین که کدوم طرح ها شبانه دارن؟