واسه منم پخ کنید لطفاٌنقل قول:
رایحه مشابه پلو بلو رو میشه بگید چیا هست ؟نقل قول:
کیفیتش با قبل فرقی نکرده ؟نقل قول:
Printable View
واسه منم پخ کنید لطفاٌنقل قول:
رایحه مشابه پلو بلو رو میشه بگید چیا هست ؟نقل قول:
کیفیتش با قبل فرقی نکرده ؟نقل قول:
Pmشد گرامی.نقل قول:
از نظر من دوتاشو همزمان بو میکنی یه تغییری که رایحه از خنکیش کم شده حس میکنی.
رایحه مشابه پلو بلو میشه به cheval اشاره کرد ،قیمت حدود 60تومن و صد میل.
Sent from my HTC Rhyme S510b
سلام.می دونید بورس و مرکز خرید عطر و ادکلن کجای تهرانه؟پاساژ خاصی رو میشناسید؟
نقل قول:نقل قول:ضمن نقل قول هایی که گرفتم اشاره شده به مکان های تهیه عطرنقل قول:
ولی شخصا کوچه مروی و کلا راسته عطر فروشی ها رو توصیه نمیکنم ! چون احتمال اینکه عطر مشابه رو بجای اصل بفروشن بالاست!...
تک فروشگاههای معتبر ارجح هستند (از دید من)
موفق باشید
خیلی ممنونم دوست گلم.نقل قول:
اتفاقا من عطر فیک میخوام.ترجیحا از rio .اگرم rio نبود هر چیزه دیگه.
عطر اوریجینال رو تررجیح می دم به جای ایران از دبی یا ترکیه بگیرم که هم به صرفه تره هم تو اصل بودنش کمتر میشه شک کرد.
فکر کنم اسپایس رو من داشتم. ماندگاریش خیلی بالا بود رد عطر هم باقی می موند فقط خیلی مناسب تابستان نبود.خیلی شیرین بود من زیاد خوشم نیومد استفاده نکردم.نقل قول:
ممنون از راهنمتییتون.واسه زمستون میخوام منم.نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
دوستان سلام
من مدت هاست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم.
تصمیم گرفتم از یه برند دیگه استفاده کنم Dior رایحه و
ماندگاری خیلی خوبی داره. (به نظر من بهـــتر از Open)
به نظر شما چه برندی هست با مختصات Open و Dior؟
با تشکر مهران...
سلام.تا چه قیمتی؟نقل قول:
البته من خودم دیگه دارم میرم سمت فیک چون واقعا قیمت های عطر(تازه اگر اورجینال باشه) تو ایران خیلی غیرمنطقی شده.
من کنزو و امپایر رو پیشنهاد میکنم براتون.
عطر هرمس تق چطوره؟
اخرش اسپری اکس مدل افریکا رو خریدم . خداییش خیلی خوشبو هست و نسبت به قیمتش میارزه . ۱۵۰ میل رو خریدم ۸/۵ ولی خوب اسپریهای بیک رو داشت
که میداد ۹تومن با رایحه های مختلف که چندان واسم جذاب نبود .... چند مدل اکووو تست کردم که اصلا جالب نبود . واقعا کسی میخواد بوی خوبی داشته باشه و زیاد هم خرج نکنه اسپری خیلی خوبیه فکر میکردم با این افزایش قیمتها حداقل ۱۴ـ۱۵ تومن باشه .
ارسال شده با دست
سلامنقل قول:
متاسفانه من عطر open رو تست نکردم اما از اطلاعات نوع رایحه...
با توجه به اینکه مد نظرتون بویی اینچنینی از برندی خیلی خوب هست فکر میکنم این عطر بتونه انتخاب خوبی باشه از لحاظ گروه بویایی ملایم و تلخ هست و همچنین مشابه با open در نت های اون از خس خس ، مرکبات، و نکته مهم چوب استفاده شده((عطرای چوبی خیلی خاص هستند از نظر من:n09:))
اگر عطر چوبی دیگری مد نظرتون باشه عطر کنزو وودی هم انتخاب خوبیه
یا خوده عطر هی وود که چوبی علفی خالصه!
و اگر اون بخش رایحه توتون تنباکو رایحه openمد نظرتون باشه دوتا عطر هستش که از این لحاظ فوق العاده هستند منتهی کلا گروه بویایی به سمت عطرهای گرم متمایل میشه(خیلی هم گرم!)
یکیش که از برند معروف تام فورد هست TOBACCO VANILLE
و اینیکی که محبوبترین عطر مردونه مورد علاقه منه پیور هاوانا از برند تری ماگلر هست:n12:
در نهایت نظر شخصیم اینه که خیلی در قید و بند برند نباشیم چون بعضی از عطرها از بعضی برندهای نه چندان معروف فوق العاده عالی هستند اما خب میشه گفت برندهای شنل، کرید ، تام فورد همیشه خوبن! و البته تری ماگلر عزیزه دل:n26:
اینم در حد اطلاعات مختصره ما بود اقا مهران :n16::دی وقتی سوپر مدیر انجمن اینجا پست بده نمیشه ساکت موند:n09:
از چه لحاظ؟نقل قول:
در مورد ماندگاری یکی از بهترین ها هست واقعا و فوق العاده ماندگاری بالایی داره
ولی از نظر رایحه به دید من وقتی بیش از حد میمونه کمی به ترشی میزنه! و من خوشم نمیاد حقیقتش
+
اطلاعات کاملتر در مورد این عطر و رایحه ای که داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین این دقیقا همون کنزو که گفتم.خیلی خوش رایحه هست.ماندگاریش خوبه.فکر می کنم 15 میل هم داشته باشه مال من به نظرم 15 بود.نقل قول:
با سلام. اگر ممکنه دوستان چندتا عطر خوب با رایحه خنک تا قیمت 150 تومن معرفی کنن. ممنون
اگه کسی سایت معتبر برای خرید اینترنتی میشناسه بهم پ خ بده . مرسی
نقل قول:
با سلام. اگر ممکنه اسم سایت رو برای منم پ خ کنید. ممنون
اگر ماندگاری بالا براتون مهمه : ایسی میاکه بلو و مونت بلنک لجند((ماندگاری بالاتر از حدانتظار))نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر صرفا رایحه مهمه براتون و ماندگاری اولویت نیست این دو گزینه واقعا عطرهای مطبوعی هستند: کلینیک هپی و جان وارواتوس آرتیسان ((ماندگاری پایینتر از حد انتظار))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر برند براتون مطرحه : دو عطر خوب از کالوین کلین :ck one و ck in 2u ((رایحه و ماندگاری متوسط))
اگر ترکیبی از رایحه و ماندگاری مهمه ((در واقع عطرهای خنک ماندگاری بالا ندارند و اینهایی که در ادامه میگم عطرای خوبی هستند و ماندگاری متوسط و رایحه خوبی دارند))
محتوای مخفی: 4
اما انتخاب های شخصی خودم از بین اینها :مونت بلنک لجند ،کلینیک هپی، پورشه دیزاین اسنس
پ.ن: رنج قیمتی عطرهای ذکر شده بین 110 تا 180 میباشد.
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. خیلی لطف کردین. اگه سایتی میشناسید که بشه ازش عطر و ادکلن ارجینال خرید بهم پ خ کنید . بازم ممنون
دیگه ته راهنمایی را به دوستانی که دنبال عطر خنک هستند کردید امیدوارم دوستان قدرشناس باشند و دیگه تا ته تابستان سراغ عطر خنک نگیرند:n09:نقل قول:
من یکم رو خرید عطر حساس هستم و با توجه به برند های مختلفی که وجود داره انتخاب بین این موارد سخته ( من باشم همه شون رو میخرم:n02:) (
میشه نظرتون رو در مورد این عطرها بگین و بگین کدوماشون به نظرتون بهتر هستند؟ ( عطرهای معرفی شده قبلی را یا پیدا نکردم یا بوش زیادی تند بود )
بین دو عطر :
و بین این دو به عنوان عطر خنک :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fuel For Life DenimAzzaro Chrome [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:»
بین دوتای اول قطعا دانهیل قهوه ای! بوی صابونی و خاصش واقعا باعث شده من خیلی دوستش داشته باشم ماندگاری بالا پخش معمولی
در مورد دوتای دومی هم ماندگاری دیزل بالاتر هستش آزارو بوی تکراری داره که زیاد دیده میشه...بین این دو من میگم دیزل
:n17:
دوستان سایت اینترنتی مطمئن جهت خرید سراغ دارید؟نقل قول:
راستی دوستان مونت بلانک تو تهران شعبهای نمایندگیای چیزی داره؟
(البته به جز سام سنتر که تو الهیه هستش)
من خودم فقط تبلیغاتشو برای سام ستنر دیدم،بنظر نمیاد که شعبه دیگه ای داشته باشه.نقل قول:
مون بلان لجند مثل اینکه سه نسخه داره
legend
legend special edition
legend intense
دوستان و اساتید محترم لطفا از نظر رایحه و پخش و ماندگاری مقایسه کنید.
و اینکه مشابه اینا و در این رنج قیمت ادکلن بهتری سراغ دارید؟
سپاس
دو نسخه دومی که نوشتید نسخه های بعدی این عطر هستند که خنک تر ولی ماندگاری کمتری پخش هم در سطح هم نسبت به خوده عطر مونت بلانک(شیشه مشکی ) هستندنقل قول:
از لحاظ رایحه من همین شیشه مشکی رو میپسندم
در این رنج قیمتی بهترین ماندگاری عطرهای خنک بی شک ازآن همین مونت بلنک هست:n06:
دوستان من یه Polo Red White& Blue میخوام بخرم.
بوش چجوریِ؟ (خنکِ فک کنم)
ماندگاریش خوبه؟
مناسبه سنِ من هستش (۱۵ سالمِ)
چند قیمت هستش بعد؟
با عطر های بریتنی اسپیرز آشنایی دارید؟ تو چه سبکیه کاراش و اینکه فیکشم هست؟ چون خود اصلشه حدود 90 تا 150 قیمت داره.
تجربیات خرید عطرم رو هم تو فرصت مناسب براتون میگم.عطر فیک یه 6 تایی خریدم. ولی دیدم اصلا نمی تونم استفاده کنم هم ماندگاریش کمه هم اینکه خیلی از کپی ها رایحه هاشون حتی شبیه عطر اصلی هم نیستن و هم اینکه نمی دونم چرا مخصوصا از برند ریو و اسمارت وقتی استفاده می کنم هم بینیم کیپ می شه و هم عطسه می کنم قبلا ریو می گرفتم این طوری نمی شدم.
در نهایت allure homme sport( از کارای شنل )اصل خریدم که 100 م برام 360 آب خورد ولی هم موندگاریش عالیه هم اینکه آلرژی بهش ندارم.
من دوتا از عطرای برند بریتنی رو داشتم جفتشون تند بودند یکیش ته مایه ترش داشت و یکی هم شکلاتی بودنقل قول:
عطرای خوبی هستند اما خاص نیستند یعنی رایحه اونها پیچیدگی خاصی نداره ولی هرچیزی که هست عطر اصل هست :دی
بگذریم از اینکه امروزه تقریبا برای هرعطری فیک اومده اما خب من از عطرای بریتنی غیراصلش رو ندیدم
(نکته دیگه اینکه خیلی از ادکلن فروشی ها هم کلا از این برند عطری ندارن:n06:)
الرژی نسبت به عطرهای مشابه هم درسته چون از مواد بی کیفیت در ساختشون استفاده میشه تا ارزون در بیاد
نکته قابل توجه اینکه استفاده زیاد و طولانی مدت از اینها هم باعث مشکلات تنفسی میشه...
واسه همین من میگم ادم حتی شده یکدونه عطر اصل داشته باشه برای چندین ماه می ارزه تا بخواد از اینا استفاده کنه:n17:
سلام این عطر ملایم و خنک هستش با رایحه غالب مرکباتینقل قول:
نت های تشکیل دهنده اون هم: سیب، خیار، مشک، بنفشه و چوبهای جنگلی هستند
از نظر ماندگاری بالا از نظر پخش بو خوب(در میان عطرهای خنک) محسوب میشه
دوتا حجم داره 75 میل و 125 میل
قیمت بین 230 تا 280 تومن
از لحاظ سنی هم چون عطر خنک و اسپرتی هست با سن و سال شما هم جور در میاد:n18:
با سلام به دوستان عزیز
ایا عزیزان تجربه استفاده از این دو ادکلن رو دارن؟ کدوم رو ترجیح میدن؟
از توجه دوستان سپاسگزارم
سلام.این پایینی آبی رو من داشتم رایحه مرکبات داشت(پرتقال ،تلخی گریپ فروت و.... تو این سبکا) شاید بشه گفت تلخ و خنکه.من دوستش داشتم ولی از کنزو هم تو این سبک هست که خیلی بهتره اگر رایحه مرکبات دوست دارید من می گم کنزو بهتره.فکر کنم این عطر رو من 170 خریده بودم.کنزو هم که شبیه این کاره حدود 270.نقل قول:
اگر زیاد نمی خواید خرج کنید همینو بگیرید و در نظر داشته باشید این 80 م هست و کنزو 100 م.
خب تجربه های خرید عطرهام در چند روز گذشته.
از ریو noir 38toman --lahomme 45toman خریدم.100 م هستن.نویر یه عطر سیگار مانند داره و کپی بدی از اصلی نیست در واقع خیلی هم شبیه هستند.
از smart ها 100 م 2 تا گرفتم که قیمتشون 18 و 20 تومن بود اصلا جالب نبودن.چند تا هم 15 م گرفتم که 5 تومن قیمت داشتن.این طور فرض کنید که زباله می خرید به جای عطر.
از ریو اینو یادم رفت بگم avaitus---65t هم خریدم اونتوس کارهای کپیش اصلا بدرد نمی خورد نه ماندگاری داشت و نه شبیه بودن.البته شبیه ترین کپی به این عطر به نظر من gladiator قلمی شبیه عکس صفحه قبل هست که قیمتش 10 تومان هست و 22 م.البته یه مقدار تندتره.بازم میگم به جز اصلش کارهای کپی اصلا جالب نیست.
یه سری اسانس به قیمت 10 تومن هم هست که 22 م هستن و خیلی هم بسته بندی کوچکی دارن که ماندگاریشون در حد 5 دقیقه هست ولی فروشنده ها با چرب زبونی ادعا دارند که خود عطر اصلیه ولی دروغ میگن.
در نهایت همونطور که گفتم هیچ کدوم از موارد بالا به کارم نیومد و نتونستم استفاده کنم و رفتم سراغ allure h s از شنل که به نظرم عالیه البته یه مقدار برام تنده ولی دیگه بیشتر از این نمی تونستم خرج کنم.
سلام.از پایینی ها کروم رو ترجیح می دم.از بالایی هام مطمئنا دانهیل هرچند از این مدل استفاده نکرده ولی از سمت راستیش قطعا بهتره.اون کروم از آزارو را حتما بخرید.اون لاگوست رو اسمارت کپی کرده می تونید بخرید برای تست استفاده کنید من خوشم نیومد.نقل قول:
دوست گلم از راهنمایی شما ممنونم. ممکنه نسخه کنزو رو معرفی بفرمائید؟نقل قول:
منظور شما این هست؟
سلام من Invictus رو حدود یک ماهی هست که دارم رایحه مرکباتی و فرش (fresh) داره . با اینکه چهار فصل هست بنظر من بیشتر بدرد بهار و تابستان میخوره. موندگاری خوبی هم داره ( نه عالی) . یکی از مزیت هاش هم اینه که رایحه جدیدی داره و مشابه یا نزدیک به این خیلی کمه .نقل قول:
بله همینه.نقل قول:
این کارشونم( Kenzo Pour Homme ) خوبه البته یه مقدار تند تره البته رایحه نهاییش ملایمه و در دسته خنک و تلخ جا میگیره و دریایی هست.
اینم یه کار مرکباتی خیلی خوب ازIssey Miyake
این بالایی که جدید معرفی کردم فوق العاده هست حتما این رو هم تست کنید.کارای Issey Miyake هم شاهکارن.
سلام دوستان من یه ادکلن gucci guilty دارم که زنونس امابوش عالیه واصله. چون ازفرودگاه استانبول خریدم وبه اصل بودنش اطمینان دارم اماموقع خریدچون ازبوش خوشم اومد حواسم نبودمردونه و زنونه بودنشو بپرسم حالاکسی هست که بوشوبدونه؟به نظرشماضایست توی مهمونی هایامصرف روزانه استفادش کنم؟
سلام من تست نکردم اما چون جز عطرهای ملایم و شیرین طبقه بندی شده و به دلیل شیرین بودن و کرمی بودن و خصوصا استفاده از یاس ((میدونم در عطرهای زنونه چجوری از اب در میاد)) من توصیه میکنم حداقل در مهمانی استفاده نکنید:n06:نقل قول:
کسی از دوستان فیلم ایو سن لورنو دیده؟چطوره؟
ممنون
اینم لینک IMDB