مرسینقل قول:
من هم قبل از 3 خرداد فرستادمنقل قول:
توی برگه هم نوشته:
تاریخ ثبت درخواست: 02 / 03 / 1391
یعنی به نظر شما من هم مشمول قانون بخشش میشم؟ آخه اولش برای معافیت فرستاده بودم.
Printable View
مرسینقل قول:
من هم قبل از 3 خرداد فرستادمنقل قول:
توی برگه هم نوشته:
تاریخ ثبت درخواست: 02 / 03 / 1391
یعنی به نظر شما من هم مشمول قانون بخشش میشم؟ آخه اولش برای معافیت فرستاده بودم.
بله درخواست معافیت همون ارسال مدارک هستش ممکنه معاف بشید یا نشید و شما شامل بخشش هستید ! من خودم دقیقا سوم اقدام کردم ! مشکلی نیست نگران نباشیدنقل قول:
با سلام
دوستان عزیز من تازه عضو شده ام من دچار ناشنوایی یکطرفه کامل هستم و به زودی باید برای معاینه به بیمارستان بروم لطفا منو راهنمایی کنید که چه مراحلی کلا داره و اگر کسی تجربیاتی داره در اختیار من هم بذاره چون خیلی استرس دارم
با سلام دوستان عزیز من تازه عضو شدم من دچار ناشنوایی یکطرفه کامل هستم و به زودی باید برای معاینه به بیمارستان مراجعه کنم خیلی استرس دارم کسی می تواند منو راهنمایی کنه و روند کلی کار توضیح بده؟
با سلام دوستان عزیز من تازه عضو شدم من دچار ناشنوایی یکطرفه کامل هستم و به زودی باید برای معاینه به بیمارستان مراجعه کنم خیلی استرس دارم کسی می تواند راهنمایی کنه؟
سلام من متولد 25/3/1372 هستم پارسال کنکور دادم نتیجه خیلی بد نبود ولی چون انتظارم از خودم بیشتر بود و میدونستم که اگه پشت کنکور بمونم نتیجه دلخواهمو میارم واز طرفی هم
به خاطر جبهه بابام بخش زیادی از سربازیمو معاف بودم موندم
ولی چند ماه پیش که اعلام کردن دیگه معافیتی وجود نداره حالم گرفته شد . . .:19:
اخیرا شنیدم یکی از آشناها 6 ماه معافیت گرفته حالا سوالم اینه که راهی هست برا منم؟ حذف نشده بود مگه؟
حذف شده راهی نداریدنقل قول:
دوست عزیز اون اشناتون 2 تا مورد بیشتر نداشتهنقل قول:
1.سال 90 وقبل از اجرای قانون جدید اقدام کرده
2.احتمال کسری بسیج داشته نه جبهه
1-فکر نمیکنم چون از اوایل امسال داره میره اوایل قبول نکرده بودن ولی بعد یه مدت (چند هفته پیش) قبول کردن!نقل قول:
دوست عزیز اون اشناتون 2 تا مورد بیشتر نداشته
1.سال 90 وقبل از اجرای قانون جدید اقدام کرده
2.احتمال کسری بسیج داشته نه جبهه
2-نه جبهه بوده
والا چی بگم هرچیزی امکان داره احتمال زیاد مشمول بند پ هستنقل قول:
یه سوال دیگه : این کسری بسیج شرایطش چه جوریه؟ الان اگر عضو بسیج بشم تا 5 -6 سال بعد که فوق رو بگیرم چه قدر میتونم کم کنم؟
سلام
نمیشه به جا سربازی جایی رفت استخدام شد؟ البته منظورم امریه نیست مثلا شنیدم طرف 5 سال استخدام یه جا میشه به جا سربازی
پلیس سایبری نزاجایی
شما پنج سال فعال باشید 6 ماه بهتون کسری میدهند بیشتر از 6 ماه هم به کسی تعلق نمیگیرهنقل قول:
تا پنج سال دیگه هم خدا میدونه چی میشه
سپاه همین الان داره میگیره اما برای برج 10 به بعدنقل قول:
ارتش رو خبر ندارم فکر نکنم بگیره
داداش یکی از دوستام مهندس برقه استخدام صداوسیما شده و سربازیشو اونجا گذرونده با حقوق نصف . این شرایط خاصی داره ؟ کدوم سازمان ها و اداره ها اینجوریه ؟
کلا برا خلاصی از این سربازی راه دیگه ای هست؟
دوست عزیز حتما ایشون پارتیشون خیلی خیلی بزرگ بوده این نوع امریه تا جایی که من اطلاع دارم فقط سپاه و وزارت دفاع میگیره حقوقش هم حدودا 350 هست بیشترین استخدام هم توسط قرارگاه خاتم الانبیا هستنقل قول:
دوست عزیز من که هر چی میگم شما میگی پارتینقل قول:
دوست عزیز حتما ایشون پارتیشون خیلی خیلی بزرگ بوده این نوع امریه تا جایی که من اطلاع دارم فقط سپاه و وزارت دفاع میگیره حقوقش هم حدودا 350 هست بیشترین استخدام هم توسط قرارگاه خاتم الانبیا هست
من مطمئنم این دو موردی که گفتم پارتی نداشتن مخصوصا اولی
نرفتی خدمت اگه رفته بودی میدونستی بدون اشنا نگاهت هم نمیکنندنقل قول:
یه چیزی بهت بگم هر چیزی راهی داره بله از نظز قانونی شما میتونید بری به اون سازمانی که میخوای در خواست امریه شدن بدی مثلا همین صدا و سیما یا وزارت نفت اما انتظار قبول شدن نداشته باش
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
ادرس سایتش لطف میکنیدنقل قول:
والا سایت که فکر نکنم داشته باشهنقل قول:
شما برید سپاه منطقه خودتون اونجا راهنمایی تون میکنند
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
سلام.
من بعد از تحصیل چقدر وقت دارم تا دفترچه بگیرم و خودم رو معرفی کنیم ؟؟؟
بعد از گرفتم دفترچه و معرفی ، چند وقت دیگش اعزام به خدمت میشم (چقدر بیکار میمونم) ؟؟؟
سلام دوستان این نسخه چشم منه با توجه به اینکه من دیپلم دارم..ایا میتونم از معافیت چشمی استفاده کنم؟
محتوای مخفی: عکس
1. یک سالنقل قول:
2.تا اولین اعزام لیسانس ها
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید تو چه زمینه هایی و رشته هایی سرباز میگیرن شرایطش چجوریه با تشکرنقل قول:
یه راهنمایی از دوستان استخوان شکونده سرباز :)
من تونستم به عنوان نبروی جذبی گیلان بدون آموزشی تو سپاه بیام از یکم یه هفته آموزش دادن و شنبه تو استان قراره ما رو تقسیم کنن میگن بدترین جا لشکر عملیاتی که بایستی بری مرز با پژاک بجنگی ...
من یه جورایی میتونم خودم محل خدمتم رو انتخاب کنم سوالم اینه چه جایی بهتره ؟ ستاد کل یا حوزه ها یا سپاه شهرستان های کوچک تر ؟
آیا جایی هست که حالت اداری داشته باشه و دیگه از پست آدم راحت شه من شنیدم بسیج اساتید مثلا اینطوریه و سرباز میگیره شما جای ذیگه ای میشناسید ؟
منتظر راهنماییم . مرسی
دوستان اعزامی 4 /1 که بهشون امریه دادن ، کسی هست لیسانس باشه استواری داده باشن ؟ ( تو ارتش )
با سلام
من می خواستم برای امریه وزارت نفت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ثبت نام کنم، اما متاسفانه به دلیل تعطیلی دانشگاه ها و مرخصی بودن اساتید گرام! کارای فارغ التحصیلی ما تو این هفته تموم نشد! (فقط نیازمند یک مهر بودیم که توی یه اتاق دربسته بود و صاحبش با خانواده ی معزز در سفر بودن ایشون!!) بیخیال...:3:
مهلت ثبت نام هم تا 10 شهریوره یعنی امروز! حالا من ناکام موندم چه کنم؟!! وزارت نفت هم که به خاطر وجود پر یمن این اجلاس پدر صلواتی! تا یکشنبه تعطیله!
به نظر شما امکان تمدید مهلت ثبت نام هست؟! دوستان آشنا ماشنا ندارن یه کاری بکنن؟!
توی یه جا از مراحل ثبت نام (که اینترنتیه) گواهی اتمام معافیت تحصیلی را باید آپلود کنم، به سرم زده یه فایل الکی براشون آپلود کنم تا اسمم بره تو لیستشون و ثبت نام بشم بعد برم حضوری اون برگه رو ارائه کنم!! نظرتون چیه؟!
لطفا یکی کمک کنه. ممنون.
یاعلی.
البته من دانشجوی کاردانی هستم ، و می خوام انصراف بدم (ترک تحصیل کنم)نقل قول:
3 ترم هم رفتم دانشگاه ...
تاریخ تولد: 3/6/72
بازم به همین ترتیب هست ؟؟؟
خدایا 72 ها دارن میرن خدمت ...پس ما دیگه خیلی پیر شدیم:3:نقل قول:
در مورد سوال اولت آره در مورد دومی هم فکر کنم کلا مدرک دارها رو اولین اعزام بفرستن...نمی دونم چرا دروغ بگم؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که من خبر دارم تو ارتش درجه استوار به وظیفه ها نمیدن !نقل قول:
اگه انصراف بدی همون دیپلم حساب میشی که در حال حاضر فرقی هم با زیر دیپلم نداره !نقل قول:
ضمنا 3 ترم دانشگاهت هم هیچ تاثیری نداره
اگه برات امکانش هست بهتره درستو ادامه بدی
دوست عزیز حتی متولدین 73 هم فکر کنم اعزام باید میشدننقل قول:
منها چون طبق قانون جدید یک سال به سن اعزام اضافه شد داستان یکم تغییر کرد
ارتش هنوز ستوان سومی می ده اما لیسانسه هایی که تجدید دوره آموزشی می شن، می شن گروهبان یک (معادل فوق دیپلم)... چارت سازمانی ارتش برای مشاغل سازمانی وظیفه ها استواری رو تعریف نکرده و از قرار معلوم این چارت باید تغییر کنه که مدتی زمان بره... این جور که به ما گفتن تا آخر سال این تغییرات کامل و اعمال می شه متاسفانهنقل قول:
آخه ما از شعبه وظیفه اداره مون پرسیدیم گفت این دوره استواری هم میاد !نقل قول:
پس یعنی ارتش هم درجه ها روکم کرد!نقل قول:
جای ما لیسانس وظیفه های جدید از 10 شهریور می یان... من تو یکی از تیپ های نیرو زمینی ارتش هستم... فردا یه آمار می گیرم ببینم اوضاع چطوریه
سلام دوست عزیز اصلاً این کار رو انجام ندی یک مغایرت برابر با رد امریه. تازه من خودمم ثبت نام کردم تمدید هم نمیشه. داداشه من بزار دیگه واسه 1.8 دوباره میتونی ثبت نام بکنی. خود دانی از ما گفتن بود. شرکت نفت الکی که نیست مقررات خاص خودش رو دارهنقل قول:
یعنی اگه من الان ترک تحصیل کنم ، سرباز فراری حساب میشم ؟؟؟نقل قول:
اگه انصراف بدی همون دیپلم حساب میشی که در حال حاضر فرقی هم با زیر دیپلم نداره !
ضمنا 3 ترم دانشگاهت هم هیچ تاثیری نداره
اگه برات امکانش هست بهتره درستو ادامه بدی
چون از تاریخ تولدم 1 سال گذشته (از دیپلم هم بیشتر از 1 سال گذشته)
حالا اگه دیرتر اقدام کنی ريال اضافه خدمت میخوری ؟؟؟ اگه آره چقدر ؟؟؟
اعزامی کی هستی ؟نقل قول:
سپاه حفاظت هواپیمایی هتل به تمام معنا سرباز صفر هاش 24 .48 هستندنقل قول:
رشته های فنی رو سر میبرندنقل قول:
5 سال استخدام فراردادی میشه با بیمه و سابقه کار بعد از پنج سال اگه خواستی میمونی و رسمی میشی اگه نخواستی هم کارت پایان خدمت رو بهت میدن میری به سلامت
نمیدونم گیلان اینی که گفتی داره یا نه ..نقل قول:
باس بپرسم . از دوستان دیگه کسی چایی دیگه رو سراغ نداره ؟
شنیدم تو پایگاه ها و تو بسیج اساتید بری حتی لباس شخصی هستی ؟!