همشون فعالن ؟:n04:نقل قول:
Printable View
همشون فعالن ؟:n04:نقل قول:
بووووووووووووووووو 281 ایرانی از کجا پیدا کردی؟؟نقل قول:
چه مسخره،حداکثر 300 تا addlist میتونی داشته باشی.امروز رفتم 1 هم وطنه عزیزه دیگه رو add کنم که پیغام داد 300 تا addlist شما ظرفیتش تکمیله واسه همین تمام addlist های خارجی رو پاکیدم،الان فقط 281 تا addlist ایرانی دارم ،9 تا دیگه ظرفیت پر میشه چه مسخره :n13:
داش فقط هر کس را حذف میکنی خواهشا منا حذف نکن چون اولا خیلی دوست دارم:n12:دوما فک میکنم ما دوستای خیلی خوبی برای هم هستیم و
کلی با هم تفاهم داریم:n16:خلاصه خیلی ارادت داریم خدمتتون:n10:
آره همه شون مشغول فعالیت در عرصه لول هستن :n02:نقل قول:
لطف دارین شما :n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
مگسان اند گرد شیرینی :n02:
.
.
.
.
.
.
.
.
(شوخی بود ناراحت نشین)
آقا این مسابقه جدید اومد من آیکونش رو گرفتم ، فقط آیکون میده ؟ یا اسکین هیرو هم میده ؟
یکی دو روزه سرورها بازی در میارن
تو دیابلو هم یکسری ها مشکل پیدا کردن
شماها مشکل لگ و دیسکانکت ندارید
فقط آیکون میدهنقل قول:
سلام !
فکر کنم خیلی وقت باشه نیستم :پی
یه سری بزنیم ببینیم چه خبره ، بچه ها چطورن !
داشتم Smurf می کردم روی یه اکانت یه نتیجه عجیب در اومد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
اکانت خودمم بگم :دی : Còal
EuW - Plat IV
حالشو ببر :n10::n10::n10::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست به ما یه گیفت بده؟؟؟؟:n03:
برا خودش میگما ، یه آیکون خوشگل میگیره ...:n09::n10:
دوستان یه نفر میشه توضیح بده که چطوری میشه این ایکونها رو گرفت؟ برای ایکون اولی نوشته ۳ تا برد تو aram یا showdown داشته باشی من ۳ تا برد دارم ولی باز نشده
برا اولی باید 3 تا برد تو مپه howling داشته باشی که بهت پیشناهاد می کنم snowdown بری چون زودتر تموم میشه،برای دومی باید یکی از اسکینای snowdown رو بخری و تا پایان snowdon showdown حداقل 1 بار ازش استفاده کنی یعنی یکی از اسکینای snowdown این چمپا sivir,singed,lulu برای سومی هم باید به صورت تیمی بازی کنی و بازی رو ببری برای 4 امی هم باید به یکی secret gift بدی و اگه همه اینارو انجام دادی 5 امی برات آزاد میشه ،دقت داشته باش که درجا ایکونا نمیان 1 چند min طول میکشه بعد 1 دور offline و online شو درست میشهنقل قول:
یعنیـــــــــــــــا اعتماد به نفس بعضی ها تو حلقم
برو بچ ایرانی عزیز که علیرقم تو همین فروم هم هستند((حالا اسم نمیارم)) اینوایت دادن رفتیم تو چمپ سلکت آقا مید بر داشتند رفتیم تو بازی میگه
فقط فید ندید خودم کری میکنم مین 10 نشده سورس آقا شده 0/6/1 بلــــــه حالا اینا هیچی
بهش میگیم چرا انجوری شد میگه کورید؟؟؟ گنگ شدم!!!!!
حالا آخر بازی 5/12/7 شده به یارو که میزنه تو سرش میگه مردی بیا 1v1 طرف هم گفت نه ممنون تو خیلی پرو تشریف داری منا میزنی
یعنیـــــــــــــــا اون لحظه من به جاش خجالت کشیدم:n08:
نقل قول::n09: به نشانه تایید...
والا پول که ندارم ریوت پوینت بخرم فرند لیستم هم همه آفلاین اند پس فقط میمونه ایکون اولی ۵ تا برد تو showdown دارم ولی ایکون باز نشده باید ۳ تا برد پشت سر هم باشه یا فرقی نمیکنه؟نقل قول:
نه فرقی نداره فقط 3 تا برد،اگه 3 تا برد داری حتما ایکونش میاد نگران نباشنقل قول:
کسشی میدونه چند تا Honor بگیری روبان قرمزه رو میگیری ؟:n16:
سه تا برد دارم اما آیکونه را نداده فک کنم باید سه تا برد پشت سر هم باشه؟!؟!!نقل قول:
نه فرقی نداره فقط 3 تا برد،اگه 3 تا برد داری حتما ایکونش میاد نگران نباش
نه داداش مشکلی نیست حتما" نباید پشت سر هم باشه .نقل قول:
باید یکم صبر کنی و یه relog حتما" میاد .
به دوره زمانی بیشتر بستگی داره،مثلا در طول 1 هفته فلان قد honor بگیری روبان قرمز اگه فولون قد بگیری سبز و به همین صورت،ولی خوب تعداد دقیقشو نمیدونم،ولی بدیش اینه که همین روندو باید ادامه بدی مثلا اگه روبان گرفتی 1 مدت honor نگیری روبانت می پره،الان دیگه کسی به honor توجه نمیکنه کیفش فقط ماله اون اولا بود که اومدنقل قول:
دوستان می خوام این بازی رو دانلود کنم.
لطفا آدرس سرور رو بزارید پینگ بگیرم.
یکی هم آیا برا کسی مقدور هست این بازی رو برام پست کنه؟ هزینش رو براش می فرستم
کل بازی خوب و بدون لگ بازی یم شه
اما توی تیم فایت 5 ثانیه تمام یا بیشتر بازی فریز می شه و هیچی نیم بینم و نمی تونم انجام بدوم دلیلش نت هست یا گرافیک کام؟
اصن کسایی که الان روبان دارن افرادی هستن که تازه lvl 30 شدن تو رنک که سکته میکنم وقتی هم تیمی روبان داره.نقل قول:
هر دوش....نقل قول:
آقا این yasuo چقدر چمپ بدی هست اصلا نمیتونه بزنه ! باهاش نمیشه اصلا 6 کرد باید 2 بار q بزنی تا بعد باز q بزنی بره رو هوا بد 6 کنی که اونم اصلا دمیج نمیده ، لول 2 اش پسیوش چیکار میکنه دقیقا ؟
اصلا باهاش حال نکردم ، خیلی بد میخوره ، بدترین چمپی هست که دیدم .
ت وبازی های رنک چرا هم تیم ها م هم اندازه من وین دارن ولی تیم رقیب همشون بالا 400 تا وین دارن!؟
سلام .نقل قول:
داداش بلد نیستی جو نده تازه خیلی چمپ خوبیه من که باهاش حال کردم همون موقع که اومد هم خریدم .
یه چند دستی بازی کن دستت بیاد بعد میفهمی yasuo یعنی چی :n09:
ult این yasuo چه عذاب آوره تا بخواد فعال شه من میمیرم :n02:
گور بابای ریوت با این روبان دادنش...! :n21:نقل قول:
اصلا معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن...
من دقیقا تو یه روز روبانم از زرد شد سبز ، بعدشم قرمز با اینکه تو همون روز سه چهارتا honor گرفته بودم... :n28:
بعد دو سه روز دیگه هم اون قرمزه پرید...:n28:
تو این مدت من نه ریپورت شده بودم ، نه لیو داده بودم.اما واسه چی یه همچین اتفاقی افتاد نمیدونم...!!!!:n13:
به تیمت بگو یه malphite یا janna بگیرن ، دیگه نمیخواد 3 ساعت Q بزنی و اینا راحت میپری دهنشون سرویس میشه :n09:نقل قول:
رفتم رنک
تیم من یکی no division .... مجموع win 500 ...:n21:
تیم حریف وین adc شون ... 2k ....
وین مید و تاپ هرکدوم 1300 ...
بعد این بازی بالانسه ؟ adc ما هم که یه نوب برداشته Yasuo درجا لاک کرده ....
بعد میگن آدم چرا لول آپ نمیشه ...! :n22:
دلیلش اینه که این بازی از نت زیاد میکشه میتونم بگم همه رفیقام که مخابراتی نیستن همین مشکلو دارن همه drop کردیم در صورتی که پینگامونم همه عالیه ولی الکی فریز میشه!نقل قول:
نظر منو میخوای یا ولش کن یا برو نتتو مخابرات کن.
به قول این خارجی 1v1
- :n02:

اینم شانس هست یه ایرانی rp -- داره کل چمپیون ها رو خریده لول 27 هم هست . چی بگم !
آقا طرف تازه لول 30 شده رفیقاش بازیشون خوبه با اونها ده تا بازی میکنه و شانسی میبرن میاد تو سیلور و گلد اینها همونها هستننقل قول:
یکبار فکر کنم diamond دیدم با 17 وین
..
.
راهی نداره که از این رنک بیوفتیم بیرون دوباره برم 10تا بازی کنم
من 10 رو خوب نرفتم افتادم توی برنز 3 حالا هی میرم تا بست ولی میبازم میبازم میبازم میام تا صفر میفتم برنز 4 دوباره میبرم میبرم میبرم میام برنز سه و بست دوباره ...
اصن گیر کردم تو برنز سه
یکی باشه با هم بازی کنیم بیام تو برنز دو یک دیگه حله
ساپورت و مید خوب بازی میکنم.
eune: goolfish (بچه ها زحمت کشیدن اسم انتخاب کردن واسه ما)
نمیخوام از خودم تعریف کنم اما همین اکانتتو به من بدی بک هفته ای Gold V میکنمنقل قول:
مجددا می پرسم. ممنون می شم اگه جواب بدید
دوستان می خوام این بازی رو دانلود کنم.
لطفا آدرس سرور رو بزارید پینگ بگیرم.
یکی هم آیا برا کسی مقدور هست این بازی رو برام پست کنه؟ هزینش رو براش می فرستم
Ping 31.186.224.254نقل قول:
میتونی از سایت Gamershop.ir خریداری کنی:n16:
البته پینگ بالا ماله سرور Euw هستش
390تا داد متوسط. فک کنم خیلی زیاده آره؟ بزار ببینم با ف.ل .تر شک. ن کمتر می شهنقل قول:
سایتی که معرفی کردید لینک دانلود می ده پست نمی کنه. :(
یکبار که ساپورتی مثل لوکس بخوره به پستت یه وارد نکارهنقل قول:
یا ساپورت باشی تریستانا ap بازی کنه
یا جانگلرت بالا وسط پایین فقط فید بده میفهمی که از برنز سه جایی بالاتر نخواهی رفت
lol بازی پنج به پنجه یک نفری نمیتونی کاری کنی.
.
.
.
.
اسکین فری tristana رو چجوری میشه گرفت ؟؟