بله نامحدودنقل قول:
ایا محدودها هم همینطور خرابه؟
در ضمن نامحدودها را هم برداشتند درسته؟
Printable View
بله نامحدودنقل قول:
ایا محدودها هم همینطور خرابه؟
در ضمن نامحدودها را هم برداشتند درسته؟
کلاً دیگه دوران مخابرات تموم شده دوست خوبم....نقل قول:
چه محدود و چه نامحدود هر دو افتضاحاً و دیگه از هیچ نظر توجیه ندارن سرویسای مخابرات (نه برای دانلود دیگه بدرد میخوره نه برای کیفیت)
نامحدود که به رحمت ایزدی پیوست (نمی پیوستم چیزی از سرعتش باقی نمونده بود)
و اما در وصف محدود ... من پریشب 2 مگ محدود رو اجبارا شارژ کردم .... سرعت دانلود شبانه 2 مگ محدود چه دیشب و چه پریشب میانگین 80-90 بوده!!!!!!!!! در حالی که حداقل قبلا 200 رو میداده گویا بنا بفرموده دوستان همین تاپیک
به طور کلی مخابرات دورانش تمومه همونطور که حسابگر تموم شد یکه تازیش سالهای قبل...
انتظار از دوستان دیگه تاپیک اینه که تجربیات خودشون در شرکتایی که هستن رو شیر کنن تا دوستان در اینده بتونن سرویس دهنده مناسبی رو جایگزین مخابرات کنند....
های وب - پارس انلاین -اسیاتک و ... (صبا نتم اوضاعش خیلی داغونه انگار)
دوستان، شنیدم "های وب" سرعتش عالیه ولی قطع و وصلش خیلی زیاده و رو اعصابه
درسته؟
تایید میشه صبانت و حسابگر و پارس آفلاین ریدن:n21: چش نزنم مخابرات من بدک نیست . (1 مگ محدود)
جالبه همه اينجا از مخابرات بد ميگن ولي من امروز اينترنت ٢ مگ محدود گرفتم اولش سرعتش ٤٠ كيلوبايت بود بعد من زنگ زدم الان خطم رو روي دو مگ بستن الان با ٢٠٠ تا دانلود ميكنم.
[IMG]{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red84\green39 \blue10;\red255\green255\blue255;\red255\green255\ blue255; \red71\green71\blue71;\red200\green189\blue124;\re d98\green180\blue232;} \deftab720 \itap1\trowd \taflags0 \trgaph108\trleft-108 \trbrdrt\brdrnil \trbrdrl\brdrnil \trbrdrt\brdrnil \trbrdrr\brdrnil \clvertalt\clvertalbase \clshdrawnil \clwWidth9860\clftsWidth3 \clmart10 \clmarl10 \clmarb10 \clmarr10 \clbrdrt\brdrs\brdrw20\brdrcf7 \clbrdrl\brdrnil \clbrdrb\brdrs\brdrw20\brdrcf7 \clbrdrr\brdrs\brdrw20\brdrcf6 \clpadl0 \clpadr0 \gaph\cellx8640 \pard\intbl\itap1\pardeftab720\sl600\qr\partighten factor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \outl\strokewidth166 \strokec4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] \cell \lastrow\row}[/IMG]
نقل قول:
دوست گرامی
چی این قضیه جالبه؟ .... الان از اونی که قانونا باید به عنوان محدود باشه هم کمتره !!! (شرکتای دیگه سرعت رو در ساعات غیر رایگان خیلی بالاتر میبندن)
بدگویی از مخابرات دلیل داره که بزودی متوجه میشید
دوست عزیزنقل قول:
وقتی عرض میکنم مخابرات دورانش تموم شده نه بخاطر یه افت سرعت در مورد خودم یا کسی دیگه باشه که بخواد با یه نمونه خوب بودن سرعت مثل شما نقض بشه جمله
موضوع دیدگاهه و نوع حرکت در رقابت بین شرکتها و البته مدیریت بد و افتضاح و نبود فکر خلاق و افراد لایق در بدنه اداره کننده این شرکته....
چند سال پیش مخابرات با حمایت دولت یه حرکتی رو شروع کرد که بی سابقه بود اونم ارائه یرویس نامحدود با قیمتی بسیار پایین و کیفیت خوب بود! ...در اون سالها هیچ شرکتی تو کرمانشاه تاب مقاومت نداشت در برابر این حرکت.... این بود برگ برنده مخابرات برای رقابت ....
گذشت و گذشت ...
مخابرات کمبود پهنای باند اورد پورتهاش تموم شد... شرکتای دیگه هم مجبور شدن نامحدود رو تحت عنوان 1 به 10 ارائه بدن با هزار سیاست عجیب و غریب...
مخابرات دوباره برگشت پورتهای جدید والبته خراب شدن کیفیت نت نامحدودش ....
گذشت و گذشت .... مخابرات برای رقابت محدود رو اضافه کرد .... اوایل 1 مگ محدود ساعات رایگانش تا200-250 میرفت و 2 مگ روی 300 بود...
گذشت و گذشت ... مخابرات مشتری پیدا کرد ... مشتری پشت سر مشتری ....
دولت جدید سر کار اومد .....
دست شرکتها با چراغ سبز دولت جدید برای ارائه بهتر نت در سرعتای بالا باز شد .... دولت جدید برخلاق دولت قبل تاکیدش بروی حجمی های بهتر بود تا نامحدود
شرکتای دیگه در این میدان جنگ ابتکار بخرج دادن .... 4 مگ ..6 مگ ... 8 مگ...9 مگ.... 12 مگ !!
بله اینا سرعتایی هست که شرکتا روی یه سرویس پایه میبندن در این رقابت برای حفظ مشتری... اما مخابرات بدون مدیر ....بدون قدرت تفکر ... هیچ کاری ...هیچ حرکت خلاقانه ای در این سالها نداشته بجز همون نامحدود ارائه دادن و امروز که اون برگ برندش رو هم از دست داده دیگه با این سیستم نا امید کننده مدیریتش هیچ امیدی نمیشه بهبودش داشت!!
مخابرات در حالی 5 مگ و 10 مگ رو با قیمتایی سر سام اور ارئه میده که انگار نوبرش رو اورده و از همه جلوتره در این مورد ... واقعاً ابلهانست این سیاست گذاری مخابرات
حتی امروز ایرانسل هم نت بهتری در قالب اینترنت نسل سومش ارائه میده با قیمتایی که همین مخابراتم به چالش میکشه ....
این یه رقابته .... مدیریت غلط و روش نابخردانه اداره یه شرکت هایتک همون بلایی که سر حسابگر اورد سر مخابرات هم خواهد اورد
مخابرات از 12 تا به امروز داشتم رایگان دانلود میکردم!!!!!!!!!سرویسم هم تمام شده بود!!!! :n19:100 گیگ دانلود کردم!!!فقط سایت های ایرانی بالا می اومد!!!!!!!!!
یک هفته قطعی داشت که مشکل سراسری بود اما الان عادیهنقل قول:
دوستان مخابرات ١٠ مگ داره؟
من امروز اونجا بودم گفتن فقط به شركت ها ميدن!
خیلی جالبه . پست منو به دلیل توهین به یه مشت دزد بی شرف حذف میکنن ... اصلا ایران خیلی خوبه ....
سرویسهای 5 و 10 مگ مخابرات بدون ساعات رایگان در حجم مشخص با قیمتی خیلی بالا ارائه میشن! کاملا واضحه این سرویسها تقلیدی کورکورانه از شرکتای دیگه هستند ....نقل قول:
دانه فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه .... هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا ... :n05:
شما از فلان شرکت یه سرویس میخری هرچند ارزان روی 9 مگ بسته میشه سرویس شما در ساعات روزانه .... هرچقدر هم نیاز داشته باشید حجم اضافه ابا قیمتهای مصوب میخرید اضافه میکنید .... تازه ساعات رایگان (کم یا زیاد) هم داره !!!
حالا این چه ادا و اصولیه مخابرات در میاره خدا داند!
یه نکته مهم دیگه هم باید یادآور بشم!
مخابرات هنوز دستور سازمان تنظیم رو مبنی بر رایگان کردن آپلود در ترافیک محاسبه شده رو اعمال نکرده!
یعنی شما وقتی از شرکتایی مثل های وب یا پارس یا ... سرویس میگیرید 5 گیگ ترافیک شما فقط شامل دیتای دانلود شده از طرف شماست و دیتای ارسالی محاسبه نمیشه اما در مخابرات هنوز ترافیک 5 گیگ عبارت از مجموع دیتای ارسالی و دریافتیه !
شاید برای خیلی از شما در نظر اول مهم نباشه اما در شرایطی خیلی تاثیر گذار خواهد بود ...
مثلاً اگه از نرم افزار اسکایپ برای تماس تصویری استفاده کنید به همون اندازه که دیتا میگیرید دیتا هم ارسال میکنید اینجوری برای نمونه ممکنه در بازه زمانی مشخص با مخابرات2 گیگ ترافیک مصرف بشه در حالی که با شرکتای دیگه برای همون بازه زمانی و همون کار 1 گیگ ترافیک محاسبه میشه.....
سلام.
دوستان چندتا سوال داشتم:
1.شرکت "های وب" برای مرکز مخابراتی امام خمینی سرویس میده ؟؟!.
2.برای ثبت نام باید به کجا مراجعه کنم ؟؟!...
3.سرعت دانلودش چطوریاست ؟؟! الیته توی سایتش نوشته ولی من متوجه نشدم: دی!
مثلا اگه بسته 512 با 8 گیگ حجم رو بگیرم, سرعت دانلودش حدودا چقدره؟؟!.
///
راستی عزیزان, وضعیت حسابگر توی کرمانشاه چطوری هست ؟؟!.
اصلا دیگه کسی از حسابگر سرویس داره :n02:؟؟!.
مـوفق باشــید.
دوستان توجه کنید چند روزیه علاوه بر ساعت 1 تا 6 صبح از ساعت 7 صبح تا 6 غروب هم اینترنت مخابرات رایگانه ؟ لطفا امتحان کنید
حتما دارن تو سیستم درب و داغونشون تغییراتی میدن فعلا از این موقعیت استفاده کنیدنقل قول:
الان ساعت رایگان عادی 1 تا 6 هست دیگه؟
دوست خوبمنقل قول:
1- در حال حاضر مراکز ظفر-آزادی-بعثت-دانشگاه-شهرک صنعتی-فجر در لیست ارایه سرویس های وب هستند (هفته پیش بعثت تو این لیست نبود اما الان خوشبختانه اضافه شده)
2- از طریق سایتشون انلاین ثبت نام میکنید... برای اطمینان بیشتر قبلش تلفنی میتونید در مورد ثبت نام تماس گرفته و راهنمایی بشید (برای خرید سرویس با جان دل راهنمایی میکنن !!!)
3- بچه ها از سرعتش (در صورت قطع نبودن) راضی بودن .... سعی شده گویا روی حداکثر ممکن بسته بشه در ساعات روزانه
برای شبانه هم دوستان پاسخ دادن تو تاپیک خودش که 1 مگ هاوب شبانه 250 سرعت میده
حسابگر خیلی وقته اسمش دیگه شنیده نشده ! تعرفه های حسابگر الان از نسل سوم ایرانسل هم عقب تره! (ایرانسل 5 گیگ میده 20 تومن با حداکثر سرعت چند مگابیتی ممکن، حسابگر یه مگ رو با سه گیگ میده بیستمن)
یه نکته !
های وب الان طرح فشفشه 40 گیگی 1 ماهه تنها با قیمت 30 هزار تومن رو قرار داده که با توجه به اینکه سرعت این فشفشه ها همون روزانه و حداکثر 8 مگ هست باید گفت که خیلی عالیه این طرح!!
یعنی عملا 8 مگ رو با 40 گیگ حجم میخری 30 هزار+ قیمت پایه (که کمتر از 50 هزار میشه ) اونم با داشتن ساعات رایگان
مخابرات ساعت رایگانش 1 تا 7 ـهنقل قول:
من میخواستم حسابگر بگیرم ولی با این حرف شما شک کردم رفتم دیدم صحنه هم اضافه شده...100% های وب میگیرم:n16:نقل قول:
در حال حاضر مراکز ظفر-آزادی-بعثت-دانشگاه-شهرک صنعتی-فجر در لیست ارایه سرویس های وب هستند (هفته پیش بعثت تو این لیست نبود اما الان خوشبختانه اضافه شده)
راستی به نظر شما با اوضاع ، خط تا چه سرعتی میتونه دانلود داشته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده تا 11مگ دریافت....حالا همون 8 مگ رو بدون قطعی میتونه بکشه؟:eh:
از چه ip ـی آنلاین هستین؟نقل قول:
دوستان توجه کنید چند روزیه علاوه بر ساعت 1 تا 6 صبح از ساعت 7 صبح تا 6 غروب هم اینترنت مخابرات رایگانه ؟ لطفا امتحان کنید
واسه من با 5.223 کم کرد
احتمالا باید تا 8 مگو بکشه نهایتا اگه قطعی و وصلی زیاد بود بگید براتون روی 7 یا 6 بسته بشهنقل قول:
دوست خوبمنقل قول:
راستش در این زمینه خیلی مطمئن نمیتونم جواب بدم ... اما قطعا خط شما بالای 4 مگ رو میکشه ... او اپ استریم ممکنه اذیت کنه که میتونن پایین ببندن...
بهرحال شرکت بالاترین سرعتی که مقدور باشه برای ارتباط بدون نویز رو به شما ارائه میده .... این کار رو البتهع بقیه شکرتایی که محدودیتی برای سقف نداشته باشن هم انجام میدن
سلام :n07:نقل قول:
من هنوز از کرانی :n02: سرویس می گیرم
در صورت پیدا شدن یه آی اس پی با پینگ خوب(نمی گم بهتر ، حداقل در همین سطح) حتما سرویس دهنده رو عوض می کنم
دوستان یان درسته که مخابرات سرویس های مامحدودشو برداشته و دیگه همگی محدود هستند؟ اگر بخوام به یک شرکت نامحدود کوچ کنم کدوم بهتره؟ ممنون
آره ، حسابگر و مخابرات که نامحدود رو برداشتن (اما بهتر که مخابرات نامحدودشو برداشت از صد تا محدود بدتر بود :n21:)شاتل نامحدود با مصرف منصفانه داره پارس آنلاین و صبانتم همینطور دیگه چه شرکتی موند :n13: هیچی دیگه همینا بود پس کلا نامحدود وجود نداره :n02:نقل قول:
کجای دنیا مثل ایران اینقدر به مردمش حال میدن شکر خدا همه شرکتا نامحدود واقعی با قیمت و کیفیت عالی ارائه میدن واقعا باید کشورهای دیگه از ما یاد بگیرن
وای حالا باید چیکار کرد؟ من به نامحدود عادت دارم. معمولا 256 یک به هشت مخابرات می گرفتم چی برای جایگزینیش مناسبه؟؟!!:n03:نقل قول:
سرویسهای زیادی هست بگو چقدر در ماه میخوای هزینه کنی تا بهتر راهنماییت کنم سرعت در همین حد 256 مخابرات برات کفایت میکنه؟؟؟؟؟دانلودت در ماه چقدره؟؟؟؟؟نقل قول:
والله وبگردیم صبح تا شبه یعنی چیزی حدود 10 ساعت وبگردی و حدودا 200 تا 300 مگ دانلود یعنی فایلهایی که دانلود می کنم نرم افزار آهنگ . . .نقل قول:
ممنون از پاسختهاتون مخابرات فجر هم هستیم
خب اگه پورت خالی گیرت اومد بیا های وب سرویس 128 محدود 2 گیگ بگیر 10 هزار 5 تا فشفشه(حجم) 5 گیگ 5 روزه(جمعا 25 گیگ) بگیر میشه 18900 سر جمع 28900 در میاد سرعتتم حداقل بالای 1 مگ بسته میشه این سرویسم بازه ی شبانه رایگان ندارهنقل قول:
اما خدایی به نسبت قیمتش حرف نداره راحت هم دانلودتو میکنی هم وب گردی هم یه فحش به مخابرات میدی به خاطر اینهمه تفاوت کیفیت
پورت گیر آوردن های وب خیلی سخته گزینه بعداز های وب میتونه پارس آنلاین باشه که دوستانی که از این شرکت دارن میتونن راهنماییت کنن :n11:
دوستان الان خواستم "های وب" ثبت نام کنم ,اما توی سایتش این پیغام رو نشون داد:
یعنی چی؟؟!! الان باید چیکار کنم؟...نقل قول:
متقاضی گرامی با عرض پوزش به دلیل رعایت کیفیت سرویس و حفظ حقوق مشترکین فعال ، در حال حاضر امکان ارایه سرویس به مشترکین جدید در این مرکز مخابراتی مقدور نمی باشد.جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 0212954 یا تلفن سراسری 1565 تماس حاصل فرمائید.
با تلفن 1565 هم که تماس میگیرم, میگه در شبکه موجود نیست!...
کدوم مرکزی؟الان های وب فقط ظفر-دانشگاه-شهرک صنعتی فرامان خالی دارهنقل قول:
برا تماس باهاشون هم با شماره 0212954 تماس بگیر
بهنام جان, مرکز مخابراتی امام خمینی هستم!...نقل قول:
پس با این تفاسیر باید دور های وب رو خط بکشم :\ ؟؟!. به نظرت چقدر طول میکشه تا یدونه پورت آزاد بهم بدن؟!.
ای کاش حداقل 1دونه دفتر یا عامل فروش توی کرمانشاه میداشتند,...
فعلا آره ، معلوم نیسنقل قول:
هر روز تو سایتش قسمت تعرفه ها چک کن ببین کی اما خمینی به لیست مراکز اضافه میشه بعد ثبت نام کن
اگه زودتر میگفتی پورتمو برات انتقال می دادمنقل قول:
دو سه روز پیش تخلیه کردم:n27:
کیهان اینقدر های وب برات بد بود که جمع آوری کردی :n13:نقل قول:
الان میخوای از کجا بگیری؟
بخدا دیوانم کرد این هایوبنقل قول:
همون روز شانسی زنگ زدم شاتل گفتم تیریه تو تاریکی ( آخه شاتل خیلی وقته پورت خالی نداره ) در کمال تعجب گفت آره چند تا پورت خالی داریم منم رفتم ثبت نام کردم
در کل بد نیست ولی مثل قبل از عیدم خوب نیست
جدیدا پهنای باند کم آوردن 128 هارو رو 512 می بندن!
ولی من دومگ گرفتم فعلا برام رو 3.5 بستن شایدم بعدا تا 2 کهشش بدن !
ولی خب مثه هایوب اعصاب خوردیو حجم دزدی نداره
درکل بد نیست
کی بود میگفت مخابرات دفه دفه ای یک تا شیش رایگانه!!!!!!!هر چه حجم داشتم پرید!!!
لطفا مسئولین رسیدگی کنن! :n01:
حسابگر تو سایتش تبلیغ 24 مگ رو زده :n08:کرانی هم از این کارا بلده :n08::n08::n08::n08:
دوستان ممنون میشم جوابم رو بدید .
از های وب اینترنتی ثبت نام کردم و مشخصات و مدارک رو ارسال کردم و رفتم مخابرات فرم جمع آوری رو تحویل دادم .
من دیگه نباید کاری انجام بدم ؟ مخابرات خودش نامه رو به های وب ارسال میکنه یا من باید پیگیر بشم ؟
:n16:
نقل قول:
نه دیگه شما لازم نیست کاری انجام بدین ، خطتون از رانژه مخابرات در بیاد اونا خودشون وصلش میکنن
برای اطمینان موقعی که چراغ dsl مودمتون چشمک زن شد زنگ بزنید به پشتیبانی های وب و اطلاع بدین
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
یعنی الان با دومگ سرعت دانلودت 3.5 مگابایته ؟؟؟نقل قول:
بقیه سرویس های شاتل هم سرعتشون اینجوریه ؟