شاید برخوردشون خوب باشه ولی اطلاعتشون افتضاحه...همین امروز از طرف می پرسم سرعت دانلود شبانه چقدره؟ می گه نمی دونم ، تست نکردم!!نقل قول:
Printable View
شاید برخوردشون خوب باشه ولی اطلاعتشون افتضاحه...همین امروز از طرف می پرسم سرعت دانلود شبانه چقدره؟ می گه نمی دونم ، تست نکردم!!نقل قول:
اگر طرح زرین را انصراف دادید که بزودی از پنل شما حذف میشه...نقل قول:
طرح جدید منقضی نمیشه تا وقتی که خود مخابرات از اون طرح به دلایلی نخواد استفاده کنه...اگر هم مثلا یک سال دیکر منقضی شد باید طرح جدید ثبت نام کنید.سرعت دانلود در حال حاضر قابل پیش بینی نیست اگر خطوط شما DLC نباشد و پورت روی 5مگ بسته شود با IDM سرعت 640 کیلوبایت بر ثانیه را دریافت میکنید.
اتفاقا خط ما DLC هست!:n28: الان شما چه سرویسی استفاده می کنی؟نقل قول:
اگر خوش بین باشی روی 3مگ بسته میشه در غیر اینصورت روی 2مگ بسته میشه که سرعت تا 240کیلوبایت بر ثانیه میره... منم طرح حرفه ایی ها را استفاده میکنم...نقل قول:
درود بر شمانقل قول:
سرعت طرح حرفه ای شما شبها بخصوص 9 به بعد چقدره ؟ البته منظورم روی Speedtest هست و سرور خارجی
درود دوست عزیز...نقل قول:
9به بعد اصلا قابل استفاده نیست و امکان باز کردن صفحه Speedtest وجود نداره فقط ساعت 1به بعد کیفیت سرویس مناسب میشه... فکر کنم شما مرکز مخابراتی استقلال باشید درسته؟
درود و تشکر از پاسخ شمانقل قول:
من مرکز شهید قندی هستم . و واقعا از 9 شب به بعد حتی پینگ گوگل هم همش تایم اوت میشه
و دیگه بقیش هم مشخصه . ولی صبح تا ظهر عالیه . هم پینگ هم سرعت دانلود . دقیقا مشخصه که پهنای باند کم دارند
من فقط بخاطر دانلود شبانه روی مخابرات هستم وگرنه 1 دقیقه هم نمیموندم .
دقیقا همینطور هست که گفتید صبح تا حدود ساعت 1کیفیت مناسب است اما بقیه ساعت اصلا قابل استفاده نیست...نقل قول:
تنها کاربرد سرویس های مخابرات فقط دانلود شبانه است... مخابرات خیلی اذیت میکنه یکی از دلایلش این هست که به درستی به بخش خصوصی واگذار نشده با تجهیزات فرسوده و زیر ساخت کاملا نامناسب برای همینه شرکت های خصوصی تحت فشار هستند و در یکسری موراد کاملا انحصاری عمل میکنه.
دانلود شبانه چقدر؟نقل قول:
سرعت داتلود روزانه و شبانه تفاوتی ندارد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه نداشتیم تا حالا
کاش میدونستم چرا باید سرعت دانلود من از 850 بشه 550 و دیگه هم بالاتر نره؟ اخه 300 تا کم نیست که.
زنگم که میزنی میگه ما کم نکردیم.اصلا وقت نداریم که بخایم این کارو بکنیم با مشترکینمون!
بعدم میگه زیر 2 مگ حق شکایت نداری. گفتم مثلا 10 مگه ها؟!
بهشم گفتم حرفات منو قانع نکردو تشکر کردم!
امیدوارم دیگه کمتر از اینش نکنن که تحمل ندارم. کسی که تجربه سرعتای بالاتر رو داشته کم شدن سرعت براش عذابه. حداقل از همون اول به سرعت 850کیلو عادتم نمیدادین:n08:
پورت شما در حال حاضر روی چند مگ هست؟نقل قول:
الان تقریبا 5 مگنقل قول:
شایدم 4/5
نهایت سرعتش 555 کیلوبایته
احتمالا زیاد پورت شما بخاطره نویز خط به 5مگ کاهش پیدا کرده...نقل قول:
این سرعت من:
با طرح زرین فرقی نکرده
حالا چیکار کنم به حالت قبل برگرده؟ اگر نویز داشته پس چرا از اول سرعتش کم نبوده؟نقل قول:
اینم عکس از اطلاعات مودمم
درودنقل قول:
کیفیت خط شما خیلی خوبه و از طرف مخابرات روی 5 بسته شده
خط راحت روی 10 و حتی بالای 10 مگ بسته میشه
شکایت به تنظیم مقررات:نقل قول:
درودنقل قول:
یعنی با شکایت میان خطی که روی 5 بسته شده رو روی 10 میبندن ؟
اخه خطم فیبر نوریه. شکایت فایده نداره. تازه بدترشم میکنن!
ولی یک ماه فیکس سرعتم رو 850 تابود. تا950 تاهم میرفت بعضی وقتا. اخه نامردا چیکارم داشتین!؟
جالبه همسایمون طرح زرین داره بعد سرعت اونم مثل منه. دقیقا یکی هستند سرعتا. خیلی مسخرست.
دوستان من میخوام اینترنت 10 مگ با حجم 25 گیگ سفارش بدم ولی توی سایت حداقل حجم 50 گیگ هست
کسی هست که مثل من باشه ؟
اگه چند نفر باشیم و سفارش بدیم شاید این آپشن رو اضافه کنن
احتمال داره اینکار را بکنند برای من که چند بار با شکایت افزایش پورت داشتم...نقل قول:
البته متن شکایت باید منطقی کوتاه و تاثیر گذار باشه بهتر پیگیری میشه.
جدیدا از یک سری دوستان هم شنیدم که پورت همگی از 10به 5مگ کاهش یافته و این کار دستی و توسط خود مخابرات انجام شده...نقل قول:
مخابرات روی خطوط فیبر نوری از تکنولوژی G.fast استفاده میکنه که تا سرعت (پهن باند) 1Gbps هم میرسه... اگر کسی به شما گفت امکان استفاده سرعت 2مگ به بالا برای فیبر فراهم نیست کافیه فقط لبخند بزنید...
چه عجب امروز وضعیت ما خوبه
ip:185.79.159
سلام می خواستم ببینم شبانه رایگان داره یا نه ؟؟ یا ازیناست که 99 یا 90 درصد یا 30 درصد رایگانه ؟؟
سرعت داتلود روز و شبش چقدره ؟
سلامنقل قول:
بستگی به طرحش داره
طرح حرفه ای هاش 99 درصد اگه اشتباه نکنم رایگانه
سرعت دانلود شبانه و روزانش یکیه/ فعلا بهترین دانلود شبانه رو از لحاظ نامحدود بودن مخابرات داره
چه جوری میشه فهمید پورت ما روی چند مگ بسته شده؟نقل قول:
اگه مثلا روی 2 مگ بسته شده باشه نهایت سرعت دانلود چه قدر میشه؟
اگه 2 باشه رو 230-240 هست.نقل قول:
از تنظیمات مودم از up steam نوشته.
*Down streamنقل قول:
دوستان تو تنظیمات مودم که میرم واسه Downstream و
Upstream دو گزینه
Data Rate و
Max Rate وجود داره. دوگزینه ی دیتا ریت و مکس ریت یعنی چی؟
مرسی
دیتا رو زده 5 مگ و مکس رو زده 21 مگ
واسه اپ استریم هم دیتا رو زده 512 و مکس ریت 1 مگ.
آیا شرکت شبکیه اینترنت مخابرات را ارائه میده؟؟ اگر نه چرا پنلش همین پنل مخابراته؟
من تا دو سال پیش از شبکیه اینترنت داشتم، میگفتن همون اینترنت مخابراته فقط شبانه رایگان داشت. واقعا اون اواخر خیلی بد بود. میترسم الان هم اینترنت مخابرات همونجوری باشه
1000 تایی شدیم:n05:
دیتاریت سرعتیه که الان خط شما روی اون بسته شده.نقل قول:
مکس ریت هم حداکثر سرعتیه که میتونید با خط تلفنتون دریافت کنید(یعنی دیتاریتتون حداکثر میتونه تا سرعت مکس ریت بسته بشه)
پس چقد اپلودم کمه؟ نهایت یک مگ میشه!نقل قول:
کلا adsl سرعت آپلود بالایی نداره.نهایتش فکر کنم 2 مگه با annex m مطمئن نیستمنقل قول:
سلام دوستان، چند وقت هست که وایرلس مودم من در عین اینکه چراغش روشنه دایم در حال قطع و وصل شدنه یعنی یک دقیقه وصله ده دقیقه هیچ سایتی باز نمیشه ولی با کابل که استفاده میکنم درسته و قطع نمیشه، مودم TP LINK هست ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
دوست عزیزنقل قول:
اگر تنظیمات مربوط به اینترنت خودتون رو میدونین میتونین یکبار ریست کارخانه ای بکنین
و ببینین آپدیت جدید برای مودم شما هست یا نه ... فقط مواظب باشید ورژن سخت افزاری با مودم شما یکی باشه
و در این مورد دقت کنین
دوست عزیز ممنون از پاسختون، ولی فایده ای نداشت، آپدیتی هم نیست