128 اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز خودت داری میگی یه هفته .. به زودی حرفایی که ما می زنیم برات اثبات میشه .. منم پارسال این موقع داشتم از مبین به به و چه چه می کردم امسال روزی نیس که فحششون ندم ...نقل قول:
نقل قول:
IP:
192.168.1.1
سلام
دوستان بنده خوزستان هستم شهر ما مدت خیلی کوتاهی هست که مبین نت اومده . میخواستم اکانت 2 مگ یا 1 مگ بگیرم .
سرعت دانلود شبانه سرویس های 2 مگ و 1 مگ حدودا چقدر هست ؟ و اینکه نوع مودمی که میگیریم در سرعت دریافت تاثیری داره یا نه ؟
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمالا وای فای شما خاموش شده
اگه مودمت bm632 هست
پشت مودم یک قسمت برامده با دو شیار کوچک در دو طرف هست که کنارش نوشته ویلن اون رو یک بار فشار بده چند ثانیه صبر کن اگه چراغ روشن نشد دوباره محکم تر فشار بده
چند بار امتحان کن اما هربار حد اقل ده ثانیه صبر کن
اگه در نهایت روشن نشد دیگه مودمت خرابه
از صفحه کنترل مودم هم که سیگنال رو چک میکنی میتونی وای فای راخاموش و روشنش کنی یا چکش کنی
حق نگهدار
هزینه هر گیگ 6 هزارتومان هستش که با احتساب مالیات میشه 6300 توماننقل قول:
شما خودت داری میگی به صورت استاندارد . اینجا فقط 512 و 2 مگ تقریبا استاندارده .. الان با این اوضاع 1 مگ مبین نت به نظر شما شبی 2 گیگ دانلود خوب نیست ... راسی برای شما شبی چقدر سرعت دانلود میدهنقل قول:
من محل سکونتم منطقه آزاد قشمنقل قول:
نقل قول:
یعنی بعد از یه مدتی خراب میشه .. چرا ؟
این شرکت آیا سرویسهای نامحدود واقعی داره اگر نه سرویس نامحدود ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
سرویس 512 داشتم سرعت دانلودم 90 بود ...
سرویس 1 مگ گرفتم سرعت دانلودم 120 بود ...
الان سرویس 2 مگ دارم سرعت دانلودم 126 شده ... شبانش 18 کیلوبایت !!!
دهنشون سرویس : ))
دو تا سوال ...
من چراغ سیگنالم از 3 شده 2 تا ... زنگ زدم میگه CINR بالاست ، چجوری میشه اینو کم کرد ؟ الان روی 35-40 هست !
بهترین تنظیمات مودم چیه ؟
مطلب این سایت رو بخونید در مورد مبین نت خیلی جالبه ( البته اگه نخونده باشید چون مربوط به تاریخ 17 مرداد است )
دوستان با یه سرچ توی نت می فهمید که وصعیت این شرکت خیلی خیلی اسفناک شده و توی اکثر سایت ها دارن از مبین نت بد میگن و مشکلات زیادی دارن.
من یه پیشنهادی دارم بهتره همه با هم جمع شیم و با همفکری همدیگه از هر راهی که میدونیم حالا یا شکایت یا هر چیز دیگه نذاریم این شرکت همینطوری به راهی که شروع کرده ادامه بده ... اوضاع خیلی خرابه و هیچ کس از مبین پاسخ گو نیست .. من یکی غیر مبین نت یا باید برم adsl مخابرات که اوضاعش خرابه و شبانه هم نداره و یا ایرانسل که اونم شبانه نداره و می ترسم بازم ریسک کنم و از شرکت دیگه ای هم نمی تونم نت بگیرم ...
نظر خودتون رو بگید ... من دلم به حال پولی که دارم میریزم تو جیب این شرکت می سوزه ...
خسته نباشید به همه بچه هامیشه منو راهنمایی کنید که چجوری باید وارد صحفه کنترل مودم بشم
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من با وجود اینکه تو روز چندین بار دیس میشمو دوباره کانکت میشم باز تو call history تقریباً یه روزو باهم به عنوان یه اتصال میزنه....فقط زمانی که مودمو خاموش میکنم این اتفاق نمیوفته...دلیل خاصی داره یا کلاً واسه همه اینجوریه؟
دوستان يه مودم پيدا كردم طرح ٥١٢ ماهانه روش هست اينو بگيرم رمز ورودشو عوض كنم حله يا اون شخصي كه ازش گرفتم ميتونه واردش بشه ؟؟؟؟
تو صفحه مرورگر تایپ کننقل قول:
192.168.1.1
امروز سرویس من وصل شد:
مبارکه، ایشالا بزارن با رضایت استفاده کنینقل قول:
با چه سرعت تعرفه ای؟
کدوم شهر؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مبین نت خوبه یا نه؟ بگیریم نگیریم؟
کسی از بندرعباس سرویس نداره بگه چطوره؟
سرعت روز چطوره....دانلود شبانه چقدره؟
مرسی
دوستان مشکل عجیبی پیدا کردم با dx350
وای فایش که اصلا روشن نمیشه با کابل لن هم همینطور!
البته من شیراز هستم
مشکل از مودمه آره؟
نقل قول:
اینترنت نداشته باشی بهتره تا اینکه بخواهی مشترک مبین نت بشی:41:
می تونی مودم رو ریست کنینقل قول:
دوست عزيز فقط زماني كه مودم رو خاموش روشن كنيد اون صفحه بروز ميشه نه با ديس كانكت شدننقل قول:
حله آقا بگير استفاده كننقل قول:
شيراز- 1024-- 8گيگ
نقل قول:
فقط با بهتر شدن آنتن دهی مقدار CINR تغییر میکنه.میتونی مودمت رو جایی بذاری که بهتر آنتن داشته باشهنقل قول:
از دست مبين نت شاكي هستي به بقيه راهنمايي غلط ندهنقل قول:
--------------------------------------------------------
اينترنت وايمكس وابستگي 100 درصد به محل و شهر مورد استفاده داره هركس ميخواد بگيره اگه آشنايانش دارن مودم اونا رو يه روز بگيره خودش تست كنه اگه نه از همشهري هاش بپرسه كسي كه تو يه جاي ديگه هست نميتونه بگه تو يه شهر ديگه هم همونجوريه
مثلا من كه تهرانم و وضعيت سرويسم خوبه نميتونم به يه اهوازي بگم برو بگير چون تو اهواز افتضاحه ظاهرا
نقل قول:
شرکتی که کیفیتش بر اساس شانس باشه و مانند تخم مرغ شانسی یکی خوب یکی بد از آب درباید همون بهتر که اصلا نگیره چون ممکنه همون بلایی که بر سر ما اومد بر سر اون بیچاره هم بیاد
ببخشید خیلی معذرت میخوام اما فکر میکنم شما نمیدونید اصلا پینگ چیه چون این آی پی مربوط میشه به آی پی مودم!!!!نقل قول:
دوستان اگه کسی هست بگه باید چه ای پی رو پینگ کنم ؟
نقل قول:
من شهرستان میناب، استان هرمزگان هستم!
من استان هرمزگان ، شهرستان میناب !نقل قول:
یعنی پس مودم وای فای بگیریم تا بهتر باشه؟
کلا مبین خوب جواب نداده محدوده انتن دهیشم کمه
تو cmd تايپ كننقل قول:
ping 4.2.2.4 -t
سرویس نامحدود ایرانسل با مبین نت فرقش چیه؟
دوستان ممنون میشم بگید چجوری میشه رمز 1234567890 رو عوض کرد + همچچنین اسمش رو که همون اسمه مودم رو میندازه.
مرسی
بر اساس شانس نيست تو يه سري استانا خوبه تو يه سري نهنقل قول:
خيلي راحت ميتونستيد قبل از خريد در مورد كيفيتش تو شهرتون سوال كنيد ( البته نه از نمايندگي )
من اون نمايندگي اي كه ازش گرفتم خودش انقدر وجدان داشت كه گفت يه مودم بهت ميدم ببر امتحان كن اگه جواب داد بعد بخر كه من گفتم نميخوام قبلا امتحان كردم
lمن نميگم وايمكس بهتر از adsl هست كاملا مشخصه كه وايمكس ممكنه به دليل ضعف سيگنال افت كيفيت داشته باشه ولي اين مسئله در adsl نيست اما همين مبين نت كه هي ازش بد ميگيد سگش شرف داره به ايرانسل نه از نظر متنوع بودن طرح ها و داشتن دانلود شبانه رايگان بلكه از نظر سرعت
( البته اگه كيفيت هميني كه هست بمونه و خراب نشه )
خداييش تو اين 30- 40 صفحه گذشته فقط كاربراي بعضي شهرها ناراضي بودن ( يكيش اهواز )از بقيه شهرها خبري نيست تو تاپيك (( اوضاع مبين نت در شهر شما )) هم فقط 3-4 تا شهر شركت كردن
بايد هم شهري هاي خودتون كه اينجا هستن راهنمايي كنننقل قول:
1000 صفحه درباره مبین نت صحبت شد! اما این شرکت هنوز به مشترکینش اهمیتی نمیده:41:
خداییش شما هم مثل کاربر مبین نت حرف می زنید. تقصیر ماست که کل اقتصاد کشور از خوزستان تامین میشه اما امکانات اینجا به صفر هم نمیرسه. تقصیر ماست که بندر ماهشهر دومین قطب صنعتی ایران باید همچین وضعیتی داشته باشه و کیف و حالش رو شما تهرانی ها ببرید. همه اینا تقصیر ماست. دوست عزیز اگر شما بخواهید ما سکوت میکنیم چون خون شما از ما رنگین تر است.نقل قول:
سلام دوستان. من الان با اسپید تست اینو گرفتم. این یعنی سرعت دانلود 180 کیلوبایت؟
ولی با منیجر که میزنم 40-50 بیشتر نمیده
یعنی 18 کیلوبایتنقل قول:
شما اهوازی؟؟؟
چه مودم و تعرفه ای داری؟؟