طرح مصرف ازاد شبانه رایگان نداره :(نقل قول:
Printable View
طرح مصرف ازاد شبانه رایگان نداره :(نقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلود 16 kb/s اما اگه 128 ویزه بگیری 150 kb/s با بالا سرعت دانلودت میشه :)
طرح مصرف آزاد چیه بابا گیج شدم هرکس یه چیزی میگه. من سرعتم 1 مگه
مگه مصرف آزاد واسه 128 و 256 نیست؟ اصلا چی هست مصرف آزاد؟ اصلا ولم کنید بابا حالم از این ایرانسل دیگه بهم میخوره
ببخشد که اسپم دادم، ولی خوب هیچکی جواب نداد و من هم یک خورده عجله دارم!نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
هنگامی که مثلاً طرح خریداری شده شما یک مگ با 10 گیگ ترافیک ماهانه هستش تا هنگامی که اعتبار اون ماه به انتها نرسیده می توانید از ترافیک رایگان شبانه که از ساعت 1 تا 7 بامداد هستش استفاده کنید.
بنا به گفته خودتون ترافیک طرح شما تمام شده بوده و شما به جای شارژ دوباره طرح اعتباری ماهانه تون، بسته افزایشی خریداری کردید. طبیعی است که این بسته ها رو خارج از طرح ماهانه و برای جبران اتمام زودهنگام ترافیک ماهانه فعال می کنن و در مدتی که از این بسته ها استفاده می کنید از ترافیک رایگان شبانه خبری نیست تا رسیدن دوره بعدی و شارژ دوباره حساب اعتباری ماهانه ای که مشترک آن هستید.
امکان به اشتراک گذاشتن اینترنت وایمکس از طریق مودم ADSLتون وجود نداره. تنها راهی که به نظرم می رسه به اشتراک گذاشتن اینترنت وایمکس از طریق شر کردن اون بواسطه وای فای لپ تاپ هستش.نقل قول:
من اول برج ترافیک ماهانه خریدم اما سه روزه تمومش کردم الانم میگه تا پایان طرح 18 روز دیگه وقت دارین اما یه بسته افزایشی هم خریدم که یک ماه اعتبار داره. حالا این 18روز که باقی مونده مگه نباید اینترنتم رایگان باشه؟نقل قول:
ساعت 1 رایگان میشه اگه بری تو حسابت ecare . خدمان مشترکین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک بازه ی زمانی مشخص کن تایمای رایگان زیر قسمت شناسه حساب اختصاصي میزنه free usage :n01:نقل قول:
احسنت به این میگن یه جواب درست حسابی مرسی داداش دمت گرم کار مارو راه انداختینقل قول:
کسی ۲۵۶ یا ۵۱۲ نامحدود تست کرده؟ برای وبگردی می خوام بیشتر خارجی دانلود ندارم.
اگه کسی سرعت تست کرده بگه ممنون.
مگه محدود و نامحدود سرعت دانلودش متفاوته؟نقل قول:
اگه متفاوته به منم بگید منم میخوام نامحدود کنم.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من اشتراکم از مخابرات اصفهان هستش و مشکلی که دارم فقط صبح ها تا ساعت حدود ۱۰ سرعتش خوبه. اما از اون به بعد سرعت browse خیلی کنده در صورتیکه سرعت دانلودم هیچ تغییری نمیکنه و همون ۱۲۸kb ثابت هست. اما من بیشتر وب گردی واسم مهمه که با این سرعت افتضاحش کلافم میکنه.
می خوام بدونم کسانی که اشتراک ایرانسل دارن آیا طبق تعرفه همیشه سرعتشون ثابته؟؟؟ با کندی سرعت ظهر تا شب مواجه نیستین؟
اگه تعرفه ۲۵۶ ماهانه رو بگیرم حداقل و حداکثر سرعتی که بهم میده چند kb هست؟؟
ممنون
دوستان فرکانس های وایمکس ایرانسل رو اگه میشه برام بزارید
ممنون
معمولا همون 256 را خواهید داشت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا این فرکانس های ایرانسل به چه درد میخوره میشه بگید؟
سلام
کسی هست که اینجا معمولا با فرکانس 3591500 کار کرده باشه ؟
واسه من از 3 روز پیش بدون هیچ دلیلی و بدون اینکه جای مودم فضای خارجی کوچکترین تغییری کنه CINR و RSSI حسابی پایین اومدن و RSSI از -47 شده -82 و CINR از 28 شده -3 و نمیشه به دکل وصل شد. قبلا هم اینطوری میشد اما فوقش چند ساعت یا نهایتا 1 روز اینطوری میشد و بعد درست میشد.
دوستِ عزیز منظور شما از ۲۵۶ چیه؟نقل قول:
معمولا همون 256 را خواهید داشت.
من حداکثر ۳۲ میگیرم.
ای بابا پس یعنی ۲۵۶ واقعی نیست؟نقل قول:
۳۲ که خیلی کمه!!!
نقل قول:256 كيلوبيت دقيقاً برابر با 32 كيلوبايت هست . هر يك بايت هشت بيت هست .نقل قول:
نه این طور نیست من ترافیکم زود تر تموم شده و بسته افزایشی زدم شبانه هم ترافیگ رایگانهنقل قول:
=========================================
از 5 شنبه کلا وایمکس داغونه هم قطع و وصل میشه هم پینگ داغون نمیدونم سراسری اینطوری یا محل ما فقط مودم هی اسکن میکنه فرکانس ها رو اما وصل نمیشه !!!
سلام
میخوام وایمکس بگیرم تو تهران
ایرانسل بگیرم یا مبین نت
از لحاظ کیفیت و ثبات و صداقت در خدمات کدوم بهتره؟
قیمت و تعرفه و ایناش مهم نیست فقط صداقت و کم فروشی کمتر و ثبات و کارایی شبکه مهمه برام!
ممنون
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
کسی نیست کمک کنه ؟ :n03:نقل قول:
این آنتن دیگه ای که الان بهش وصل هستم اصلا کیفیت اون آنتن رو نداره :n03:
اگه کسی معمولا به این فرکانس وصل بوده لطفا بگه :n03:
دو سه روزه خيلي اذيت ميكنه و امروز به اوج خودش رسيد.نه پينگ درست و حسابي داره نه كيفيت.همش قطع و وصل ميشه :n03:
پشتيبانيش هم ميگه مشكلي نداره
شما تهران هستید ؟ میشه بگین از کدوم فرکانس استفاده میکردین که اینطوری شده ؟نقل قول:
کس دیگه ای هم هست که توی این چند روزه همین مشکل واسش پیش اومده باشه؟
دوست عزیز مهم فرکانس نیست اون فرکانس ها مثله کانال توی وای فای هستن تو همون صفحه استاتوس هر دکلی یه مک آدرس دارهنقل قول:نوشته شده مکش . وقتی داغون میشه شبکشون هی سویچ میکنه رو دکل های و دیگه و مکش عوض میشه
جلوی BSID:
حذف و اضافه کردن فرکانس هم فایده نداره چون وصل شدن شما دست دکل هم هست
من مودم bm635 دارم
قبلا ظرف 2-3 دقیقه کانکت میشد ولی الان چیزی حدود 15 دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه!
کسی از دوستان میدونه مشکل از چیه؟
نه كرج هستم و مودمم هم يو اس بي هست و تاحالا وارد تنظيماتش نشدمنقل قول:
از ديشب سرعتش درست شد
یعنی BSID مهم هست ؟ آخه به پشتیبانی که زنگ میزدم و BSID میگفتم، میگفتن واسه ما BSID مهم نیست و واسه ما طور دیگه نمایش داده میشه که منم فکر کردم شاید فرکانس مهم تر باشه.نقل قول:
میدونم که حذف و اضافه فرکانس به تنهایی اثر نداره و دکل هم باید اجازه وصل شدن بده . دلیلی که پرسیدم این بود که هربار زنگ زدم و گفتم ، بهم جواب دادن که دکل ها مشکل ندارن و انگار مشکل از من هست و منم واسه این پرسیدم که ببینم فقط من مشکل دارم یا کلی هست.
من به این دکل وصل بودم : 00.00.15.0E.08.20 که RSSI و CINR شدید اومد پایین و دیگه وصل نشد (البته اونقد پایین نیست که واسه پایین بودن اونا وصل نشه ، چون به آنتن های دیگه با مقدار های خیلی پایین تر وصل میشه)
الان اتفاقی به یک آنتن دیگه که پیدا کردم با BSID خیلی شبیه به اون وصل هستم(00.00.15.0E.07.20) که البته قطعی اینترنت زیاد داره (معمولا به دکل وصل هست اما اینترنت واسه خودش قطع میشه)
حالا کسی با این دکل مشکل پیدا نکرده ؟ 00.00.15.0E.08.20 ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدود رو کسی برای وبگردی انتخاب نمیکنه
ولی جهت اطلاع بگم من 512 نامحدود دارم سرعت دانلودم اخرای ماه قبل از شارج مجدد میشه 65 کیلو بایت
ولی بعد از شارج مجدد میشه بین 12 تا 40 !!!! (به مدت 15 روز)
همین امر تو وبگردی هم صادقه
برای همین به کسی پیشنهاد نمیکنم
خودمم این اخرین ماهی بود که فریب این کارشونو خوردم , از این ماه کلا شرکتمو عوض میکنم.
از لینک زیر مودمت رو آپدیت کن و یه فکتوری ریست هم بزن اگه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه مودمت، قاعدتا باید همون یکی دو دقیقه ای کانکت بشینقل قول:
یه احتمال دیگه ای که هست اینه که دکل های اطرافت با افزایش کاربرای جدید از نظر ارسال امواج اشباع شدن و مودمت هی بین دکل های مختلف سوئیچ میکنه و زمان میبره تا بتونه به یکیشون کانکت بشه
و آخر هم اینکه نویز و پارازیت محیطی ات زیاد شده باشه و امکان کانکت سریع رو از مودمت گرفته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت رو از 512 به 2 مگ پیشرفته تغییر دادم. روی 512 سرعت دانلود متوسط حدود 60 بود ولی الان شده 30!!! ( البته بعضی اوقات لطف می کنه و روی 60 هم توقف می کنه. )
من الان دقیقا باید چی کار کنم؟
پشتیبانی که در واقع هزار بار هم تماس بگیری توجیه می کنه. می گه زیر 30 می تونی شکایت کنی!!!! خب من الان از 512 اومدم 2 که سرعت بیشتری داشته باشم.
سه برابر هزینه کردم که سرعتم بشه نصف ؟
از طلا بودن پشیمان گشته ایم ولی با این سیستمی که به ضرر مصرف کننده س باید تا یک ماه تحمل کنم.
...
بعد اس ام اس می زنن که همراه شما اول شدیم!
الان صبح که امتحان کردم اوضاع به حالت معمول برگشته و سرعت کم و بیش درسته. فقط امیدوارم سرعت ثابت باشه و صبح و ظهر و عصر تغییر نکنه.نقل قول:
پ.ن : متاسفانه سرعت نوسان داره و ثابت نیست.
دوستان کسی در مورد تعرفه های مصرف آزاد چیزی میدونه؟ فقط برای مودم های USB ارائه میشه؟یعنی میشه با کارت دانشجویی مودم USB رو با تخفیف و تعرفه 256 آزاد بگیرم؟کلا مصرف آزاد شامل چه شرایطی هست؟
اطلاعاتش تو این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل هست، قبلا محدودیتی از نظر استان و نوع مودم نداشت ولی این طوری که اینجا نوشته انگار جدیدا به مودم USB و استان های آذربایجان شرقی، فارس، البرز، خراسان رضوی و اصفهان محدودش کردن. می تونید بنابر نیازتون طبق جدول زیر بسته افزایشی بخرید و استفاده کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر بسته افزایشی انتخاب نکرده باشید، تعرفه آزاد مصرف می کنه. یعنی چی؟ یعنی از موجودی حسابتون به ازای هر مگابایت 89 ریال (میشه یک گیگ 89000 ریال) کم میکنه تا موجودی حسابتون صفر بشه بعد اینترنتون قطع میشه تا دوباره حسابتون را شارژ کنید اینترنت مجددا وصل میشه
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر
وایمکس ایرانسل هم داغون شده رفت سرویس 2مگ دارم سرعتم 40 کیلوبایت بیشتر نمیره پشتیبانی هم که هیچ کاری انجام نمی ده وضعیت 1 ماهه که اینطور هست تازه میگن طبیعی شما مشکلی ندارید من پول سرویس 2 مگ را بدم سرعت 128 هم نداشته باشم ... خلاصه دیگه از دست این ایرانسل خسته شدم تنها مشکل اینه که هیچ شرکت خصوصی هم اینجا سرویس نمیده که از دست ایرانسل راحت بشیم...
تایید میشه، من هم 2 مگ دارم ولی سرعتم حدود 512 تاب میخوره تازه تو روز اینجوریه وای به حال شبش.نقل قول:
اقا من بین رایتل و ایرانسل ماندم کدام بهتره؟
اینجا همه حرفها نا امید کننده است کسی اینجا از وایمکس راضی هست؟
با فیل تر شکن قطعی نمیده خواهشا راهنمایی کنید الان میخوام زنگ بزنم بیان وصل کنند ؟
256 دانلود 32KB هست
دوستان میشه یه تست از سروی خودتون بگذارید ؟ با سرور فرانکفورت و پاریس ترجیحا
اقا جواب من رو هم بدین
عدد پست و تاپیک رو داشته باشین: دی