]دوستان من به شخصه از كتابتي كاج شيمي و فيزيك استفاده كردم كاملا راضي ام تازه كاج ديني وادبيات و زبانم كه تو عمومي
عالين باز من به قولا ترجيح ميدم به كانون
كتاباي كانون بد نيست ولي نه اونقدرم خوبببببببب
Printable View
]دوستان من به شخصه از كتابتي كاج شيمي و فيزيك استفاده كردم كاملا راضي ام تازه كاج ديني وادبيات و زبانم كه تو عمومي
عالين باز من به قولا ترجيح ميدم به كانون
كتاباي كانون بد نيست ولي نه اونقدرم خوبببببببب
آقا ما يعني من و بچه هاي مدرسه تو مدرسه ي دانش منطقه 3 تهران هستيم احتمالا بايد بشناسيد. كل مدرسه از اين كتابا استفاده مي كردند و همه هم راضي هستيم ! ديف --- ماشاالله رضوي |گسسته ---- OTN شيمي ---- رمزينه " مولفش معلممون بود ! " |تحليلي ---- OTN فيزيك ----- گاج - OTN ديني ---- آيات OTN ادب ----- OTNعربي --- فقط كنكور "30كنكور گاج" |زبان --- شبقره "كياسالار"
سلام
یه سوال خیلی خیلی مهم !؛ مرگ زندگیم بهش .....
مکانیک گیلان یا تهران یا فیزیک امیر کبیریا علم و صنعت یا خواجه نصیر طوسی:( :41: حدودا چه درصدایی ؛( برا اختصاصی میخواد )
اصلا با ریاضی ۳۰ درصد میشه تو تهران هیچ رشته ای قبول شد ؟!
همچین آموزشگاهی میشناسی؟ بعثت تو کلاس های تکدرسش فقط کتاب رو درس میده.نقل قول:
مگه نباید دیپلم تجربی داشته باشی؟
تهران که از این آموزشگاه ها فراوونه!نقل قول:
تو همین گوگل سرچ کن چنین جاهایی را پیدا میکنی! حتی تضمینی میگن اگر نتیجه نگرفتی پولت را پس میدیم!
حتما باید دیپلمشو داشته باشی
اون نظام قدیم بود!
omidreye azizzzz
من فک نمیکنم بد حرف زده باشه
اصلا دارین بحث میکنین شماهاااااااااااااا
هر کی با یه کتاب میتونه خودشو اماده کنه فرق میکنه خب پس بحث نداره
حیف نیست اینجوری با هم حرف میزنیدددددددددد
بابا خوش باشین بی خیال
سلام
مــوقــتــا قــفــل شــد!!
سلام
تاپیک باز میشه تا پایان کنکور دانشگاه آزاد ...
لطفا در ارسال پست دقت بیشتری داشته باشید.
پس کجایین؟؟؟؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یعنی فقط تا جمعه بازه؟؟چه بد!!!!!نقل قول:
دوستان اینجا همه تونستید کارت آزاد رو بگیرید؟
من هر کاری میکنم نمیشه! میگه شما وجود نداری!:41:
تجربیا آدم نیستن!!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
من که تونستم...مطمئنی اشتباه وارد نمیکنی؟؟نقل قول:
شما تجربین؟؟نقل قول:
آخیییییییییییییییش باز شد بالاخره:دی
یه چندتا نفس عمییییییییییق:دی
==========
راستی دوستان منبع خبر تغییر تعداد سوالات آزاد چی بود؟؟؟
نقل قول:کد:http://78.109.199.240/UserHelp.aspx?azt=1&pid=281906454
دوستان سلام !
لطفا فایل زیر رو دانلود کنید : (توضیح اینکه این فایل رتبه های قبولی کنکور زبان 87 دانشگاه های سراسر کشور هسش.)
http://www.mediafire.com/?zoti2zzyodm
به نظرتون این درسته ؟! :
برای مثال طبق این فایل با رتبه ی 9000 میشه زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی تهران قبول شد !!
آیا این درسته ؟!؟ (اصلا این رتبه ی کل و رتبه ی 1/2/3/4/5 چیه ؟!!)
راسی من موقع ازمون این کارتی که رو صندلی بود رو نکندم بیارم . ایا مشکلی ایجاد میشه ؟ باید کار خاصی بکنم الان ؟!
خب شما كه اين همه گذاشتين تا موقع انتخاب رشته هم بزاريدش نه سيخ بسوزه نه كباب !!! :31: اسم تاپيك كنكور 89 هست خب كنكور كه هنوز تموم نشده ! تا موقع اعلام نتايج نهايي فعلا اسمش كنكور 89 است ! :20:نقل قول:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
اين همون فايل من نيست كه تو چند صفحه قبل گذاشتمش ؟!! :31: رفتيد يه جاي ديگه آپلودش كردين زدينش بهنقل قول:
نام خودتون !!! لااقل ميزاشتي يه مدت ازش بگذره !!! :31:
اولا که من اول سوالمو از خودتون پرسیدم که انگار نه انگار/ جوابی ندادین !نقل قول:
دوما که خودتون گفتید از جای دیگه گرفتید .
سوما من نگفتم این فایل از منه .
حالا اگه دلتون میخواد بگید این فایلو از کجا اوردید و چرا اینجوریه ؟!
بچه ها این طور که معلومه تا یکی دو روز دیگه تاپیک به طور کامل متلاشی خواهد شد! برای با هم بودن تا سالیان سال(!) با این گروه در ارتباط باشین:
کد:http://www.forum.p30world.net/group.php?groupid=1222
اولا من نديدم كه اينطوري سوالي از من پرسيده باشيد !نقل قول:
دوما فقط قصد شوخي بود و تا دلتون بخواد بريد تو فروم به اسم خودتون بزنيدش !!! (اين شامل مورد سومم ميشه :31:)
سوما من اگه دقت كرده باشيد تو چند صفحه قبلم گفتم كه اين فايل مال من نيست و عواقب هرگونه استفاده نابجا با استفاده كننده از اين فايل است !!! ( مگه قيلتر ش...ه :31:)
بعدشم اينكه من قبولي هاي ديگر رشته ها رو دارم و اگه دوستان خواستن ميتونم آپلود كنم بزارم !
بچه ها بریم توی پروفایل مدیرا ازشون خواهش کنیم که تا انتخاب رشته تاپیک رو نبندن ما هم خودمون جلوی اسپم رو میگیرم و پستای بی مورد نمیدیم . من فکر میکنم از کنکور مهمتر انتخاب رشته است . ما هم هممون به همفکری هم دیگه احتیاج داریم توی انتخاب رشته . واقعا هم وقتی اسم تاپیک کنکور 89 هست مگه انتخاب رشته جزی از این کنکور نیست که به حساب نمیاد؟
اگه موافقین توی یه حمله گاز انبری بریم سراغشون؟:31:
روح دیکتاتوری رو قشنگ میشه تو این فروم مشاهده کرد ... تا وقتی بهت احتیاج دارن چیزی نمیگن ، بعد که بچه ها یه کم میخوان در مورد استرسها و دغدغه هاشون با هم حرف بزنن تاپیک قفل میشه ! چرا چون این 4 صفحه بار اضافه رو سرور داره ! مملکته داریم ؟
آقا ببينم ميتوني اين net. رو هم ف.ي.ل.ت.ر كني ؟!!نقل قول:
همه ی سعی تو بکن ببین می تونی کاری کنی که علاوه بر قفل شدن مجدد این تاپیک فرومم بفرستی رو هوا :13:نقل قول:
نیکی و پرسش؟!نقل قول:
ریاضیش رو سریع بذار تا دیر نشده :27:
بيا ! اينم فقط به خاطر شما ... :31:نقل قول:
لينك دانلود غير مستقيم ...کد:http://uploading.com/files/3ddee1c5/riazi.zip/
قبولي هاي تهران و شهرستان رشته رياضي سال 87
فرمت فايل درون زيپ xls هست كه با برنامه Excel خوانده مي شود .
بازم تاكيد مي كنم درستي و نادرستيشم دست من نيست و منم اينا رو از جايي گرفتم !
اگه رشته هاي ديگم خواستيد در خدمتم ! :11:
سلام :31:
من که سومم هنوز پیش نخوندم ! از دروس دوم و سوم هم چیزی نرسیدم مطالعه کنم زیاد :31: (کمتر از 25 درصد دروس دوم :31: )
پس طبیعتا اطلاعاتی ندارم برم آزاد اطلاعاتمو محک بزنم...از طرفی امسال (تابستون و دوره ی پیش) قراره تو آزمونای آزمایشی هم شرکت کنم ... پس با محیط و تست زدن و آزمون دادن و ... به اندازه کافی آشنا میشم :31: 10 تومن واس ثبت نام دادم که فدای سرم :31: به نظرتون فایده ای داره برم شرکت کنم تو آزمون آزاد با اینکه سومم و هیچیم نخوندم؟:31: یعنی برم نیم ساعت هر چی بلدم میزنم دو سه ساعت میشینم خودمو باد میزنم :31: از اینا گذشته با اینکه آزمون اصلیم نیس نمدونم چرا استرس دارم :31:
بیخیالش بشم به نظرتون؟:31:
اگه زحمتت نیست تجربیم بذار:11:نقل قول:
چـــــشـــــم آقا سيناي عزيز ! بفرما ...نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/7765bab6/tajrobi.zip/
هر چي اون بالا گفتم تو اينم صدق ميكنه ! :31:
:11:
كلا سال سوم كسي خونده نميره سر جلسه. تست زدن هم كه آشنايي نميخواد! بعد هم چون شما با همون سوما سنجيده ميشي همه مثل هم هستين.نقل قول:
به نظر من كه بدين. محك خوبيه.
محض رضای خدا یه نفر بگه نمره رو تو کنکور آزاد چطور حساب میکنن ..... .
دستت طلانقل قول:
این رتبه های کل منظور رتبه کشوری هست؟ گفتی مال 87 ه؟
رتبه 1 رو زده زبان و ادبیات فارسی!
چی شد؟!من نفهمیدم!نقل قول:
یعنی ما که پارسال آزمایشی دادیم با همه اونایی که امتحان دادن سنجیده نشدیم؟!
فقط خودمون بودیم؟!
نقل قول:منم تو همین موندم :31: سوالات پیش رو که میاد... نتایج هم که چرا دیگه آزمون آزاده دیگه...پیش هم با ما حساب میشن دیگه ... :31: یعنی کارنامه سوما جداس؟ :31: آخه من به اندازه همون سومی ها هم فعلا اطلاعات ندارم :31: واس همین میگم ارزش نداره :31:نقل قول:
===
آقا این جا چطوریاس زیر پستا مینویسه تشکر شده این پست اما دکمه تشکر نداره؟ :18:
نه ...همون سال هم همه سنجيده شدن!!نقل قول:
فكر كنم پانيذ جنبه معنوي قضيه [ همون امتحان دادن و...] رو در نظر گرفته!!:31:
خوب من فكر مكردم با خودمون فقط سنجيده شديم!نقل قول:
گويا اشتباه ميكرد.:31:
پس به ما كه ميگفتن فلان رشته قبول شديم از ظرفيت اون رشته براي پارساليا كم شده بود؟ يعني ما جاي 1 نفرو گرفته بوديم؟
نه واسه همینه همیشه قبولی های آزاد بیشتر از ظرفیت اعلام می شه دقت کردی تو قبولی های قلم چی مثلا می نویسه ظرفیت رشته 50 تعداد قبولی های کانون مثلا 57نقل قول:
خب فرمول مشخصی که نداره! بستی به سختس سوال و مقایسه درصد ها با بقیه ی شرکت کننده ها داره!نقل قول:
از بچه های تجربی کسی میدونه ضریب زمین واسه صنایع غذایی آزاد چنده؟؟؟