این همه نرید شکایت کنید قیمت ها را فضایی میکنند بخدا نامحدود مخابرات مفت هست برید نامحدود شرکت ها دیگر ببینیدتا متوجه شوید.........
Printable View
این همه نرید شکایت کنید قیمت ها را فضایی میکنند بخدا نامحدود مخابرات مفت هست برید نامحدود شرکت ها دیگر ببینیدتا متوجه شوید.........
من سرویسم رو تغییر دادم به حجمی نامحدودش با اون سرعت اصلا برام نمی صرفید سرعتم بعد از تغییر تعرفه اصلا نصف نمیشه 256 حجمی سرعتش 1 مگابیت هست
کی حالا رفته شکایت کرده و یه نفر حرفش با عملش یکی هست که اونم من بودم رفتم شکایت کردم وگرنه بقیه فقط شعار میدن و مخابرات هم اول ارزونتر بود بعد همین چند وقت پیش کشید روش و زیادترش کرد و الانم زده سرعت رو کم کرده و دوست عزیز اینا همش کلک مشتری جمع کنی هست و همه isp ها اینجوری هستن و اول سرعتا رو بالاتر و ارزونتر میدن تا دیدن مشتریشون زیاد شده دیگه هر غلطی بخوان میکنن و تجربه نشون داده اگه جلوشون وای نسی و هیچی نگی بدتره و فردا میان سرعت رو میارن پایینتر از همینی که الان هم هست و شما هم که هیچی نمیگی اونا هم دائم به نفع خودشون کار میکنن و مطمئن باشین اعتراض امثال من هم راه بجایی نمیبره چون همیشه یه عده هستن که بجای همکاری و اعتراض فقط بلدن نگاه کنن و اگه اتحادی بود و همه ما در یک روز خاص به نشانه اعتراض زنگ میزدیم و قراردادمون رو لغو میکردیم مطمئنن اونا هم یه تکونی میخوردن و البته این چیزها تو این مملکت مثل رویا میمونه که همه پشت هم باشن وگرنه اصلا این وضعمون نبود.نقل قول:
كسي خبر داره سرعت اينترنت شبانه حجمي 512 و 256 اين سرويس چنده؟
درودنقل قول:
شبانه اسیاتک 512 سرعت دانلود شبانه 60 کیلوبایت هست و 256 هم فکر میکنم 30 باشه
بعد سرعت شبانه حجمي 512 و 256 مخابرات چنده؟
سرویس های مخابرات برای شبانه رایگان باید 6ماهه یا یکساله بگیرید!نقل قول:
بهترين شبانه رايگان كه هم قيمتش مناسب باشه هم سرعتش خوب باشه ماله كجاست؟
نگين اسياتك كه تستش كردم و اصلا خوب نبوده
سرویس 512 سرعت شبانش 60 هست بد هست؟! برابر با سرویس اختصاصی می باشد!نقل قول:
من خودم شخصا سرویس 512 دارم!و شبی حدود 1.5 گیگ دانلود میکنم!
با دروود
بنده بنا دارم تا در این ارسال خودم نکاتی رو روشن کنم ،هرچند ممکن است دوستانی از سخنان بنده ناراحت شوند اما به هر روی راهی نیست که بتوان همه را خشنود ساخت!البته پیش از هر چیزی بگویم که این ارسال ،هیچ هواداری و یا بد نشان کردن نام و نشان ویژه ای نیست و تنها بررسی و صحبتی دوستانه می باشد.
ببینید،شوربختانه به سبب روش های بازاریابی شرکت های مختلف،بسیاری از کاربران درخواست های نابجا از سرویس دهنده خود دارند!سرویس دهنده ای را در نظر بگیرید که سرویس های 128 کیلوبیت خود را بر روی 6 مگابیت بسته است و به جای آنکه 10 11 کیلوبایت به کاربر سرعت بدهد،چیزی در حدود 500 600 کیلوبایت و یا بالاتر به کاربر می دهد.
به دور از اینکه همه در پی داشتن سرعتی بالاتر می باشند،اما کاربرانی با دیدن این موضوع در اندیشه آنند که سرویس دهنده ای را بیابند که بر خلاف روش های مرسوم بازاریابی،بیش فروشی نموده و سرویس های ارزان،و با سرعت های بالاتر از سرعت اختصاصی کاربر ارائه نماید.
حال زمانی را بیندشید که همین سرویس دهنده به شوند افزایش کاربرانش،توان کنترل پهنای باند آنان را نداشته به راستی قانون جنگل(بخور و یا خورده میشی) به کار بسته می شود،کاربرانی با سرعت بالاتر و کاربرانی با سرعتی به مراتب کمتر از سرعت خریداری شده در حال استفاده از سرویس خود هستند،کاربرانی بسیار خشنود از سرویس دهنده و کاربرانی بسیار نا خشنود!
از آنجایی که منابع سرویس دهندگان نیز محدود می باشد و همچنین هزینه های تأمین و نگاهداری پهنای باند و دشواری های اداری آن زیاد،شرکت سرویس دهنده راهی جز کاستن از سرعت ها و راستین کردن سرعت ها ندارد!در این صورت کسی بیشتر از سرعت خریداری شده نمی تواند استفاده نماید و کیفیت هم پایدار می ماند!
بیشتر کاربران حرفه ای اینترنت در ایران را دانلودر ها در بر می گیرند که مدام در حال دریافت فایل ها از اینترنت هستند،حال آیا منصفانه است که با هزینه ای اندک ،کل پهنای باند مجنوعه را به خود اختصاص بدهند و کاربرانی که نیاز به کارهای سبک تر از دریافت و ارسال فایل های حجیم دارند،از میزان کمی پهنای باند بتوانند استفاده نمایند؟
من ثبلا هم پرسیدم الان یادم نمیاد ...
میخوام از مخابرات بزنم بیرون باید به کجا مراجعه کنم ؟!
همین تو سایتش بزنم ؟! زنگ بزنم پشتیبانی یا ...
ممنون.
دوستان چطور توی سایت بیست نت میشه دید در روز چقدر دانلود داشتی؟
این پنلی که من میبینم خیلی شلوغه چیزی ازش نمیفهمم.
متاسفانه مردم ما همین هستند به یه چیز تقریبا مفت که می رسند خودشون رو میکشن چند سال پیش رو یادم هست ایرانسل اومد تو بازیهای جام جهانی 2010 تبلیغ اینترنت نامحدود زد ملت ریختن اونجا به چند ماه نکشید نامحدود رو برداشتن و حجمی شد من چند روز بعد از اینکه مخابرات نامحدوداش رو نصف کرد رفتم سراغ حجمی چون خیلی کم دانلود میکنم چرا من نوعی باید تاوان کابرای بی ملاحضه رو بدم الان هم سرعتم اصلا نصف نمیشه و قیمتش هم برام به صرفه تر هستنقل قول:
خب کسی که اینترنت نا محدود میخواد باید چیکار کنه ؟ شرکت بیخود و بیجا میکنه میاد نامحدود رو محدود میکنه اصلا به هیچ احدی ربط نداره که من چقدر دانلود میکنم پول دادم میخوام دانلود کنمنقل قول:
دزدی که شاخ و دم نداره نامحدود رو محدود کنن چون کاربرا دانلودشون زیاده ؟خب اگه دانلودشون کم بود که محدود میگرفتن ارزون تر هم هست
ما بدبختی مون اینه که همیشه مردم رو مقصر میدونیم اقا از این مردم ما کم توقع تر هیچ جا نیست مگه چی میخوایم ؟ میگیم اقای ای اس پی وقتی میگی 1 مگ نامحدود یعنی نامحدود . یعنی هر چی خواستی دانلود کن .
ای اس پی اگر نمیتونه نامحدود رو تضمین کنه بیاد تو سایت بزنه نمیتونیم ساپورت کنیم نه اینکه روز به روز تبلیغش رو بیشتر کنه
TAPATALK
کاربر بی ملاحظه؟نقل قول:
وقتی یکی سرویس نامحدود میگیره یعنی میخواد دانلود زیاد داشته باشه و راحت باشه.
شما همون اول وقتی میخواستی سرویس بگیری باید فکر اینجاشو میکردی.
هیچوقت هیچکس برای پیج باز کردن سرویس نامحدود نمیگیره.
نامحدود رو گذاشتن برای کسایی که نگرانی بابت حجم مصرفیشون نداشته باشند نه اینکه طرف بیاد 24 ساعته بزاره دانلود!! کاربری که اطلاع داره اینترنت توی ایران 1 به 8 هست باید ملاحضه دیگر کابرها رو هم بکنه آب هم 24 ساعته برقراره شما باید 24 ساعته شیرو باز بزاری ؟موفق باشیدنقل قول:
عزیز جان وقتی من دارم هر دوماه 120 هزارتومان پول میدم هرچقدر دلم میخواد باید استفاده کنم اصولا نامحدود اسمش روش هستنقل قول:
من نمیدونم شما کارمند ای اس پی هستی یا نه ... اما بدون دوست من اینترنت ایران 1به هشته به کاربر ربطی نداره مشکل کشوره .. وقتی من پول میدم میخوام استفاده کنم حقمه
اب هم اگر کسی لازم دلشته باشه شاید مجبور بشه 24 ساعته استفاده کنه ... اب هم نامحدود نیست کانتر داره مثل اینترنت محدود مخابرات
عجب گیری کردیما ! به جای اینکه از خودمون طرفداری کنیم داره طرفداری isp ها میکنه !
وقتی بعد از یه مدت محدود میکنی اسمش رو تزار نامحدود !
امحدود نمیتونی ارائه بدی از توی تعرفه هات بردار.
نه اینکه زور بگو.
عزیز من. وقتی موقع ثبت نام طرف میگه وضعیت نتی که من ارائه می کنم برخلاف همه جا، 1 به 1 هست باید روی حرفش بمونه نه اینکه وسط قرارداد بزنه زیریش. البته اینجا ایرانه و این چیزا عادی !!!نقل قول:
1 به 1 روی سرویس محدود هست برادر، شاتل اینطوریه.نقل قول:
همیارنت 2مگ سرعت شبانه چقدره؟
سرعت شبانه بیست نت 2 مگ چقدره ؟ البته اطلاع دارم باید 6 ماهه یا یکساله بردارم
همیار نت ( اشتراک 2 مگ ):
شبانش واقعا افتضاح است بیشتر از 30-40 کیلوبات نمیشه و فقط روزانش نزدیک 300 کیلوبایت سرعت دانلود داری و من که الان 6 ساله باهاشون کار کردم(اشتراک دارم)، خیلی حچم کم میاری در ماه و حساب کتاب درستی ندارن و همیشه کم میارید.خلاصه کلام گرون و سرعت پایین و فقط خدمات خوبی دارن.
چند روز پیش از طزیق سایت تنظیم مقرارت شکایتی نوشتم در رابطه با کاهش سرعت سرویس نامحدود مخابرات از سرعت قانونی
متن شکایت هم به این صورت بود که به طور مثال سرویس 256 نامحدود ریت قانونی دانلودش باید روی 32 باشه ولی این شرکت داره ریت 15 ارائه میده واسه این سرویس
در کما تعجب به من این جواب رو دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این نتیجه رسیدم همه شون دسشون تو یه کاسه ست و هیچ وقت کسی از مشتری حمایت نخواهد کرد !
یه زمانی زنگ میزدیم پشتیبانی میگفتیم سرعت پایینه (مثلا سرویس 512 ریت دانلود 100 ) جوابی که بهمون میدادن این بود که شما سرعتت از سرعت قانونی بالا تره! هر وقت زیر 60 رسید زنگ بزن تا بررسی شه
الان از سرعت قانونی هم پایین تره ، جوابی که میدن اینه که سرویس اشتراکیه ! تضمینی توش نیس!
مثله ضبط صوت حرف های ضبط شده فقط میزنن ( بار علمی 0 - تحصیلات دیپلم آزاد کامپیوتر ) بخوای مثل خودشون زرنگ بازی در بیاری بهشون حالی کنی گاگول نیستم من ، جوابی که بهت میدن اینه : راضی نیستی جمع آوری کن! دعوت نامه واسه کسی نفرستادیم
تایید میشهنقل قول:
منم یه مدت همیار بودم ، ماهی نبود که حجم آزاد نخرم! هر هفته باید 1 گیگ میخریدم ! در صورتی که با پارس آنلاین ، آسیا تک هیچ وقت مشکل تموم شدن زود به زود حجم نداشتم! فقط مشکل سرعتشون بود
همیارنت فقط پشتیبانیش خوبه ، واقعا رسیدگی میکنن! هیچ وقت هم بی احتمرامی به مشتری نمیکنن ولی به هر حال سرعت داغونش دست اوپراتور هاش نیس...
دوستان یه سوال : اینترنت 1 مگ حجمی بیست نت سرعت دانلود باید چند باشه؟؟ بین 240 تا 260 کیلو بایت باشه خوبه یا باید بیشتر باشه؟؟دوستانی سرعت 1 مگ دارن سرعت دانلودشون چنده؟؟
ممنون
دوستان با هزينه زير 20 تومن بهترين جا برا اينترنت نا محدود كجاست
اسياتك تست شده خوب نبوده جاي جديد پيشنهاد بديد
اگه سرويس مورد نظر حجمي بود و سرعت شبانه خوبي داشت هم قبوله:n16:
عزیز ما گفتیم با شکایت چیزی درست نمیشهنقل قول:
این ضریب اشتراکو توی سایت خودش نوشته یعنی وقتی اعتراض کنی میگه همون اول که خوندی خودت تصمیم گرفتی.
دوستان یه سوال : اینترنت 1 مگ حجمی بیست نت سرعت دانلود باید چند باشه؟؟ بین 240 تا 260 کیلو بایت باشه خوبه یا باید بیشتر باشه؟؟دوستانی سرعت 1 مگ دارن سرعت دانلودشون چنده؟؟
ممنون
سرعت دانلودش 500 تا 600 هسنقل قول:
Sent from my LT30p using Tapatalk
دوستان سرعت شبانه 2 مگ حجمی بیست نت چنده ؟
حجمی دو مگ نداره کنقل قول:
حجمی 2 مگ داره تو تعرفه ها زده 2 گیگ 4 گیگ 8 گیگ
نقل قول:
درووذنقل قول:
گرامی،به سبب نا محدود نبودن منابع شرکت ه و دلایلی که در بالا گفتم،یک شرکت برای ماندگاری،ناگزیر به تغییر سرویس های ارزان بهای پرمصرف می باشد!
شما اگر به راستی نیاز به اینترنتی با کیفیت خوب و نا محدود را دارید،بهتر است خط اختصاصی را از شرکت درخواست و دریافت نمایید!در اینصورت تمام پهنای باند مصرفی شما بستگی به میزان پهنای باند شما دارد و تا بالاترین حدی که پهنای باند شما اجازه می دهد را می توانید از شبکه دریافت نمایید.
ضمن اینکه با احترام به شما یادآوری می نمایم که حتا مراکز داده ،در هیچ کشوری نا محدود را به این آسانی و ارزانی نمی فروشند!حال در ایرانی که دچار تحریم ها؛گرانی های درونی،پیچ و تاب های بیخوی اداری،رقابت های نا هم وزن مخابرات با شرکت های دیگر خصوصی و کاربران بدون ملاحضه ،می باشد،شما درخواست چنین سرویس هایی را دارید؟!شگفتا که درخواست های ما گاه گاهی از راستی ها فاصله بسیار دارد و به رؤیا می ماند!
روزهایی نخستی که شرکت ها وادار به ارائه اینترنت نا محدود شده بودند را به یاد دارم که تمام شرکت ها از تضمین نشدن و پایدار نبودن کیفیت این سرویس ها سخن به میان آورده بودند اما آیا شما هم آن روز ها را به یاد دارید و یا تنها "آمال" خود را می شناسید که نیاز به دریافت روزانه حجمی بالاتر با کیفیت بالاتر را از اینتترنت پرسرعت ایران دارید؟!
همچنان بیشتر مراکز بزرگ اینترنت نیز بیان می دارند که اینترنت نا محدود با ضریب اشتراک 1 به 10 ارائه می گردد که پایینترین کیفیت موجود را دارد!
اینترنت مخابرات 1 مگ محدود سرعت دانلودروزانه و شبانه+پینگ چنده؟(لطفا جواب بدید)
من 1 مگ حجمی بیست نت دارم سرعت دانلودم بین 250 تا 260 هستشنقل قول:
دوست عزیز اینترنت شما 1 مگ بیست نت هستش که میگی سرعت دانلود 500 تا 600 ؟؟نقل قول:
آره. یک مگ حجمینقل قول:
سرعت شبانه وپینگش چندهنقل قول:
اقا لیلی زنه یا مرد؟
مگه بیست نت شبانه رایگان داره؟ تو سایتش که هیچی نزده