من كه نميدونم شما چي ميگين!!نقل قول:
شما شما شما شما شما شما ..... زبونم میگیره :biggrin:
Printable View
من كه نميدونم شما چي ميگين!!نقل قول:
شما شما شما شما شما شما ..... زبونم میگیره :biggrin:
حاجی زیاد وست کشیدی نعشه شدی ... برو فردا صبح بیا رو به راه شدی بیا دو کلوم گپ بزنیم :31:نقل قول:
به قول بچه ها هد شات ( یا شاد ! درست نمیدونم ولی همونایی که باز تیر میزنن توی مخچه ! ) میشیم !نقل قول:
جوان هم جوان های قدیم !نقل قول:
حاجی قبلا محربون تر بودینقل قول:
من كه نميدونم شما چي ميگين!!
:(
حاجی قلبش مثل بلور پاکه .... این اراجیف چیه آرش ؟ : دی
آون هومنه که سیگاری خوراک 24 ساعتشه :دینقل قول:
حاجی زیاد وست کشیدی نعشه شدی ... برو فردا صبح بیا رو به راه شدی بیا دو کلوم گپ بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم همون کنت یانقل قول:
جوان هم جوان های قدیم !
cont محمد بود :دی
جدیدا یکم بد اخلاق شده احساس میکنم ناراحته فکر کنم از یک موردی رنج میبره.نقل قول:
حاجی قلبش مثل بلور پاکه .... این اراجیف چیه آرش ؟ : دی
قبل از ماجرای انتخاب من متوجه این تغییر شده بود.
خدایی راست میگم
شاید کمتر بعضی مواقع بیشتر میخوابمنقل قول:
شما روزی 4 ساعت میخوابی ؟
با من تماس بگیر : black_lord92
بروبکس شما هم ملحق بشین
این یوزر که دادی برای تماس گرفتن ایدی چی است
من تو سایت نتونستم بهش نامه بدم
یاهو هست.
منم اد کن:
jojok_sagsbil
درود
من دو ایدی شما رو ادد کردم در یاهو
یک سوال چرا تعداد پست های من همون 0 است و تغییر نمیکنه
من ادد کردم شما رو ولی جوابم نمیدی :41::19:نقل قول:
با من تماس بگیر : black_lord92
ایدی من hope_persian
اقا از لطف ممنون همینجا اگر کسی شهر داری یک دعوت نامه بفرسته برای ما بهتر تا تو یاهو 20000 ساعت منتظر جواب باشیم
من متاسفانه با سایت آنلاین میشمنقل قول:
چند وقت پیش ( همین یکی دو روز پیش ) یکی منو اد کرد و میگفت چرا جواب نمیدی در صورتی که اصلا برام پی ام نمیاد :41:
من پی ام دادم ولی جواب نداید
مشکلی نداره اگز تند رفتم معذرت میخوام
میگه بگید چرا پست های من زیاد نمیه 0 است و عضو گیری در شهر ورد 9
بازیهای آنلاین و شبکه ای کلیه تاپیک ها و مباحث در مورد بازی های آنلاین و بازی های شبکه ای در این زیرشاخه صورت میگیرد [ شمارش پست ها : خاموش ]نقل قول:
میگه بگید چرا پست های من زیاد نمیه 0 است و عضو گیری در شهر ورد 9
==
به به silver mining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با لیبور 9 دو ساعت کار کردم 270 دلار داد لیبور بره بالا چی میشه دیگه
iron mining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم باز کردم دو ساعت تقریبا 120 دلار داد
واقعا روی fine motor skill و resistance همزمانکار کنی هم میتونی هر چی کوئسته بزنی هم کارهای خفن با تجربه لاک و پول بالا باز میشه هم میتونی دوئل کنی . :biggrin:
silver minnig به جز پولی که میده عموما 1 سیلور هم میده که خودش 100 تا می ارزهنقل قول:
دوستان عزیز چه خبر؟ :31:
الان کدوم ورلد مشغولین؟ .....
الان چي شدم مگه؟!!نقل قول:
ما رو باش خيال مي كرديم فقط تريبال معتاد كننده نعشه كننده هست!!نقل قول:
كنت ممد و پروفسور بالتازا!!! چه شود!!نقل قول:
چه جالب!!! انتخاب شما ديگه چيه؟نقل قول:
براي عضو شدن در يك شهر:نقل قول:
1. بايد از فوندر شهري كه مي خواهيد در آن عضو شويد درخواست كنيد تا برايتان دعوت نامه بفرستد.
2. پس از اين كه دعوت نامه ارسال شد بر روي دكمه Town از منوي سمت چپ ! كليك كنيد. سپس بر لينك Show Invitions كليك فرموده تا صفحه جديدي باز شود.
3. در صفحه جديد بر روي دكمه اوكي كليك كنيد تا پيغام عضويت موفقيت اميز شما در شهر نشان داده شود!
الان خشک شدینقل قول:
الان چي شدم مگه؟!!
منتظر باشد شاید با ir-dgm برگشتم :دینقل قول:
كنت ممد و پروفسور بالتازا!!! چه شود!!
تصحیح میکنم : انتخابات *نقل قول:
چه جالب!!! انتخاب شما ديگه چيه؟
ورلد نه...!نقل قول:
دوستان عزیز چه خبر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کدوم ورلد مشغولین؟ .....
من هم ورد 9 تازه لیور 7 هستم
ممنون از عزیزان بابت راهنمایی
راستی یک سوال این عکس که بعضی قرار میدن از بازی تو امضا از کجا میشه تو بازی درست کرد که لیور و دویل میزنه
از توی sittingنقل قول:
راستی یک سوال این عکس که بعضی قرار میدن از بازی تو امضا از کجا میشه تو بازی درست کرد که لیور و دویل میزنه
از منوي تنظيمات گزينه پروفايل و تب Signature !نقل قول:
سلامنقل قول:
چطوری !
خسته نباشی برادر :10:
جاتون خالی امروز این nice196 رو پس اوت کردم چه حالی داد: دی
نقل قول:
از منوي تنظيمات گزينه پروفايل و تب Signature !
اومدم قرار بدم عکش دیدم همش 0 است :27:
كدوم ورلد؟! من كه هرچي چپ و راستش كردن پيدا نشد!!نقل قول:
جاتون خالی امروز این nice196 رو پس اوت کردم چه حالی داد: دی
اين هم عكسي جالب از فورت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبي ها احتمالا مدافعان شهرن و قرمز ها مهاجمين !! منتها اون زرده نميدونم چي كار هست اين وسط!! شايد داوره!!
آدرس صفحه اصلي:
کد:http://devblog.the-west.net/
:26:بالاخره ورلد 9 باز شد!....سه ساعت دیگه میرسم کوروش
سلام
همشهری
اهوازی اینجا زیاد است :D
مرسی همشهرینقل قول:
نه اونطور هم که فکر می کنی زیاد نیستیم
جلوي سرعت من نوشته 204 درصد. ولي اسبي كه من دارم 100 درصد سرعتشه و خودم هم 100 درصد روي هم دويست درصد. اون چهار درصد از كجا اومده؟!
امروز پوینت شهر رو دیدم نزدیک به آخر بود منم 1250 دلار داشتم گفتم جکع کنم یه اسب بخرم گفتم بیخیال بذار شهر کارش تموم شه واجب تره اومدیم کار خیر کردیم 1200 دلار ریخیتیم شهر این نتیجه عمل خیر ما بعد از دو ساعت
100 درصد خودت دیگه چیه حاجی ؟نقل قول:
جلوي سرعت من نوشته 204 درصد. ولي اسبي كه من دارم 100 درصد سرعتشه و خودم هم 100 درصد روي هم دويست درصد. اون چهار درصد از كجا اومده؟!
پست 10000 رو تبریک میگم به خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي بازي رو تازه شروع مي كني سرعت 100 درصده ديگه! كه با سرعت اسب جمع ميشه رو هم ميشن سرعت كل!! حالا يه چهار درصدي زيادي اومده!!نقل قول:
100 درصد خودت دیگه چیه حاجی ؟
از معدود پست هاي رندي بود كه بي سروصدا گير شما اومد!! پست هفت هزار كه يادتون نرفته ممد چه اسپم پراكني كرد!!نقل قول:
مبروك!!
نقل قول:
ون چهار درصد از كجا اومده؟!
حتما اسبت نو است یا بنزین سوپر مصرف میکنی :31:
:27:
آقا یکی این متن قرمز صفحه اصلی بازی رو ترجمه کنه
میگه به فروم مراجعه کنین تا از آخرین مطالب و ازین چرت و پرت ها مطلع بشیننقل قول:
برا شما سرعت چند زده؟نقل قول:
حتما اسبت نو است یا بنزین سوپر مصرف میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز اسب ندارمنقل قول:
برا شما سرعت چند زده؟
حاجی مگه کاراکتر جدید داری ؟ خبر نداشتم مبارکه شیرینیش کو D:
==
ممد چرا از ترایب رفتی ؟! (البته نامه اومد فهمیدم) ولی نمیرفتی بهتر بود!
هیچ وقت ایرانی ها نمیتونن با هم به صورت مسالمت آمیز بازی کنن کار سعید هم اگه اینطوری که میگی بوده واقعا زشت بود حرکتش