ویرایش شد............................
ویرایش شد............................
نقل قول:
اگه 15.4 اینچ بخوام چی؟
fw 490jab خوبه؟ البته این 16 اینچ هست.
dv6 1215 چطوره؟
در حد 1340 نه نداره ، گرافيك هاي سري Z جيفورس 9300 هستند كه بالطبع از 9500 ضعيفتر هستنقل قول:
مهمترين مزيتي كه سري Z داره و بقيه ندارن كيفيت ساخت بسيار بالا هست
بدنه بسيار محكم و قوي كه در 13 اينچي ها خيلي سخت پيدا ميشه
اگه ميتوني اين لينك رو دانلود كن ببين : ( خودم آپ كردم ، همون فيلمي هست كه قولش رو قبلا داده بودم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين بودجه مدل Z540 NMB رو ميتونيد بخريد با قيمت 1.660 با گارانتي نوتالي
2.4 3MB 1066
4GB DDR3
250GB HDD 7200 RPM
Geforce 9300 GS
13.1" LED 1600x900
Made in JAPAN
درودنقل قول:
من در زمینه بازی هیچ تخصصی ندارم ولی بازی خورها دل خوشی از گرافیک های اینتل ندارن و البته باید گفت من روی هیچ نوت بوکی گرافیک قدرتمند ندیدم و این مقایسه بین خود نوت بوک ها است ولی در هر صورت گفته می شود در اینجا گرافیک 1340 بهتر عمل می کند.
بی شک DDR3 باس بیشتری دارد ولی این را شما زمانی احساس می کنید که با نرم افزار های پیشرفته مهندسی مانند MATLAB محاسبات سنگین انجام دهید.
باید دید شما از استحکام بدنه در چه حدی است ولی اگر توقعتان معقول و مقایسه بین سایر نوت ها باشد می توان گفت که 13 اینچی ها معمولا برای کم کردن وزن از جنس های خاصی استفاده می کنند که یکی از عوامل افزایش قیمت همین. مثلا در 1340 از فلز منیزیم و چرم استفاده شده و در سونی از کربن استفاده شده که مقاومت خوبی دارد.
در انتها باید نوع استفاده خود از نوت بوک را مشخص کنید. در هر صورت این کارت گرافیک ها در اینده نچندان دور با بازی های روز به مشکل بر می خورند. اگر هم واقعا همیشه از نرم افزار های مهندسی استفاده کرده و محاسبات سنگین انجام می دهید رم DDR3 بسیار به کار می اید ولی با CPU های دو هسته ای روی نوت بوک ها هیچ گاه ندیده ام که اساتیدم از ان برای محاسبات استفاده کنند و معمولا از کامپیوتر های 4 هسته ای استفاده می شود.
اگر به تعصب به یک برند متهم نشوم من باز هم سونی به شما پیشنهاد می دهم.
موفق باشید
سلام .میشه یه لپ تاپ واسم معرفی کنید که حول و حوش 1.3 میلیون باشه ...!!
اگه HP ... Sony .... Del باشه بهتره !!
سلام می خواستم بدونم که کارت گرافیک GForce 8600 FX بهتره یا کارت گرافیکی که با نام GForce 9500 در لپ تاپ وجود داره؟
آقا کسی جواب منو نمیده ؟ من یه لپ تاپ واسه نرم افزارهای عمران مثل etabs , safe, sap میخواستم و گوش دادن به موزیک و دیدن فیلم . یکی از دوستان HP HDX X16-1040 رو پیشنهاد کرده . نظر شما چیه ؟
برای چه کاری می خوای؟ گرافیک بالا نیاز داری؟ قیافه مهمه؟ می خوای زیاد جا به جا بشی؟ برای کاربری های معموبی مثل اینترنت و فیلم دیدن می خوای؟ جواب شما به این سوالات توی پیشنهاد دوستان خیلی تاثیر داره.نقل قول:
نقل قول:
هیچ کس نبود این سوالای مارو جواب بده ؟
تفاوت کیفیت lcd های سری dv6 با fw490 چقدره ؟
گارانتی های پارس لپ تاپ - اریس - نوتالی - ایران نوت بوک چطورن ؟
سوني كه گرافيكش اينتل نيست،ATI 4570 هست.نقل قول:
منم دقيقا ميخوام بدونم چرا با اينكه بنچ مارك هاي 4570 مقداري بالاتره،از چند نفر شنيدم كه 9500G بهتر عمل ميكنه؟نقل قول:
سري SR سوني كه بدنه كربن فكر نكنم باشه ؟نقل قول:
با اين وجود يعني از لحاظ كيفيت بدنه SR بهتره؟
كيفيت بدنه نسبت به Z پايين تر هست و اينجا كيفيت ساخت 1340 بالاتره ، مخصوصا پايه هاي نگه دارنده مانيتورنقل قول:
سري SR سوني كه بدنه كربن فكر نكنم باشه ؟
با اين وجود يعني از لحاظ كيفيت بدنه SR بهتره؟
سلام به همه دوستان
من یه لپ تاپ میخوام بین 1 تا 1300
من دانشجو سال آخر مهندسی نرم افزار هستم
چیزایی که میخوام:
-امکاناتش کامل باشه-وایرلس-بلوتوس-وبکم-فینگر و...
-سرعت برام خیلی مهمه و میخوام تا مدتی نیازمو برطرف کنه
-گارانتی معتبری داشته باشه
-قیافش هم خیلی ضایع نباشه
-وزنش اصلا مهم نیست
در ضمن یکی از فروشنده ها گیر داده بیا Dell Vostro 1510 بگیر و برای تو بهترینه.
نظرتون رو در این مورد هم بگین؟؟
ممنون از همگی..
-
Nvidia 9500m gsنقل قول:
Nvidia 9500m ge
Nvidia 9500m g
اینها تماما توسط Nvidia تولید میشن که از لحاظ کارایی با هم کاملا متفاوت هستند
بر روی studio ps 1340 مدل Nvidia 9500m gقرار داره که از 4570 به مراتب ضعیف تره
این کارت گرافیک درسته که نمره 3dmark قابل قبولی داره اما در اجرای بازی ها حتی در برخی موارد از 9300gs هم ضعیف تر عمل میکنه
در اجرای بازی ها 1340 با سی پی یو p9600 از سری sr با سی پی یو p8700 ضعیف تره! دلیلش هم کارت گرافیک 4570 ATI هست
سلام
ببخشید بهترین کانفیگ FW490 کدومه تا 1 میلیون و پونصد؟ jab? jbb ? یا غیره که نمی دونم...
ممنون
DV6-1215نقل قول:
cpu:p8700 2.5Ghz 3mb
4GB DDR2
500GB (5400RPM
ATI 4650 GDDR3
Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
15.6" Diagonal High Definition HP Brightview Display 1366 x 768
Bluetooth
Wireless Intel 802.11 a/g/n
HP Mobile Remote Control
HP Pavilion WebCam with Integrated Microphone
حدود قیمت:1300
سلام
اگه لپ تاپی بخوام که Intel® Core™2 Quad داشته باشه حدود قیمتش چنده ؟
می خوام ببینم اصلا دنبالش باشم یا دنبال همون مدل های Intel® Core™2 Duo بگردم..
( لپ تاپ برای کار مهندسی عمران می خوام,
Etabs ,Auto CAD ,SAP , ... این جور نرم افزار ا که گرافیک بالایی از سیستم می خوان، و زیبایی و ظرافت ظاهر اصلا برام مهم نیست , سیستمی می خوام که از نظر بدنه مقاومت بالایی داشته باشه و وزن سبک ... اندازه lcd حدود 14 باشه و گرافیک بالا هم داشته باشه .... )
شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد می کنین
( حتی الامکان قیمت هر چه پایینتر بهتر _تر جیحا زیر 1/5)
نقل قول:
FW-490 JDB
p8700 2.5 3mb
6GB DDR2
320GB HDD
ATI 4650
Dell Latitude E6400نقل قول:
2.6 6MB 1066
4GB RAM
250GB HDD 7200RPM
nVidia Quadro NVS 160 ( كاملا مناسب براي طراحي هاي گرافيكي )
Made in Poland
بدون گارانتي 1.450 ، زيگورات 1.590
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من ..!!!
فقط نگفتین Dell Vostro 1510 چجوریاس به نسبت DV6-1215 ؟
آخه فروشنده همش گیر داده به این !!!
چطوری میتونم قیمت امروز لب تاپ رو گیر بیارم؟
ممنون از همگی!!!
سلام
مینی لپ تاپ ارزون معرفی کنید، البته مشخصات مناسبی هم داشته باشه، قیافه اش هم مهمه، من خودم از Dell Inspiron Mini10 خوشم اومده ولی توی مقایسه PCworld سرعت انتقال فایل و دوام باطریش خیلی کمتر از مدل های دیگه است!
یه سئوال دارم،
یه سری از مدل های HP (مثل DV6-1235ee) کارت ضبط تلویزیون (TV Tuner ----T) دارن. اگه لطف کنید کمی در موردش توضیح بدید ممنون میشم!
یه لپ تاپ واسم معرفی کنید که حول و حوش 1.6 تا 1.3 میلیون باشه ...!!
اگه HP ... Sony .... Del باشه بهتره !!
واسه ی game , win 7 , خلاصه کار گرافیکیش خوب باشه اگه خواستین تا 1600 هم میتونم !!
Vostro 1510 قديمي شد دوست من ! سري جايگزين اومده براش : Vostro 1520نقل قول:
فروشنده هم ... ! لپ تاپ هاش رو دستش باد كرده داره بهت اينطوري ميگه
براي قيمت هم بريد تو لينكي كه تو امضاي من هست ( دانلود ليست قيمت )
اگه منظورتون Netbook هست اتفاقا Mini 10 يكي از بهترين مدلهاستنقل قول:
اكثر مدلهاي نت بوك از پردازنده هاي اتم N استفاده ميكنن ولي Mini 10 از Z كه تفاوت در دو هسته اي بودنش هست
( N270 و Z530 )
مدل Mini 10 پورت خروجي HDMI داره ( خروچي با كيفيت HD ) كه بسيار نسبت به D-Sub يا VGA برتري داره
قطر و اندازه اش هم بسيار مناسب هست و همينطور كيبورد اين مدل نسبت به تمام نت بوك ها بزرگتر و راحت تر هست
البته ايراد Mini 10 هم اينه كه گرافيكش Intel GMA 500 هست در مقابل مدلهاي ديگه كه Intel GMA 950 هستند
نت بوك هاي خوب ديگه ( 10 اينچي ها ) رو ميشه به Acer Aspire One D250 و يا Lenovo S10 اشاره كرد .
همينطور مدلهاي جديد Asus EeePC مثل 1002
up .......نقل قول:
منم یه چی تو همون مایه ها ولی یکم ارزونتر نزدیک به 1000000 باشه طوری بگین که بعد خرید نگمک کاش یه یکم بهترش و میخریدم پیشاپیش ممنون
سلام
از دوستان کسی نمیدونه fw46 میاد یا نه؟اگه میاد چه زمانی؟
در حال حاظر قوی ترین نوت بوک ها برای گیم در بازار ایران با قیمت شما با کارت گرافیک ATI4650 هست.نقل قول:
برند های سونی و HP این نوت بوک ها را عرضه میکنند
البته هنوز خبری از win7 نیست و به این زودی ها نخواهد بود.
با قیمت پیشنهادی شما
HP DV6 1225ee
Intel Core2 Dou T9600 2.8GHZ 6MB FSB1066
4GB Ram
500GB+
LCD Diagonal High Definition HP Brightview Display 15.6
ATI Radeon HD 4650 1GB dedicate
Bluray
دوستان این نوت بوک را با قیمت 1570 خریدن.
الان نوت بوک های اچ پی از ویندوز سون پشتیبانی می کنند
توی سری DV6 الان برید سایت HP می بینید تمام برنامه ها و درایورها برای ویندوز 7 موجوده
با سلام خدمت اساتید محترم
راستش من نوت بوک رو برای جابه جایی می خوام برا همین رفتم سراغ 13 اینچی ها
اول مدل cs 36 را پسندیدم اما مثل اینکه مدل ضعیفیست و بیشتر فانتزیست
حالا می خوام یکی از دو مدل زیر رابگیرم
SR 490 DEB
SR 490 JBB
لطفا دوستان بگند کدوم بهتره و اگر تو این رنج مدل دیگه ای هست به من معرفی کنند
و این سری SR چه نقاط ضعفی داره؟
ممنون
بار سوم
لپ تاپ میخام که نهایتا 1200 تا 1300 تموم بشه
بین دو برند hp و sony موندم
خودم از برند اچ پی خیلی خوشم میاد و محصولاتشو دوست دارم
برای اینترنت - بازی - فیلم - گاهی کارای گرافیکی میخام
میشه یه رده بندی کارت های گرافیکی لپ تاپ هارو بدید که بدونیم کدوم ها بهترن ؟ gf 9600 یا 4650 یا intel 4500 ؟
جنس بدنه هم مهمه که زود خش نیفته و از قیافه نیفته ! کیفیت قطعات سونی بهتره یا اچ پی ؟ گارانتی خیلی مهمه ؟ من دو سه بار پرسیدم اگه بخام از دوبی بیارم چقدر ارزون تر برام میفته که کسی جواب نداد !!!
چند تا مدل خوب برام از اچ پی و سونی معرفی کنید ( البته 1520 دل هم خوب بود مشخصاتش اما قیافشو درست ندیدم عکس واضحی ازش گیر میاد ؟ )
اچ پی الان سری های dv4 و dv5 رو تولید میکنه ؟
من درایور های لپ تاپ که بگیرم لازم دارم چون شاید بخام ویندوز دیگه ای روش بریزم ؟ میشه ویندوز 7 نصب کرد روی لپ تاپ ؟
تفاوت کیفیت lcd های سری dv6 با fw490 چقدره ؟
تاپیک داره میره صفحه ی 1000
لپ تاپ dell vostro 1500 که میگن 2 ساله که تولید نمیشه
یه بنده خدایی دسته 2 داره خیلی هم تمیزه و مشکلی نداره..
من فقط واسه 10 ماه استفاده میخوامش
چند تومن میارزه ازش بگیرمش؟
بله اما تا با win7 برسه ایران خدا بزرگه!حداقل 6 ماه طول میکشه.نقل قول:
ارزش صبر کردن نداره
خودم صفحه ی 1000 ام این تاپیک رو رقم زدم! مبارک باشه!
اینقدر سوال پرسیدی که دو روز جواب دادنش طول میکشه:31:نقل قول:
1) در مورد کارت های گرافیکی :کارت گرافیک ATI4650 قوی ترین از بین این 3 مدله//اینتل 4500 یک گرافیک onboard هست که dedicated graphics memory نداره و از حافظه اصلی سیستمRAM ها استفاده می کنه و میشه گفت خیلی ضعیفه و ازش نباید توقع بازی و کارهای گرافیکی حتی در سطح متوسط داشت
Gforce9600 هم کارت گرافیک بسیار خوبیه اما از ATI 4650 بسی ضعیف تره.
2) در مورد خرید از دبی خوب قطعا اونجا ارزون تره اما گارانتی دیگه نداره و یک ریسک محصوب میشه.
اگه خودت میری دبی و میخری قابل قبوله چون چند روزی اونجا میتونی دستگاه رو تست کنی
اما اگه بخوای بگی وسط بیارن اشتباه بزرگی مرتکب میشی و اصلا کار عاقلانه ای نیست.
در کل خرید در ایران بهتره.
3) درایور تمامی لپتاپ ها از سایت سازنده به راحتی در دسترس هست و مشکلی از نصب win7 نخواهی داشت.الان اکثر شرکت ها درایور های win7 رو برای download گذاشتن
4)کلا کیفیت ساخت تمامی نوت بوک ها بالاست و هردو برند سونی و HP نوت بوک های زیبا و با کیفیتی میسازن اما در هر صورت بدنه نوت بوک نیاز به مراقبت بسیار زیادی داره و کوچیکترین ضربه به نوت بوک آسیب وارد میکنه.
5)کیفیت صفحه نمایشه هردو نوت بوک بیان شده در سطح قابل قبولیه و نیازهای فردی رو برطرف میکنه.
میشه گفت رنگ بندی سونی و کیفیت LCD های سونی مقداری بهتره اما تفاوت چندان زیاد نیست و قابل چشم پوشیه
در مورد عکسی که از vostro هم خواستی بهترین کار اینه که بری بازار و همه رو از نزدیک ببینی.تفاوتش با عکس های تبلیغاتی که کلی روش کار میکنن و زرق و ورقش میدن زیاده
آیا واقعا گارانتی به درد می خوره ؟ یعنی ارزش داره تفاوت قیمت رو بدم و با گارانتی بگیرم ؟نقل قول:
من لپ تاپ قبلیم Toshiba Tecra بود ولی وقتی lcd ش مشکل پیدا کرد ، گارانتی 550 برام هزینه برآورد کرد ، با اینکه می گفت این مشکل هیچ ربطی به طرز استفاده از لپ تاپ نداره و آی سی هر زمانی ممکنه بسوزه , ولی به هر حال گارانتی قبول نکرد....
و سوال دیگه اینکه مثلا همین مدل لپ تاپ Dell رو که معرفی کردین من چه جوری می تونم بدون ویندوز بخرم ...
من که به هر حل ویندوز اورجینالش رو پاک می کنم ، پس اقلا پولشو ندم دیگه....
با تشکر
گارانتی ها در صفحه اول این تاپیک توضیح داده شده اند !نقل قول:
پارس لپ تاپ = معمولی ! بیشتر یک فروشگاه هست تا شرکت !
اریس تکنولوژی = کلا سه گارانتی برای دل معتبره : زیگورات ، دلیران و اریس ، اینا کارشون از قدیم دل بوده است ! گارانتی خوبیه و خدمات گسترده ای داره !
نوتالی = نوتالی هم یک فروشگاه بزرگ است که تازگی شرکت شده ! لیست قیمت و خدمات خوبی داره! واحد گارانتی اش بدک نیست تعمیرات خوبی داره ولی هزینه زیاد میگیره !
ایران نوت بوک = جدیداً اومده و اصلا نمی شناسمش ! اینم قبلا مغازه و اینا بوده حالا از یمن وجود مشتری های بازار نوت بوک ، شده گارانتی !!!!
منظور بنده این بود که الان فقط HP داره روی ویندوز سون خوب مانور میده ، توی سایتش تمام درایور و برنامه ها برای سون هست !نقل قول:
نقل قول:
گارانتی برای آماتورها بله ، حتما لازم است ولی یک گارانتی معتبر ! گارانتی های فروشگاه ها و ... بیشتر شبیه تعمیرگاه ایران خودرو هستند ! باید هزینه بدی و وقت هم صرف کنی !
خوب اون شرکت گارانتی معتبری نبوده متاسفانه ! :41:
یا بی دلیل میخواسته از این کار سر باز بزنه ! شما باید محکم سر حرفتان می ایستادید !
جواب دوم ،
اونهایی که ویندوز ندارند (سری n - ارزان) نوشته شده که سیستم عاملشان DOS هست و همچنین لوگوی سری n Series روی آنها کنار تاچ پد چسبانیده شده است !
تفاوت قیمتشون حدود 30 تا 40 تومنه با کانفیگ ویندوز دار ! :8:
سلام
سوال اول : اگه لپ تاپی بخوام که Intel® Core™2 Quad داشته باشه حدود قیمتش چنده ؟
می خوام ببینم اصلا دنبالش باشم یا دنبال همون مدل های Intel® Core™2 Duo بگردم که تو بازار زیاده؟
سوال دوم: ( لپ تاپ برای کار مهندسی عمران می خوام, برای Etabs ,Auto CAD ,SAP , ... این جور نرم افزار ا که گرافیک بالایی از سیستم می خوان، و زیبایی و ظرافت ظاهر اصلا برام مهم نیست , سیستمی می خوام که از نظر بدنه مقاومت بالایی داشته باشه و وزن سبک ... اندازه صفحه نمایش هم از 14کوچیکتر نباشه .... )
شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد می کنین
( حتی الامکان قیمت هر چه پایینتر بهتر _تر جیحا زیر 1/5)
pami_wega این مدل رو معرفی کردند:
Dell Latitude E6400
2.6 6MB 1066
4GB RAM
250GB HDD 7200RPM
nVidia Quadro NVS 160 ( كاملا مناسب براي طراحي هاي گرافيكي )
Made in Poland
بدون گارانتي 1.450 ، زيگورات 1.590
با کاربردی که من می خوام و رنج قیمت حدود 1/5 تو برند IBM یا Toshiba چی رو معرفی می کنید؟
( شنیدم اینها از نظر مقاومت بدنه و کارایی خیلی بهتر از Dell هستند , درسته؟ )
سوال سوم : در مورد LED یا ELED به جای LCD چی؟ الان چیزی تو بازار هست ؟ حدود قیمتش چه جوریه ؟
ببخشید که اینهمه سوال می کنم ...آخه اینقدر مدل و برند زیاده تو لپ تاپ که بدون داشتن اطلاعات کافی تصمیم گیری خیلی سخته..:41: