INFINITY KAPPA 65.9CS
Pioneer TS-D1720C
دوستان کسایی که صدای این دوتا کامپو شنیدن باتوجه به اینکه 2تاشون تو یک رنج قیمتی هستن برای درب جلو206پیشنهاد میدن
INFINITY KAPPA 65.9CS
Pioneer TS-D1720C
دوستان کسایی که صدای این دوتا کامپو شنیدن باتوجه به اینکه 2تاشون تو یک رنج قیمتی هستن برای درب جلو206پیشنهاد میدن
سلام خدمت دوستان عزیز.
ببخشید من یه جفت باند Rockford P1694 دارم و قبلی که این باندو بخرم زیاد به مشخصات فنیش دقت نکردم. خروجی این باند طبق چیزی که روش نوشته 150 واته! در حالی که اکثر باندای که جدیدا می بینم بین 300 تا 400 وات قدرت دارن. حالا میخوام بدونم واقعا باندم ضعیفه؟! یا این واتای نجومی فیک هستن؟
مرسی
INFINITY KAPPA 65.9CS
Pioneer TS-D1720C
سلام حمید جان تسلیت عرض میکنم مجددا.
بیشتر زحمات این مدت بر دوش محمد عزیز بود و من نمیتونستم دقیق سر بزنم ولی محمد جان خیلی خوب از پس فروم بر آمده بود.
بله محمد جان این قضایا همه جا دیده میشه.مثلا همین گشتن دنبال یه قطعه برای سیستم.نقل قول:
نه عزیزم این چه حرفی هست من شرمنده هستم که شمارو بد موقع به همراه دوستان بر سر قرار آوردم.
حقیقتش محمد بعضی اوقات داری در حق سیستمت ظلم میکنی.
به چه دلیل:شما سابی دارید که از بازده ی خوبی برخورداره و این خودش یه امتیاز هست نسبت به ساب های هم رده وقتی شما بیس بوست رو چه از آمپ چه از پخش افزایش میدین یه فرکانس برای خودش تقویت میشه و بعد از گذشت از آمپ و تقویت دوباره اون فرکانس به ساب میره و همین میشه که ساب محکم و تو پر بیس میزنه.
در گام بعدی های وی سواند رو بروی صفر باید گذاشت چون یه مقدار بهم ریختگی صدا به وجود میاد و بی جهت صدایی پخش میشود مثلا صداهایی همچون گیتار و ویلون و ... دارای پیک میشند که این اصلا قابل تحمل نیست.
تنظیمات های پس فیلتر و لو پس فیلتر هم باید درست و صحیح کات بشند.
مثلا برای باند ها 12 اکتا کافی هست رو 80 هرتز برای من که روی اسپیکر هام این تنظیم به خوبی مچ شده.
قسمت تایم الیمنت هم به نظر من الان داخل سیستم شما به کار نمیاد به دلیل نداشتن استیج جلو.
اگر موقع قرار من سی دی تستو میاوردم کامل متوجه این فرمایشم میشدین.
اما در مورد گین ها.
گین ولتاژ بیش از حد باز شده و امکان وات های کلیپ مکرر به اسپیکر زیاد هست و باید یه فکری به حالشون کنی محمد جان.
فیلتر و گین مورد نظر به خوبی اعمال شدند و فقط سعی کنید که محدوده فرکانسی رو به 80 تا 95 برسونید که مید بیس ها هم به خوبی ایفای نقش کنند.
در مورد اسپیکر ها هم اگر یادتون باشه گفتم که آمپ ضعیف هست و سریعا تعویضش کنید بهتر هست.:n12:
شرمنده به دلیل دیر جواب دادن به پست
موفق باشید.
به نظر من هیچکدام رو انتخاب نکنید.نقل قول:
اسپیکر های شما قابلیت متصل شدن به آمپ را دارند اما آمپ ضعیف مثل sr4 آدیسان و ...نقل قول:
زیاد به فکر آمپیلی فایر نباشید برای این اسپیکر ها.
سلام دوست عزیز من متوجه منظورتون نشدم 400 بدم برای اسپیکر mc609
300میمونه چیکار کنم بقیه اش رو کابل بگیرم؟
این 8019 که میگن عالیه قیمتش چنده؟
تا450 کدوم کامپوپیشنهادمیدین
سلام دوستان ، سال نو همگی مبارکبود
من میخواستم اسپیکر فابریک واسه پراید بندازم نظرم رو co 130 plus - co 100 plus
پخش هم پاییونیر هست 6950 هست . قیمت این اسپیکر ها چنده ؟ خیلی ممنون
سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسختون
این قسمت ها رو درست متوجه نشدم :
مثلا برای باند ها 12 اکتا کافی هست رو 80 هرتز برای من که روی اسپیکر هام این تنظیم به خوبی مچ شده.
گین ولتاژ بیش از حد باز شده و امکان وات های کلیپ مکرر به اسپیکر زیاد هست و باید یه فکری به حالشون کنی محمد جان.(منظورتون از روی آمپ هست؟ کدوما رو میگید؟)
بازم ممنون
حدود 580 تا 600 تومننقل قول:
نقل قول:
سلام . همچنین
اگه پیدا بشن تو ایران خیلی انتخاب خوبی هست
اگه نبود mc100 هم میتونی بگیری
برای عقب هم بهتره همون اسپیکر 6*9 یا 7*10 بگیری چون ارزش هزینه نداره تو این سایز
قیمت هم صبر کن آقا حمید بیان میگن
نقل قول:
من MX165 رو پیشنهاد میدم اگه گرون نشده باشه
بچه ها یه پخش نسبتاً قدیمی Cd خور ـه LG با مارک ـه LAC M3611 دارم که الان خواستم اونو رد کنم و به جاش یه پخش خوب با قیمت مناسب بخرم. البته نمیخوام زیاد خرج کنم. تقریباً تا 200 یا 200 خورده ای میخوام. چه مارکی رو پیشنهاد میکنین؟
همینطور که دوستمون هم گفتن اگه جلورو بندازی مسلماً که خیلی بهتره، به شرطی که یه جنس خوب بگیری، اما خودت گفتی که چندان علاقه ای به صدا نداری و نظرت رو کیفیت صدا ـست. منم اصلاً علاقه ای به صدای بلند ندارم و یه کیفیت خوب واسم کافی بود. واسه همین فقط دو تا باند ـه 6974 واسه پشت گذاشتم و باندای جلومم که کز کز میکرد رو به کل قطع کردم. الان هم راضی ـم.نقل قول:
با پیشنهاد دوستان من mx 165 گرفتم خیلی هم راضی هستمنقل قول:
من 360 گرفتم ولی به اقا حمید بگین حتما پایینتر گیر میارن.موفق باشین.
ببین محمد جاننقل قول:
تنظیمات اچ پی اف رو از روی آمپ و پخش قابل تنظیم هستند.
شما اکثر مواقع به خاطر تکمیل بودن رنج فرکانس باید برای اسپیکر ها 80 هرتز فعال کنید.
اما روی آمپ شما میتونید به همان مقدار یا بیشتر فعال کنید یعنی فیلتر های پس رو بر روی 120 هرتز و یا 80 قرار بدین البته آمپهایی مثل آمپ من و شما اصلا بویی از تنظیمات دقیق فیلتر نبردن و یه رقمی صرفا برای خالی نبودن عریضه روی آمپ میزنند.
اما اکتا؟؟
ببین شما بهترین کات آف فرکانس ها رو میتونید با شیب فرکانس مناسب db/oct 6 ,12,24 داشته باشید،هرچی این رقم بالا تر باشه فرکانس ها با دقت بیشتر کات میشند به قول معروف صیقل داده میشوند.
در مورد وات کلیپ اینجور بهتون راحت بگم که وقتی پخش شما یه فرکانسی رو از طریق کابل های Rca میفرسته به آمپ حالت سینوسی دارند یعنی به شکل زیر هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا حسابشو کن که بجای اینکه فرکانس ها به این صورت به شکل شما انتقال پیدا کنند رفته رفته مثل یک خط صاف و ممتد به اسپیکر منتقل بشند. خیلی طولی نمیکشه که کوئل و تیوتر اسپیکر به فنا میرند
نقل قول:
آهان
اوکی . مرسی
خوب الان از روی آمپ حدود 80 - 90 هست از روی پخش هم که گفتم ، فکر کنم 120 باشه 12db- . خوب این خوبه یا نه؟ رو چند بزارم که میدبیس ها رو خوب بزنه؟
در مورد گین ولتاژ که گفتین. مگه هرچی به سمت High ّبریم ولتاژ کم نمیشه؟الان یخورده از high گذشته کمتر هم میکنم تو صدای بالا خِر خِر میکنه. به نظرت چیکار کنم؟
یه آمپ هست تو JVC اسمش 9004 هست 100 وات خروجی میده 4 کاناله . تو قم که ماشالله چیزی به اسم نمایندگی jvc وجود نداره . اگه نمایندگی سراغ دارین یه قیمت برام بگیر بی زحمت
مرسی
احتمالا ارسال هم بکنند این شمارشونه البته اگه مدیران پاک نکردند اینجا میزارم که همه بتونند ببینند و استفاده کنند اگه دیدی پاک کردن بگو تا پخ کنم براتنقل قول:
02166967002
سلام.نقل قول:
صدای خوبی ندارن. اینفیا که فیک هستند.
گلم 150 وات MAX ش هست. RMS اسپیکرهای شما 75 واته. سری پانچ و چینی هستند. ارزش هزینه کردن نداره چون صدای خوبی ندارن.نقل قول:
بله مهرداد جان. البته شما 380 میپردازی،70 پک برق و RCA گلیدن هم جفتی 50 تومن.نقل قول:
حدود 600 تومن برخی 590 میفروشن.ولی فعلا شرکت نداره و هرکسی داره از قبل داره.نقل قول:
اگه بتونی هزینه رو تا 550 افزایش بدی از سری RS گلیدن RS 165 میتونید بگیرید معرکه هستش.نقل قول:
ملاحظه بفرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کراس اوورش تا 9 حالت ست میشه.
"Crossover with 9 possible settings"
فکر نمیکنم تو سری جدید هم شرکت آورده باشه من پیگیری میکنم خبرش رو میدم خدمتتون.نقل قول:
ببین محمد جان،زمانی گه گین کاملا بسته هست یعنی کاملا به سمت خلاف عقربه های ساعت بسته هست ولتاپر MAX مثلا 6.5 ولته که باید پخشتون اگه 6.5 ولته هیچ دستی به گین نمیزنیم.نقل قول:
حالا هچر چقدر گین از چب به راست (عقربه های ساعت) باز بشه ولتاژ ورودی کاهش میابد.مثلا .5 ولت و...
متوجه شدی گلم؟
محمد 9004 ضعیفتره از 8004. 8004 چهار تا 120 وات خروجی میده.
سلام دوستان کسی میدونه ام پی تری پلیر را میشه به باند ماشین وصل کرد؟
یخورده نفهمیدم:n02: ببین الان من High هم رد کردم یعنی به جهت عقربه ساعت چرخوندم حتی صدا هم کمتر شده پس یعنی ولتاژ کمتر شده و قطعا نباید اسپیکر ها آسیب ببینه. درسته؟!نقل قول:
همونطور که گفتم اگه گین رو به سمت Normal باز میکنم صدا خراب میشه و روی HIgh خوبه فقط تو بعضی آهنگ ها صدا خراب میشه الان از High هم رد شدم ولی دیگه صدا خراب نمیشه.
درسته ضعیفتره ولی خوب برای اسپیکر هام بسته . قیمتش هم کمتره.
راستی منم چند وقت بود میخواستم بت بگم این Co 100 ببین هست ؟ اگه باشه قطعا از mc100 بهتره
یا ببین کامپاننت سری X--ION 100 یا mx 100 هست؟ اگه اینا باشن خیلی بهتره برای جلو پراید.
سلام بر همه
آقا محمد میگم اون آهنگه بود که اونروز تو ماشینم گذاشتی . چاوشی .
نمیدونم رو چه حسابیه اون آهنگه رو که میذارم 1 بار کامل با صدای بلند گوش میدم وسط های کار آمپ مونو قطع میکنه!
هر آهنگی بگی گذاشتم ، تستر گذاشتم 15 دقیقه گوش دادم ولی سر این آهنگ تاحالا بیش از 10 بار آمپ قطع کرده.
از رو پخش Bass Boost رو قطع کردم و بیس رو روی 0 گذاشتم ولی بازم تا ته که زیاد میکنم بعد چند دقیقه پروتکت میکنه
درود
یکی از باندهای سیستم ماشین پاره شده و تصمیم گرفتم که یک باند جدید بگیرم.
از یک سری دوستان که سوال کردم گفتن که باند X 718 گزینه خوبیه و اونو توصیه کردن .
حالا میخواستم بدونم صحبتشون درست بوده و باندهای خوبی هستن و آیا گزینه بهتری هم میشه پیدا کرد ؟!
ممنون
محمد جان مشکل پروتکت از چند دلیل میتونه باشه:نقل قول:
1- تهویه نا مناسب آمپ
2 نوسان برق خودرو
3-برق دزدی ماشین که باعث بشه آمپ مقدار برق کمی واردش بشه و در ولوم بالا به خاکو خون کشیده بشه برای بازده داشتن.
4-بیش از حد گین باز بودن!!(به احتمال زیاد مشکل از همین باشه)
5-که خیلی احتمالش کم هست مشکل از آمپ باشه.
نکته ای که هست اون ترک محسن چاووشی (آهنگ غلط کردم) تلفیقی از کیک بیس شدید و لو بیس متوسط هست که شاید برق ماشینتون کم بیاره برای دو آمپ نصب شده و نتونه خوب برق رسانی کنه.
شما دقت کنید ببینید سر کدام مدل بیس پروتکت آغاز میشه.
موقع ای که بیس های سابتون محکم و حالته کیک بیس دارند؟یا نه موقعی که بیس ها کشیده و ممتد میشند(لوو بیس) اگر سر لو بیس این قضیه رخ بده مشکلی نیست برق ماشینتون ضعیف هست.
البته صحبت بالا برای لوو بیس هست ممکن هست تو کیک بیس ها هم همچین چیزی پیش بیاد اما کم هست.بیشتر روی لوو بیس ها پیش میاد.
سلام خیر ارزششو ندارند.نقل قول:
شما چقدر میخواین برای خرید هزینه کنید عزیزم، بفرمایید تا بهترین پیشنهاد رو خدمتتون معرفی کنیم!
ممنوننقل قول:
سلام خیر ارزششو ندارند.
شما چقدر میخواین برای خرید هزینه کنید عزیزم، بفرمایید تا بهترین پیشنهاد رو خدمتتون معرفی کنیم!
راستش از یک نفر که خودش توی کار سیستم ماشین بود پرسیدم اون هم گفته بود 718 باند خوبیه !
در کل من 400 تومان میخوام برای خرید باند هزینه کنم .
اگه باند با قیمت کمتر ولی با کیفیت سراغ دارین اون رو هم معرفی کنین :n02:
ممنون که توضیح دادیدنقل قول:
میگم پروتکت کردن نداشت تا حالا حتی 20-30 دقیقه یکسره با ولووم بالا تستر گوش دادم ولی تا حالا همچین چیزی نبوده
ولی الان جدیدا با این آهنگ (مخصوصا اونجایی که قسمت دوم رو بعد از دکلمه میخونه و میخواد آهنگ شروع بشه دیگه پروتکت میکنه) و یه آهنگ دیگه از تتلو اسمشم فکر کنم حس معمولی بود پروتکت میکنه . البته با آهنگ تتلو 1 بار فقط اینجوری شده
منم نظرم رو گین هست. چون هنوز وقت نکردم برم و Bass bosst رو ببندم و یادمه آخرین تنظیمی که کردم گین رو خیلی باز کردم . اون صدایی که من از این ساب میگرفتم از یه ساب با باکس پورتد در نمیومد:n02:
راستی الان شما بگو اون تنظیمات X.Over اسپیکر ها رو چه جوری تنظیمش کنم؟ از رو آمپ که رو80-90 گزاشتم گینش رو ، از رو پخش هم الان روی 120 هست با 24db- سابم روی 250 با 24db-
با اجازه آقا محمد و عرض پوزشنقل قول:
من باشم 30-40 دیگه میزارم روش میرم یه DLS1073 میگیرم البته اگه ساب نداری!
یه آمپ متوسط 4 کانال میگیرم و بریجش میکنم و ماشین رو منفجر میکنم
فقط اگه این کارو کردی برو به همون که گفت 718 بگیر نشونش بده مطمئن باش شب خوابش نمیبره!:n19:
با این مقدار فقط چندتا گزینه دارید.نقل قول:
mxc609
co 609
1073
6975
به نظر من گزینه دوم خوبه اگر امپ داشته باشید اگر نه 6975 اصلی پیدا کنید و بخرید(البته نیست اصلیش و همه فیک هستند خیالت راحت باشه :n06:).صدای 1073 و 6975 تقریبا شبیه به هم هست تا حدودی اما 609 co صداش نرم تر از بقیه هست و همچنین کلا راه انداختنش وات بالا میخواد.
یه نکته هم هست دورو بر 718 نرید بهترهست ارزش خرید و پول رو نداره.
کلا اگر میخواین خرج سیستم به فکر آمپ هم باید باشید.
نقل قول:
شرمنده
پستامون باهم یکی شد.
محمد جان مشکل پرتکت حل شدنی هست بگرد ببین از کدوم اون موارد هست که گفتم.
اون 24 دسیبل بر اکتا خیلی زیاد هست براش 12 اکتا مناسب تر هست.
به نظر من شما یک روز با دل فرصت ماشینو یه جایی که بدور از مزاحمت از اطرافیان هست ببرید و شروع به تنظیم کنید.
به این صورت که ساب کلا قطع باشه. با دل فرصت فرکانس آمپ رو ببند و با پخش تنظیم کن اگر راضی نشدید برو سر وقت گین آمپ HPF البته گین آمپ زیاد دردی رو دوا نمیکنه به نظرم و فقط یه فیلتر ساده هست.
البته تمام تنظیمات پخش باید فلت باشه موقع تنظیم گین ها و فیلتر ها.
بعدش میرید سر وقت تنظیمات ساب.(اسپیکر هارو قطع کنید بهتره)
ساب رو از روی پخش بر روی 50 هرتز تنظیم میکنید محمدجان و بعدش میرید سر وقت آمپ و ساب تنظیمات گین رو تا حدی باز میکنید که ساب خوش صدا باشه نه اینکه از چارچوب خودش خارج شه و بیس های خارج از محدوده موزیک بزنه.
حالا میمونه تنظیمات LPF آمپ که به نظر من میشه از 50 تا 200 هرتز تنظیم کرد که به نظر من همون 50 تا 70 کافیه.
البته رفتار ساب و آمپ خیلی مهم هست.
فرکانس رو هرچی افزایش بدین لووو بیس ها کمتر میشند مثلا اگر روی 100 بذارید لوو بیس کم میشه.
بعد شما میان اسپیکر هارو وصل میکنید و دقیق زوم میشید رو موزیک ببینید کجا ها بیس ها بیشتر از آهنگ هست کم کنید ببینید کجا ها جیغ میزنه اسپیکر ها گین کم کنید ببینید کجا مید بیس ها خیلی کم فرکانسو از پخش تغییر بدین.
به این صورت میشه تنظیم صحیح کرد یه سیستمو یه مقدار سخت میشه و شاید تا 1 هفته باید دستو پنجه باهاش نرم کنید اما در آخر شما هستید که لذت صداشو میبرید.
درودنقل قول:
با اجازه آقا محمد و عرض پوزش
من باشم 30-40 دیگه میزارم روش میرم یه DLS1073 میگیرم البته اگه ساب نداری!
یه آمپ متوسط 4 کانال میگیرم و بریجش میکنم و ماشین رو منفجر میکنم
رفیق من آمپلی و ساب روی ماشین دارم . به نظرت چطوری اون یکی باند پاره شده ! :n02:
بس که صداش رو زیاد کرده بودیم . {البته شاید هم دلیلش این نبوده}
حالا میخوام دو تا باند بگیریم که این مدت سواری بدون لذت از موزیک اصلا به من حال نمیده :n02:
شرمنده که همون اول نگفتم . گفتم شاید پیش خودتون فرض بگیرین که آمپ و ساب دارم :n02:نقل قول:
با این مقدار فقط چندتا گزینه دارید.
mxc609
co 609
1073
6975
به نظر من گزینه دوم خوبه اگر امپ داشته باشید اگر نه 6975 اصلی پیدا کنید و بخرید(البته نیست اصلیش و همه فیک هستند خیالت راحت باشه ).صدای 1073 و 6975 تقریبا شبیه به هم هست تا حدودی اما 609 co صداش نرم تر از بقیه هست و همچنین کلا راه انداختنش وات بالا میخواد.
یه نکته هم هست دورو بر 718 نرید بهترهست ارزش خرید و پول رو نداره.
کلا اگر میخواین خرج سیستم به فکر آمپ هم باید باشید.
الان پیشنهاد شما با توجه به حضور ساب و آمپ همینه یا این که فرق میکنه ؟!
دوستان یک راهنمایی بکنن . فردا قراره برم باند بگیرم و سیستم رو درست کنم :n29:
با سلام به عزیزان
به نظر دوستان ترکیب امپ 6500 پایونیر با باند جی بی ال 938 خروجی با کیفیتی داره یا هزینه کردن بی ارزشی هست؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
با حدود 300 یا نهایتا 400 چه ساب و آمپی میشه گرفت؟باند 6975 پخش 5050
سلام اگر خیلی برای باند میخواین هزینه کنید من 609 آدیو سیستم رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
اگر هم میخواین دست دوم بخرید آمپ دو کانال یا چهار کانال قوی + اسپیکر MCx609
البته یه چیز خوبی هم سراغ دارم براتون که با آمپ و باند هست اما دست دوم هستند و خوب نگه داری شدند
آمپ 6500 مید بیس های خوبی انتقال و پس میده اما خوب خروجی کمی داره.نقل قول:
من دقیقا مدل جی بی ال شمارو متوجه نشدم.
.
شما با این بودجه به خرید یک عدد mx 12 آدیو سیستم آکبند و آمپ دست دوم مثل 8015 کنوود اکتفا کنید.نقل قول:
هزینه ی پک سیم هم در نظر بگیرید + ساخت باکس.
کلا 150 تومن کم دارید.
درودنقل قول:
سلام اگر خیلی برای باند میخواین هزینه کنید من 609 آدیو سیستم رو پیشنهاد میکنم.
اگر هم میخواین دست دوم بخرید آمپ دو کانال یا چهار کانال قوی + اسپیکر MCx609
البته یه چیز خوبی هم سراغ دارم براتون که با آمپ و باند هست اما دست دوم هستند و خوب نگه داری شدند
دوست عزیز من عرض کردم که سیستم فعلی بنده از آمپ و ساب تشکیل شده و نیاز فعلی بنده تهیه دو باند مناسبه :n01:
حالا میخواستم بدونم با توجه به این که آمپ و ساب دارم آیا باز هم 718 X برای خرید توصیه نمیشه ؟!
و دوم این که پیشنهاد شما برای خرید باند چیه ؟!
باز هم ممنون از راهنمایی شما :n16:
مشخصات سیستم بنده :
آمپ : Tornado Rl 6609.4
ساب : JVC CS - GS5120
باند : JVC 330 w
دوستان نظرشون در مورد پخش دست دوم پایونر5250 به قیمت 350 چیه؟بگیرمش؟
بازم ممنوننقل قول:
فعلا باید به فکر به آمپ باشم. خودم نظرم رو رو 9004 هست . آقا حمید هم میگن 8004 . حالا ببینیم قیمت ها چه جوریه . هر کدوم به صرفه بود میگیرم
و یه اسپیکر یا کامپ برای جلو
اول نظرم رو x_ion100 هست اگه موجود باشه اگه نبود mx100
اگه نبود اسپیکر co 100 اگه نبود mc100
سلام همه سیستم بازا
یه مشورت و راهنمایی میخواسم
یه ساب JBL 1000W
+
آمپلی Power Accoustik 600Watt 4 کاناله دارم
و یه جفت 6975 درجه 2-3 فک کنم که یکیش دیروز پاره شد یه کم
و یه تیبا !
میخوام راهنماییم کنید با کمترین هزینه یه صدا خوب بگیرم
آهان ضبط هم خروجی ساب نداره 2650 پایونیره که مث اینکه میشه ساب و اینا رو رو حالت استریو ببنده که جواب بده !
و اینکه الان 6975 درجه 1 خوب چند هست و کجا گیر میاد و چجوری بفهمیم اوکیه نه تقلبی
و جایگزین 6975 چی هست ، بجز کنوود 718 با قیمت سبکتر ...
در ضمن با یکی از دوستان صحبت کردم که یه باکس استوانه ایی گرد شرکتی JBL 1000 رو بگیرم 285 فک کنم و ساب خودمو بدم بهش + مابه تفاوت ، خوبه به نظرتون ؟:n16:
تو شهر ما 6975 از 360 هست تا 450 همشونم میگن اصلیهنقل قول:
ولی به نظر من دور 6975 رو خط بکش چون در همون حدودا یه خورده بیشتر میتونی mxc609 بگیری که اینجا همه دوستان قبولش دارن تو شهر ما که جای خود تا 200 کیلومتری همه شعاشم پیدا نمیشه
اما اگه یهو شیطون گولت زد(خدا نکنه ایشالا) خواستی 6975 بگیری اول از همه که هلوگرام نقره ایش روش یه جورایی شبیه سابه که 6975 هم توش دیده میشه سیم پیچ داخلش قرمزه منگنتش نقره ای 4 تا از دوستام 6975 دارن که هر 4 تا میگن مالشون اصلیه ولی یکیشون تیوترش شیشه ای هست انگار پس فکر کنم شیشه ای باشه اصلی نیست
ولی به نظرم باندای ارزون قیمت jbl هم به قیمتاشون تو این بازار می ارزن
بقیه سوالاتم ایشالا دوستان جواب میدن:n16:
من الان پخشم 5050ub هست حدود 6 ساله که دارمش خداییش هم ازش راضیم.میخواستم ببینم الان تا حدود 500 پخشی تو بازار هست که صداش واقعا فرق داشته باشه و به طور محسوس بهتر از این باشه؟باندا 6975 قدیمی
8016 کنوودنقل قول:
با عرض سلام . محمد جان از توجه و لطف شما بی نهایت سپاسگزارم . منظور بنده از باند JBL GTO938 6 x 9 هست .نقل قول:
با سپاس
پیروز وپاینده باشید
دوستان کسی قیمت JVC KS-AR9004 داره؟
قطعات زیاد مناسبی ندارید حقیقتا.نقل قول:
برای همین زیاد برای این سیستم خرج نکنید.
به نظر من همون یک جفت mcx کافی هست اما وات خوبی باید بهش بدهید که آمپ شما نمیتواند به حدی باشد پر کند آنرا.
پخش خوب و ساده ای هست اما این قیمت یه مقدار گرون هست :13:بهتره شما با افزایش بودجه 7016 آکبند یا دست دوم بخرید.نقل قول:
8004 هم قابل فکر کردن هست.نقل قول:
محمد چرا یه بودجه برای سیستم در نظر نمیگیری که بهترین و مناسب ترین انتخابو داشته باشی؟:n02:
پیام خصوصی بهتون دادم:11:نقل قول:
به نظر من شما به سمتو سوی کلاریون و آلپاین بروید.کنوود هم میتونه قابل فکر کردن باشه.نقل قول:
به نظر من شما به فکر خرید یک 9887 یا p80RSII باشید.
البته این دو پخش یو اس بی نمیخورند و هردو را باید دست دوم تهیه کنید
بله آمپ میخورند اسپیکر های شما اما به نظر من زیاد به فکر خرید آمپ گران قیمت نباشید به یک آمپ ML.75*4 آدیو سیستم اکفتا کنید کافی هست.نقل قول:
خیر قیمت جی وی سی را اطلاع ندارم:11:نقل قول:
موفق باشید
دوستان پخش ـه Sony GT500US از لحاظ کیفی خوبه؟ تنظیمات Equalizer ـش چطوریاست؟ توی نت گشتم چیزی گیر نیاوردم.
سلام خدمت دوستان عزیز و من قسط خرید یه سیستم خوب برای ماشینم دارم ( پراید 131 ) میخواستم راهنمائیم کنید .
نظر خودم یه ضبط Pioneer DEH-5450SD یه جفت کامپونت Pioneer TS-D1720C با یه ساب خوب و امپیلی خوب اگه میشه کمک کنید تو این رنج بهتر از 2 تا موردی که گفتم چیزی هست ؟؟؟
بعد چه ساب و امپیلی ببندم که با کل سیستم خوب درایو بشه ؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید .
این یو اس بی برام خیلی مهمه اگرم بشه میخوام تا حد امکان پخش نو بگیرم اگه مدل های خاصی از کلاریون و آلپاین رو پیشنهاد بدین ممنون میشمنقل قول:
میخواستم نظرتون رو درباره 8016 هم بدون با توجه به باندای 6975