امیدوارم از اولین غارتم توی ورلد 12 منابع خوبی به دست بیارم
من فقط غارت میکنم و منابع میارم و بعدش هم رسورسس
Printable View
امیدوارم از اولین غارتم توی ورلد 12 منابع خوبی به دست بیارم
من فقط غارت میکنم و منابع میارم و بعدش هم رسورسس
نه منم فک کنم یکی دو تا نام کاربری تو اونجا داشته باشمنقل قول:
البته تو ورد 12 ها:5:
باشه باشه.نقل قول:
فقط چرا سبان گیر داده میگه برو تو فرعی؟میگه ما با هم ally هستیم.عجیبه!!!
من 26 هزار امتیاز دارم که باید 8 تاش که قصبیرو پس بدم.یعنی 18 هزار:10:
ببینم سبان اجازشو میده بیام ترایب اصلی:46:
بدبخت شدم رفت
هر چی سرباز داشتم مرد!
طرف حدود 200-300 تا سرباز داره کم کم
نمیخواد توی ترایب بهزاد بری چون ممکنه فکر کنه میخوای جاسوسی ما رو اونجا بکنی و اطلاعات مارو بدی
ازش پرسیدم.ببینم چی میگه سبان.اگر بگه نه نمیرم.تریپ مظلوم نمایی اومدم:20::31:نقل قول:
شب که بیام توی 12 به فری میگم که اونجا رو برامون افتتاح بکنه.خیالتون راحت.من با فری و سبان برادر هستیم.دوستی صمیمانه ای داریم.امشب وقت کنم افتتاح میشه
خب بزار فکر کنند که مثلا" جاسوسی :) تو با عضویت در ترایب به تحت الحمایگی کامل ترایب ما در میایی ! من شرایط تو رو به رییس ترایب می گوییم ! در ضمن دو ترایب ما 3 برابر دو ترایب فایت امتیاز داره :46:نقل قول:
تو فقط اراده کن که بیایی به ترایب اصلی ما ! بقیه اش با من !
در ضمن تو با فایتی ها خیلی فاصله داری ، صلا" اگه فکر کنند جاسوسی چیکار می توانند بکنند :27:
چه خبر بچه ها در چه وضعیت ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:
سبان اوکی رو داد.فقط نفهمیدم سیترش چی میگه اون وسط:27:
بهزاد جان تمومش کن
نقل قول:
bebakhshid farsi nadaram.
fekr konam sitteresh gofte ba seban tamas gerefte va gofte bayad CryptM ozv shi.
راست میگیا.به خوش که شانس.عیب نداره میرم کرایپت ام.بعدا میرم ترایب اصلی:31:
بابا ولش ، بذار مخالفت کنن !نقل قول:
مثلا" اگه مخالفت کنن چی کار می توانند بکنند ؟ هر چند تصمیم با خودته ! به هر حال این دو ترایب ما اصلا" با هم فرقی ندارند ، وقتی حمله می کنیم با هم حمله می کنیم ، وقتی دفاع می کنیم با هم دفاع می کنیم و ...
نه دیگه میرم اونجا.اگه اوضام خوب شد میام ترایب اصلی.شایدم تو جنگ با tbr چیزی ازم نمونه.دور تا دورم اونا هستن.تازه الان یک جا رو نوبل کردم یکی از tbr اومده میگه ماله منه(راست میگه قبل من همرو کشته بود)نقل قول:
اوضام زیاد خوب نیست.باید بهش پس بدم؟!!!!!!!!!:41:
راستی این اسپید باز داره بهم حال میده:27:
الان رنکم 46 شده.همسایه ها همه ازم حساب میبرن(نکته جالب:کل اون منطقه ترک ترکیه هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .هیچ کدومم انگلیسی یاد ندارن!!)
پس بده.نقل قول:
ندی ازت میگیرنش.
آقا از دوستان خوبمparszahed عزیز و behzadking نازنین و صفا خان عزیز و mstf666 نازنین یه دنیا ممنون کلی من رو شرمنده کردن
دوستان رو ایول داش سیا رو ایول
آقا من از ورلد 10 به ورلد 12 برای خودم می تونم ریسورس بفرستم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جنوب شرقی میشناسمنقل قول:
میخوای؟
چه سوالی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :27:نقل قول:
آقا من از ورلد 10 به ورلد 12 برای خودم می تونم ریسورس بفرستم ؟
نه نمی تونی:27:
نه نمیتونینقل قول:
آقا من از ورلد 10 به ورلد 12 برای خودم می تونم ریسورس بفرستم ؟
راستی چرا درخواست دوستی رو اکسپت نکردی
نقل قول:
کجا ؟ کی ؟ من نبودم :20:
صفا اگه این رو می خونی بدون من روت Sitter کردم فقط تا فردا صبح ساعت 2 CLAY رو اپدیت کن باشه
باعرض معزرت
این با معنی کاملنقل قول:
یعنی تو دوتا اشتباه کنی اخراجی:27::21::21::18::18::18::18:
نگاه کن من همون parsazahed هستمنقل قول:
تو رو تقریباً یه هفته پیش به لیست دوستام تو world10 اضافه کردم
اگه report هاتو پاک نکرده باشی هنوز اونجا باید باشه
برو و اکسپت کن
بچه های ورلد12 ترایب فایت,تمام تلاشتونو بکنید تا رنک گروهو حفظ کنیم.سعی کنید هر روز امتیازات زیادی رو کسب بکنید تا صدر رنکینگ بمونیم.نیروی نظامی فراموش نشه.امشب احتمالا فروم فارسی رو افتتاح میکنیم اونجا.
سلام مخصوص خدمت اقا بردانقل قول:
اقا میشه اینا رو برام معنی کنی؟
بابا ادمایی مثل من که انگلیسی زیاد بلد نیستن باید چیکار کنن ؟:13:
من که بلد نیستم برم تایپک بدم
حتما پس فردا هم میندازن بیرون :41:
پس اون فردا هم نوبلم میکنن میره پی کار خودش
یه فکری هم به حال ماها بکنین که لااقل بتونیم خودمون رو بکشیم بالا
رنک من تو ترایب 47 هستش
چشم بابا چرا میزنی حالاااااااااااااااااااااا ااا
نقل قول:
به به شما هستین
خوشبختم
باز هم ممنون بابت ریسورس هاتون واقعا کمکم کرد
اقا من پاک کردم شرمنده
میشه دوباره ادد کنید
راستی آقا تو ورلد 10 و 12 نزدیک من ترایب ایرونی و نیست؟
فروم فارسی ترایب فایت افتتاح شدش.به بچه ها بگید بیان اونجا تا بحث در مورد فایت رو اونجا راه بندازیم.من در مورد بچه هایی که انگلیسی بلد نیستن با فری صحبت میکنم.
زائوس جون لطفا پستتو ویرایش بکن.باید ازین به بعد بتونی تشخیص بدی بعضی از نامه های همگانی رو که مدیرای ترایب میفرستن براتون نیاری توی سایت بزاری.چون بعضی از بچه ها عضو ترایبای رقیب هستن.
اون نامه چیز خاصی نمیگه.در مورد سیستر ترایبمون هست که توی خود فروم ترایب توضیح میدم.
ویرایش کن پستتو.
هیچ چی بابا میگه ما تو ورد 12 اولیم و باید سعی کنیم که اول بمونیم و دو تا ترایب هم بعد ما هستن که یکی شون احتمالا یکم دیگه اول بشه و مانباید بزاریم و از این چیزایی که بقیه مدیرا میگننقل قول:
سلام مصطفی.شرمنده که انقدر زحمتت میدم.حتما برات جبران میکنم.یه خورده سرم خلوت تر بشه از درس حتما جبران میکنم.راستی فروم فارسی هم افتتاح شد.بیا با هم یه فکری بکنیم بخشای مختلف رو راه اندازی کنیم.البته بعد از اطلاع دادن به بچه ها.
بي خيال شما هنوز در گير اين بازي هستين بابا من تا تو اين بازي يكم قدرت مي گرفتم فروا سي چهل نفري مي ريختن سرم دخلم رو مي آوردن نامردا ديگه بي خيال شدم !
ایول داداش یکی برامون لازم بود آخه نمیشد هی موضوعاتو ترجمه کرد
خلاصه ایول
ای بابا .چه زحمتی.نقل قول:
در مورد فروم هم خودت استادی.توی ورلد 10 هم تجربه پیدا کردی.
بهتره در مورد همه چیز حتی مسائلی که مربوط به بازی نمیشه بحث کنیم تا کسانی که انگلیسی بلد نیستن نشون بدن که فعال هستن.البته زیاده روی هم نکنیم.
آقا کسی میدونه از کی فرستادن ریسورس فعال میشه؟؟؟
هرکاری میکنم نمیتونم بی بی کد رو به صورت ساده توی فروم سایت بزارم.نمیدونم چرا کدهای خالیش اجرا نمیشه.
سلام اقا جوادنقل قول:
وقتی تنها باشی و اطلاعات چندانی هم از این بازی نداشته باشی باید هم همین بلا سرت بیاد :31:
ولی اگه مثل الان که همه ی بچه ها به هم کمک میکنن باشه هیچ کس جرعت نمیکنه یه چشم چپ هم نگاهت کنه
:20:
از تگ [code] استفاده کن.نقل قول:
مصطفی ببین تو میتونی کاری بکنی و آموزش بی بی کد گذاشتن بزاری.من هرکاری میکنم حتی کدهای معمولی که میزارم مثل هم به نمایش درنمیان.