سلام.بین G12 و sx220 کدوم کیفیت تصویرش بهتره؟
پیشنهاد شما واسه یه دوربین با کیفیت بالا مثل طبیعی باشه عکساش چیه؟زوم زیاد مهم نیست واسم.
سلام.بین G12 و sx220 کدوم کیفیت تصویرش بهتره؟
پیشنهاد شما واسه یه دوربین با کیفیت بالا مثل طبیعی باشه عکساش چیه؟زوم زیاد مهم نیست واسم.
نقل قول:
همون G12 میتونه با توجه به خواستتون بهترین انتخاب برای شما باشه :20:
سلام
اقا کسی به ما یه دوربین برای فیلمبرداری پیشنهاد نمیده تا 700 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تایپیک مخصوص دوربین عکاسی هستنقل قول:
ولی اگر دوستان میتونن راهنمایتون کنن
خدایا با نام تونقل قول:
با سلام
همون طوریکه دوستمون گفتند اینجا تاپیک دوربین عکاسی هست. لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید!
حامد:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491899
کسی جواب مارو نمیده؟ تا 200-250 بهترین انتخاب برای دوربین عکاسی چیه؟ (استفاده عادی). اگه از Canon هم یه مورد بفرمایید ممنون میشم.
نقل قول:
با سلام
دوربین کانن پاورشات آ3200 آی اس / Canon Powershot A3200 IS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت کانن در 6ژانویه 2011 دوربین جدید خود از سری A را با نام Canon Powershot A3200 IS را معرفی کرد. این دوربین
A3200 با حسگر 14 مگاپیکسل 1/2.3 اینچ و باطری لیتوم وقابلیت فیلمبرداری دوربین کارامدی برای کاربران خانگی می باشد.
235/000تومان
دوربین کانن ایکسوس130 / Canon IXUS 130 IS
شرکت کانن در 8 فبریه ی 2010 دوربین حدیدی با نام IXUS 130 را معرفی کرد.دوربین دیجیتال IXUS 130 از سری دوربین های ایکسوس (خانگی) می باشد که دارای سنسور 14 مگاپیکسلیو قابلیت فیلمبرداری را دارا میباشد ، این دوربین دیجیتال مجهز به یک لنز معادل 28-112mm با لرزشگیر اپتیکال میباشد و توانایی ضبط ویدیویی 720p HD را نیز دارد. دوربین دیجیتال ایکسوس 130 آی اس از یک نمایشگر 2.7 اینچی Pure Color II G با شیشهی اندود شده بهره میبرد که وضوح بیشتر را به همراه میآورد.
250/000تومان
دوربین کانن پاورشات آ 2200 / Canon Powershot A2200
این دوربین در تاریخ 2011 Jan 05 به بازار عرضه شد.
دوربین فوچی اس 2950 / Fujifilm FinePix S2950
این دوربین 14.5 مگاپیکسلی از نوع SLR-Like می باشد که در تاریخ 2011 Jan 05 روانه بازار شد. اندازه حسگر این دوربین 1/2.3 اینچ میباشد. حداکثر فاصله کانونی ان برابر 504 میلیمتر ( بزرگنمایی اپتیکال 18 برابر ) و حداقل آن برابر 28 میلیمتر می باشد.بزرگنمایی دیجیتال آن هم 6.7 برابراست.
قیمت:240/000تومان
Fujifilm FinePix T300
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین فشرده و کوچک - وزن با باتری و کارت حافظه 157 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 140 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 28-280 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 10 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 فقط در مود S) - فلاش داخلی با برد 2.6 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
قیمت:250/000توامن
Fujifilm FinePix T200
مشخصات کلی: دوربین فشرده و کوچک - وزن با باتری و کارت حافظه 151 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 134 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 28-280 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 10 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 فقط در مود S) - فلاش داخلی با برد 2.6 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
حامد:11:
سلام یه لنز خوب واسه کانن ۵۰۰دی میخوام ، نیازهام به ترتیب
۱. میخوام کیفیت و شفافیت و جزئیات عکس ها بهتر بشه و در حال و هوا و کیفیت بهتری ارایه بکنه
۲. زوم خوبی داشته باشه ، در حد ۲۰ ایکس ها حالی کمی کمتر هم حله
۳. بودجه : ۸۰۰
مرسی
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه موارد استفاده از لنز رو مشخص میکردید بهتر میشد نظر داد مثلا پرتره. منظره. ماکروگرافی و....اگه زوم در اولویته EF S 18-200 لنز خوبیه و اکثر نیازهاتون رو برآورده میکنه .اما اگر تصاویر شارپتر و جزئیات بیشتر عکس و همچنین واید بیشتر در عوض زوم کمتر لازم دارید 15-85 بهترین انتخابه البته با 50تومن پول بیشتر. جای شما بودم وسواس به خرج نمیدادم و همون 18-200 رو برمیداشتم که یک لنز همه کارست.منتظر عکسهاتون خواهیم بود.
:20:موفق باشید.
سلام دوستان من تا 500تومن میخوام 1دوربین بگیرم برای عکس از خودم
ماکرو .طبیعت ماشین....
بعد اینکه فوکوس دستی خوبه
ولی مطمئن نیستم زوم لازم دارم یا نه
نظرتون چیه؟ 1کامپگت که تنظیم دستی باشه یا slr like?
چه مدلی؟
واقعا نمیشه ؟:18:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای 1 لنز 200-70 با f4 چند ملیونی میشه :31:
2 یه 500mm یا 600mm باید بخرید اونم یه چند ملیونی میشه :46:
3 لنز 200-18 رو میتونید بخرید البته زومش میشه حدود 13x و کیفیت بالای هم نداره
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
سلامنقل قول:
میخواهید از خودتون عکس بگیرید ؟؟؟
خوبیش خوبه اما شاید شما خوشتون نیاد
یعنی چی زوم لازم دارم یا نه
بیشتر در باره نیاز هاتون بگید
همونطور که Elsin عزیز گفتش ، مقدار بودجه شما کمی کم هستش و گزینه ها برای شما زیاد نیست . علاوه بر این ... من حدس میزنم طبق اطلاعاتی که شما نوشتید ، نیاز به مطالعه ی بیشتری در مورد عکاسی و تجهیزات عکاسی داشته باشید . اما اگر لنز زومی با فوکال بالاتر از لنز کیت دوربین خودتون ( احتمالا 18-55 ) نیاز دارید ، با این بودجه هم 18-200 رو می تونید تهیه کنید که کیفیت خروجی مقداری بهتر میشه و تک لنز میشه استفاده کرد و حالت واک اروند داره که خوبه . اما گزینه ی دیگه بعنوان لنز دوم 70-300 IS هستش که خروجی نسبتا خوبی داره و فوکال بیشتری رو پوشش میده که در صورت استفاده از هر دو لنز رنج 18 تا 300 رو تقریبا بصورت کامل دارید .
شاد باشید .
سلام،
1.برای وصل کردن دوربین به کامپیوتر ،باید چیز خاصی(Driver و...) از DVDش رو کامپیوتر بریزیم؟
canon sx220.2 دارم،چه جوری تاریخ وساعت رو از پایین عکس ها بردارم؟
لطفا به تاپیک های دیگر هم سر بزنید تا جواب سوالاتی را که جاش این جا نیست،بگیرم!!
دوستان برای استفاده های معمولی و خانواده یه دروبین تا 200ت میخواستم
چی پیشنهاد میدین؟
دوستان مدل panasonic tz20 به ایران اومده لطفا نقد و بررسی نمایید.
لطفا بگین از بین اینا کدوم رو واسه خرید صلاح میدونید
fuji hs 20
panasonic tz10
panasonic tz20
panasonic fz40
fuji f500 exr
در ضمن میدونم دوربین کنن اس ایکس 230 خوبه ولی به دلیل نداشتن دکمه delete از انتخابش منصرف شدم
لطفا با دلیل انتخابتون رو بگید
انتظاراتم
کیفیت عکس و فیلم خوب باشه امکاناتش قوی باشه یعنی تو زوم بالا بشه عکسای خوبی گرفت
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اساتید عزیز
میخواستم اگه ممکنه یه مقایسه کامل بین PANASONIC fz45
sony hx100
انجام بدین در درجه اول کیفیت عکس برام مهمه
در ضمن این دو در مقایسه با sx220 چه وضعیتی دارند از نظر نویز چطور؟
من قصد خرید لنز واسه دوربینم یعنی کنون 550 رو داشتم که به دلایلی ترجیح دادم فعلا یک سوپر زوم خوب خریداری کنم
ممنون میشم از راهنمایی اساتید عزیز
سلام مرسی بخاطر پاسختوننقل قول:
بله میخوام برای فیس بوک یا آلبوم عکس با کیفیت بگیرم یا هم از طبیعت و اشیا
فکر نمیکنم زوم زیاد لازم باشه نه؟ ولی تنظیمات دستی خیلی لازم میشه مخصوصا فوکوس
میخوام 1 عکس که میگیرم تمام قسمتای عکس جز سوژه تار بشن:27:
حالا تا 500تومن بنظرتون slr-like بگیرم یا 1 کامپکت با تنظیم دستی
اندازش مهم نیست ولی حس میکنم slr-likeها با کلاستره مخصوصا وقتی میخوای از 1چیز طبیعی بیرون عکس بگیری :18:
اگه ممکنه ترتیب اولویت برام بنویسید .قیمتش کمتر هم شد چه بهتر
راستی فیلم برام مهم نیست
باید اومده باشه اما حتما 500 تومنه ، مگر بدون گارانتی بخرید که کمی منطقی تر بشهنقل قول:
چون مردم پانا رو نمیشناسند کم توی بازاره و قیمتش هم بالاست :41:
توی ردخه اون دوربین خوب SX220 هست
hs20 کمی کار باهاش سخت تره fz40 هست اما ارزش بالایی داره بعدش fz40نقل قول:
:18:نقل قول:
در ضمن میدونم دوربین کنن اس ایکس 230 خوبه ولی به دلیل نداشتن دکمه delete از انتخابش منصرف شدم
منو یادتون رفت:31:
من 1کم مطالعه کردم فکر میکنم :
FujiFilm FinePix HS20 EXR
panasonnic fz40
فکر میکنم این دوتا مناسبترینه نظر شما چیه؟و کدومشه؟ راستی قیمت و گارانتی معتبرشون چیه؟
مرسی:40:
سلام دوستان.
من قصد دارم یه Dslr بگیرم.مدل انتخابی خودم canon eos 7d هست ولی بهتره ننظر دوستان رو در این مورد بدونم
بودجه ام حدود 1.5 - 2 تومن.
با این بودجه به نظرتون از بین کانون و نیکون کدوم برند و کدام مدل رو انتخاب کنم؟همه جوره بهترین تو این رنج قیمت کدومه؟
علاوه بر کیفیت کلی سرعت واسم خیلی مهمه.
ممون
نقل قول:چرا نشه؟؟!!:31:نقل قول:
من هم canon sx 230 hs دارم تنها فرقش با مدل 220 فقط gps هست. در همه دوربینها شما می تونید گزینه درج تاریخ و ساعت روی تصویر رو فعال یا غیرفعال کنید.
در منوی تنظیمات به قسمت تنظیمات تصویر بروید (آیکون دوربین عکاسی در بالای صفحه دیده میشه) آخرین گزینه با عنوان Date Stamp مربوط به همین کار است. اگر روی off بگذارید حله!!! به همین سادگی
دوستان خسته نباشيد
يه دوربين كامپكت ميخواستم تا 350
ويژگي ها:
فيلم برداري فول اچ دي
عكاسي پانوراما
وايد بودن لنز
نوردهي بالا
از سوني wx5 به دلم نشست
از فوجي هم F500 خيلي جالب به نظر ميرسيد
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام.
در مورد دوربین تو اینترنت گشت میزدم.
از Sony Cyber-Shot DSC-W530 خوشم اومد.
فقط یه ایرادی داره: موقع فیلمبرداری زوم نمیکنه.
برای اینکه این ایراد نباشه مدلهای بالاترش رو هم نگاه کردم.
اما اونها هم یه ایرادی دارشتن!: گوشه هاشون گرده. من دوست ندارم گوشه ها گرد باشه!
پیشنهاد میدید چی کار کنم؟!
اگر WX5 گیرت بیاد خیلی خوبه اگر نه کانن IXUS300 یا 220نقل قول:
همه دوربنها یک یا چند ایراد دارن دوربینیم که ایراد نداشته باشه نداریم یا اگرم باشه قیمتش بالاستنقل قول:
که اینم خودش یه ایراده بنظر من کانن IXUS220 دوربین خوبیه
فیلمبرداری IXUS300 در حد HD هست نه Full HD.نقل قول:
من سونی رو معرفی نمیکنمنقل قول:
اما توی اون رده HS20 و fz45 و SX30 بهترین ها هستند
شما 550D دارید ؟؟؟ اگر بله به هیچ عنوان دوربین دیگه خرید نکنید :46:
من اگر بودم HS20 رو انتخاب میکردمنقل قول:
پانا PGF بانیانه که خیلی ... تشریف دارند :41:
اون یکی هم فکر کنم نداره
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
سلامنقل قول:
شما توی چه زمینه ای قصد عکاسی دارید ؟؟؟
نیاز هاتون رو بیشتر بگید
فعلا اینو داشته باشید D7000 نیکون با قیمت حدود 1700 که دوربین بسیار عالیی هست
ببخشید این دوربین امکان sweep panorama نداره؟نقل قول:
امکان مذکور فقط مال دوربینهای سونیه؟
نه نداره چون لازمم نیست چون فکر نمی کنم کسی تا حالا عکس پاناروما چاپ کرده باشهنقل قول:
بصورت دستی داره یعنی باید چنتا عکس بگیری بعد با نرم افزار بچسبونیشون
سونی برای فروش بیشتر این امکان رو گذاشته
سلام:31:نقل قول:
دقیقا افتاد که چی میگی ، موضوع بودجه نیست ولی گفتم ۸۰۰ چون واسه من که عکاس حرفه ای نیستم اصلا عاقلانه نیست که بالای ۱.۵ بدم واسه لنز .
۲۰۰ - ۱۸ یعنی کیفیت خروجی عکس هاش بده ؟ از خود ۵۵ - ۱۸ هم بی کیفیت تره ؟
راستی ۱۳۵ - ۱۸ چه فرقی با ۲۰۰ - ۱۸ داره ( بیشتر منظورم روی کیفیت عکس هست )
مرسی
به چاپ کردن ربطی نداره.نقل قول:
امکان بسیار خوبی هستش. من خودم باهاش کار کردم.
برای یکی از آشنا ها که بودجش حدود 350 هست می خوام یه دوربین بگیرم رفتیم بازار و بعد کلی گشتن یه مدل از دوربین های سامسونگ چشممون رو گرفت مدلش ST600 هست(دو تا ال سی دی داره ) با قیمت حدود365 هزار تومان.
به نظرتون چه طوره؟ارزش قیمتش رو داره؟با این قیمت مدل بهتری سراغ ندارین؟
[HTML]http://www.samsung.com/iran/consumer/camera-camcorder/camera/digital-camera/EC-ST600ZBPBKZ/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=st-series&returnurl=[/HTML]
سلام
من اطلاعاتی در مورد دوربین ندارم و تازه میخوام وارد دنیای عکاسی بشم
یه دوربین DSLR میخوام که بتونم یکم به عکسام افکت و تنوع بدم
برای استفاده خونگی و عکسای مدلینگ و فیس بوکی و عکسبرداری تو مسافرتام
ترجیحا canon اگر قابلیت فیلمبرداری و فلاش و لرزشگیر و عکسبرداری در نور کم و ... داشته باشه که عالیه
قیمت هم 800 به پایین
دوستان چی پیشنهاد میکنن؟؟؟
سلامنقل قول:
نه بد نیست اما عالی هم نیست
135-18 چون رنج کم تری داره کمی کیفیتش بهتره اما فرق اون قدر نیست که بیارزه 135-18 خرید
راسی 250-55 IS II هم اومده و بزودی میاد تو ایران ارزش داره براش صبر کنی
سامسونگ نهنقل قول:
کنن IXUS 310 بهترین چیزه با صفحه لمسی شبیح به ST600
توی خریدش شک نکنید :46:
کد:http://www.dpreview.com/news/1102/11020715canonixus310hs.asp
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
سلامنقل قول:
شاید نیاز نباشه DSLR بخرید
افکت رو توی pc به عکس اضافه میکنن نه دوربین
بیشتر درباره نیاز هاتون و علاقه تون بگید
استفادم همون چند مورده ،
DSLR چی معرفی میکنید؟
Compact هم اگر معرفی کنید ممنون میشم...
سلام دوستان،
بین SX220 و IXUS 310 کدومو پیشنهاد میکنید؟
لطفا فروشگاه برای خرید دوربین معرفی کنید. ترجیحاً نزدیک به شمال شرق تهران.
میتونی یکم در مورد نکاتی که باعث برتری این مدل کنون نصبت به ST600 میشه توضیح بدی؟نقل قول:
حدود قیمتش رو نداری؟به نظرت تو شهرستان (مشهد ) تا چند تومان به قیمتش اضافه میشه؟
ولی این ال سی دی دوم خیلی چشم طرف (کسی که می خوام دوربین رو براش بگیرم ) رو گرفته:13: