راستین بازار رو که میشناسید ؟ انقدر گندکاری کردن و کلاه برداری کردن که دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه ، با یه اسم جدید اومدن دارن کار میکنننقل قول:
Printable View
راستین بازار رو که میشناسید ؟ انقدر گندکاری کردن و کلاه برداری کردن که دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه ، با یه اسم جدید اومدن دارن کار میکنننقل قول:
از راستين بازار هم خريد کردم.... مارت پيرانشهره، راستيم تهرانهنقل قول:
- - - Updated - - -
از راستين بازار هم خريد کردم.... مارت پيرانشهره، راستيم تهرانهنقل قول:
دوستان کسی تونسته GP-2101 رو انلاک کنه؟
سلام
دوستان مودم های جدید ایانسل که با تخفیف برای فروش قرار داده آیا مدلی هست که بشه آنلاکش کرد و سیم همراه اول رو هم باهاش استفاده کرد!!
مدل هایی که مد نظرم هست اینا هستش :
GP 2101
TK 2510
DT 350
Z6000
ممنون میشم یکی بگه آیا این مودم های قابلیت آنلاک دارنده یا خیر
اصلا همراه اول باند 42 و 43 ندارهنقل قول:
هیچکدوم از اینها به هیچ وجه با همراه کار نمی کنه و کار نخواهد کرد
من به greenpaket که مودم gp2101 رو تولید میکنه میل زدم فریمور رو بگیر که این جوابشون بود من نمیدونم این ایرانسل این شرکت های ناشناس رو از کجا پیدا میکنه
Dear Morteza,
This email served as notification that we have received your technical enquiry.
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
Green Packet Customer Service
مگه شما با فرم ویر خودش مشکل دارید؟نقل قول:
راستین بازار مشکلی نداره .نقل قول:
گیر مقداد آی تی نیفتادی :n04:
سلام
از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf
این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051
روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.
این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430
سپاس فراوان