دادا تنها درصورتی که سرعتتون زیر اسمی بیاد حق شکایت دارید.مثلا 2مگ اگه از 32 سرعت دانلود بیاد پایین تر .نقل قول:
Printable View
دادا تنها درصورتی که سرعتتون زیر اسمی بیاد حق شکایت دارید.مثلا 2مگ اگه از 32 سرعت دانلود بیاد پایین تر .نقل قول:
معمولا کامل میده در صورتی که اختلال وجود نداشته باشه.نقل قول:
با یک کانکشن دیگه؟نقل قول:
اگه با idm بذارم که اوکیه ولی فیلم/عکس اینا تک کانکشنه و برای همین لود نمیشه
ببین چقدر بدبختیم که 2مگ اگه زیر 32KB/s بیاد تازه میشه شکایت کرد عجب...
نه داداش، سرعت اسمی ۲مگ ۲۵۶ هست.
اگر زیر ۲۵۶ بیاد، میشه شکایت کرد.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
256Kb/s میشه همون 32KB/s دیگه
حالا دقیقا چطوری باید شکایت تنظیم کنم؟
یا باید بری سایت
195.ir
ثبت درخواستو بزنی، و شکایت...
یا باید زنگ بزنی ۱۹۵، به کارشناساشون بگی شکایتتو ثبت کنن.
چرا بعضی از شرکت ها مشکل تک کانکشن دارن و پارس آنلاین نداره؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:تو محاسبه سرعتی که ملاک شکایته و سازمان تنظیم میپذیره سرعت اسمی سرویس به مگابیت یا کیلوبیت رو باید دو بار بر 8 تقسیم کنید تا سرعت مبنای قابل پذیرش برای شکایت بر حسب مگابایت یا کیلوبایت در بیاد:نقل قول:
1. تقسیم بر 8 اول برای تبدیل بیت به بایت: سرویس 2مگابیت بر ثانیه معادل اینه که بگیم سرویس با 0.25 مگابایت بر ثانیه یا همون 256 کیلوبایت بر ثانیه است.
2. تقسیم بر 8 دوم برای اعمال قانون ضریب اشتراک 8 به 1: چون بر اساس قوانین سازمان تنظیم ضریب اشتراک سرویسهای حجمی نباید از 8 به 1 بیشتر باشه یعنی این که شما پهنای باند اختصاص داده شده به این سرویس با سرعت اسمی رو با 7 نفر دیگه به طور شراکتی استفاده میکنید. بنابراین اگه کل سرعت سرویس شما از یکهشتم سرعت اسمی سرویس کمتر بشه میتونید شکایت کنید. این یعنی سرعت مبنای شکایت برای سرویس 2مگابیت میشه 0.03125 مگابایت در ثانیه یا همون 32 کیلوبایت در ثانیه.
من نمیدونستم.
مرسی از راهنماییت،
پس واقعا ما چقدر بدبختیما،
۲ مگ کجا، ۳۲ کیلو کجا.
عجب
ببین عزیزنقل قول:
به دلیل تفاوت در سیاست مدیریت پهنای باند اینترنتشونه. همه ISPها به کاربرای معمولی (خونگی یا تجاری معمولی) پهنای باند اشتراکی میفروشن. پس هر وقت که تعداد کاربرای فعال همزمان روی یه پهنای باند مشترک (یعنی کاربرای مشترک روی پهنای باند که در یه زمان مشخص هم آنلاین باشن و هم در حال استفاده مؤثر از پهنای باند) بیشتر از یه نفر باشه، یعنی این که سرعتی که هر کدومشون میتونن بگیرن کمتر از ظرفیت کل پهنای باندشون میشه.
حالا هر چه قدر تعداد کاربرای یه ISP به کل پهنای باند اینترنتش زیادتر بشه سهم سرعت واقعی هر کاربر نسبت به ظرفیت کلی خطش کمتر هم میشه. این وضعیت هم برای آسیاتک و هم برای پارسآنلاین وجود داره و در ساعتهای شلوغی و پرترافیک حتمن خودش رو نشون میده. ولی تفاوت این شرکتها در نحوه سیاستگذاریشون تو این زمینه است.
آسیاتک کلن اومده یه محدودیت عمومی روی سرعت تککانکشن از اینترنت بینالمللی اعمال کرده که ظاهرن به ساعتهای خلوتی و شلوغی هم ربطی نداره. این جوری سرعت تککانکشن اینترنت بینالمللی کارابراش بیشتر از یه حدی بالاتر نمیره. حالا فرقی نمیکنه ساعت خلوتیه یا شلوغی. البته نمیدونم که این محدودیت به سرعت اسمی سرویس ربط داره یا یه محدودیت کاملن عمومیه.
اما پارسآنلاین روی سرعت تککانکشن اینترنت بینالمللی محدودیت عمومی نداره. (البته این شامل مراکزی که اونجاها کلن پهنای باندش کمه نمیشه.) اگه ساعت خلوتی باشه و سرور مقصد هم محدودیت خاصی خودش نداشته باشه با پارسآنلاین تقریبن به اندازه فول ظرفیت پهنای باند میشه سرعت تککانکشن گرفت. اما تو ساعتهای شلوغی که به همه کاربرای فعال امکان دادن فول ظرفیت سرعت تککانکشن وجود نداره بر حسب سرعت اسمی سرویسهاش اولویتدهی میکنه. این جوری درسته که سرعت تککانکشن همه کاربرا ممکنه کم بشه اما اونی که سرویس 2مگابیت داره با پروفایل 16 مگابیت کمتر از اونی که سرویس 256کیلوبیت با پروفایل 16مگابیت داره افت سرعت تککانکشن رو تجربه میکنه. ولی به هر حال هر دو تا شون تو ساعتهای شلوغی با افت سرعت تککانکشن مواجه میشن.
یه عامل دیگه که بین آسیاتک و پارسآنلاین متفاوته، اینه که آسیاتک به دلیل گستردگی بیشتر شبکهاش حتمن تعداد کاربراش به نسبت پهنای باند اینترنتش بیشتر از پارسآنلاینه. ضمن این که آسیاتک یه بخش عمدهای از پهنای باند اینترنتش رو هم به سرورهای دیتاسنترهاش اختصاص میده که بازم مقدار پهنای باند در اختیار برای کاربرای معمولیش رو کمتر هم میکنه.