من که همش از هدفون استفاده میکنم ی ساله مشکلی ندارم ....مشکل این لپ تاپه فقط هاردشه همین :n05:
Printable View
من که همش از هدفون استفاده میکنم ی ساله مشکلی ندارم ....مشکل این لپ تاپه فقط هاردشه همین :n05:
آره ولی خب بستگی داره / بعضی لپ تاپ ها دقیقا به همین سادگی که گفتم خراب میشن ( همین لنوو z510 من خیلی دیدم )نقل قول:
درسته هاردش ضعیفه + باتریش هم تعریفی نداره متاسفانه
لپ تاپ لنوو جی 510 دارم،چون اون تاپیک خوابه و سوال مشابه هست،اینجا میپرسم
با وایفای راحت به اینترنت وصل میشم ولی چند بار که با کابل لن اومدم وصل بشم،اصلا چراغ لن روی مودم روشن نمیشه و اینترنت لپ تاپ وصل نیست!!!درصورتیکه همون کابل را زدم به پی سی هم چراغ مودمش روشن شد و هم اینترنت پی سی!!!چی کارکنم؟مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
چند وقت پیش یه جی 510 دستم بود چند روزی ، داخل کارتونش یه سی دی درایور که هست ، باید درایورهاشو نصب کنی
ولی اینکه میگی چراغ مودم روشن نمیشه یه کمی مشکوکه !!
مشکوک به چی؟چراغ مربوط به اینکه مثلا LAN1 وصله یا LAN2 روشن نمیشه....گارانتی درست میکنه؟
هر ازگاهی هم که cpu usage میره بالای 15-20% و صدای فن باند میشه در حد3-4ثانیه صفحه سیاه میشه و سریع به حالت عادی برمیگرده..اون از چیه؟
مطمئن بشین درایور لن نصبه. از Device manager ببینید لن شناخته شده و اروری نداره؟نقل قول:
اون مورد طبیعی هست.
نقل قول:شما اول از همه مطمئن شو که درایور ها رو به درستی نصب کردی ، اونطور که یادمه داخل سی دی چندتا درایور هست که باید ببینی کدوم یکی با لپ تاپ شما سازگارهنقل قول:
اون مشکل صفحه سیاه هم من تاحالا جایی ندیدم و مورد طبیعی نیست ، مطمئن شید که درایور کارت گرافیک ( اینتل + AMD ) به درستی نصب شده باشن ، وگرنه cpu usage بالای 15 یا 20 که چیزی نیست روی 100 هم باشه نباید اینطور بشه ، البته منظور شما از صفحه سیاه چی هست ؟ نور صفحه کم میشه یا کلا تصویر سیاه میشه ؟
نقل قول:نقل قول:یکی از دوستانم هم یک لپ تاپ hp داشت . اگر اشتباه نکنم پس از نصب ویندوز 8 و نصب درایور های کارت گرافیک AMD و Intel برنامه explorer.exe هر چند وقت یک بار کرش میشد ( اصطلاحا همون صفحه سیاه اما برای دوستمون آبی میشد چون رنگ بک گراند مترو رو آبی انتخاب کرده بود . احتمالا شما مشکی انتخاب کردین که مشکی میشه ) . با حذف درایور ها و نصب ورژن جدید و حتی آپگرید به 8.1 حل نشد . از dxdiag خروجی هم که گرفتیم نتیجه ای نداد . در آخر با نصب ویندوز 7 مشکل حل شد !نقل قول:
گرافیک این مدل رو نمیشه تعویض کرد؟؟