با سلام.میخوام از بین دو مدل ایرفون کریتیو، EP3NC و Aurvana In-Ear 1 یکی را بخرم .به نظر شما دوستان حرفه ای کدوم بهتر هست؟:31:
Printable View
با سلام.میخوام از بین دو مدل ایرفون کریتیو، EP3NC و Aurvana In-Ear 1 یکی را بخرم .به نظر شما دوستان حرفه ای کدوم بهتر هست؟:31:
aurvana بهتره
می خواستم به جای هدفون ایربادم و فول سایزم دوتا هدفون خوب بگیرم که این دو مدل رو انتخاب کردم به نظر شما اینا مناسب هستن یا نه؟
1. AKG K319
Audio Technica ATH-M50 .2
البته سورسم که استفاده میکنم یکیش PC مدل کریتیو تیتانیوم و یکیCOWON J3 هست و اکثر تراکهای صوتی که دارم FLAC هست و یا MP3 320K
با سلام. ميتونيد علت يا تفاوت هاى اين دو را ذكر كنيد؟نقل قول:
برند های earbag مطرح خیلی شناخته شده نیستند مثل لینک های زیر:نقل قول:
کد:http://www.yuin-acoustic.com/product/?id=2
لینک اول رو پا ip خارج باز کنکد:http://bloxearphone.com/
دومی انتخاب خوبی هست
با سلام
من یه هدفون در گوش خوب می خوام تا 100 تومن شایدم اگه خیلی خوب بود 150 دادم بالاش
اصولا من اهنگ های پروگرسیو ترنس سایکو گوا مثل پائولو اونفولد - یا رادیو این دوستان استید اف ترنس - کلاب لایف - ابو اند بیاند گوش می دم
و به عبارتی می خوام اهنگ رو حس کنم نمی خوام گوش کنم ، بیس عمیق و خوب می خوام صدای شفاف و با تفکیک می خوام اگه یه خورده هم به IPOD touch جور باشه هم استقبال می شه
اگر مارکی چیزی که این امکانات خوب رو داشته باشه می دونید لطفا منو راهنمایی کنید
امروز هم نمایندگی سن هایز بودم اصلا چیز خاص و یا جدیدی نداشت مدل هاشو گوگل کردم اکثرا مال 2006 بودن
مثل CX300 که می داد 65 تومن omx90vc که می داد 95
یه چند مدل دیگه هم داشت که به نظر نمی امدن چیز جالبی باشند
خودم بیشتر دوست دارم AKG یا سن هایز بخرم اما اگه چیزی بهتر از اینا باشه چرا که نه ؟
درسته من هم با شما درباره این مسله موافقم ولی طبق ریویوهایی که از هدفونهای یوین خوندم و دیدم یک کمی توی درایو کردن فرکانسهای پایین نسبت به سایرن ضعیف تره و این مسله برای کسایی که سبک موزیک مورد استفادشون TECHNO هست قابل چشم پوشی نیست.نقل قول:
غیر از برند سنهایزر از سایر برندها پیشنهاد دیگری هست خوشحال میشم بفرمایید.
برای انتخاب هدفون فول سایز هم اگر نظری بهتر از مدل انتخابی خودم دارید بفرمایید.
نمیتونید از سمعک مناسبتری دیگه ای استفاده کنید که این مشکلات رو نداشته باشه.نقل قول:
البته افرادی مانند شما باید طوری با هدفون گوش بدند که فقط صدا رو بطور معمولی بشنوند چون اگه صدا بیشتراز 200db بشه باعث پارگی پرده گوش میشه و با حجم صدا بیشتر از 120db نباید بیشتر از یک ربع ساعت در روز موزیک گوش داد. در اصل بهتره از ایرفون مناسبی استفاده کنید چون اینجوری صدا به گوش شما نزدیکه و توانایی ایزوله کردن صداهای مزاحم باعث میشه شما صدا رو حداقل 20db کمتر از هدفونهای دیگه براحتی بشنوید
/>تها نماینده سونی ایران رهجو هست بقیه رو هیچ تضمینی نمیشه کرد.نقل قول:
چه تفاوتی؟هیچ تفاوتی نباید باشه حتی جزیی.
من خیابون شریعتی رفته بودم... چندین نمایندگی سونی اونجا بود!! تابلوهاشونم یه فرم بود. سیاه با نوشته برجسته سفید. یعنی همشون بی اعتبارن؟نقل قول:
چرا هست. برای مثال در عکس زیر اون شیارها رو می بینید که با دایره نشون دادم؟ اونها در هدفون من کمتر هستن (7 تا) و گشادتر. اما در این عکس بیشتر هستن (12 تا) و باریکتر.نقل قول:
چه تفاوتی؟هیچ تفاوتی نباید باشه حتی جزیی.
کد:http://up.--------.com/images/e1j9dkrya5zc4l8ktjg3.jpg
سلام دوستان
یک نوع هدفون (یا هدست) هستش که به اصطلاح Behind The Neck میگن
که برخلاف هدفون های معمولی که بدنه هدفون بر روی سر و روی مو ها قرار میگیره ، در این هدفون ها بدنه در پشت گردن قرار میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من میخوام از این نوع هدفونها بخرم فقط نمیدونم کدوم مدل خوبه (زیاد هم نمیخوام بابت این نوع هدست ها خرج کنم)
شرط اول برام راحتی و شرط دوم کیفت صدای خوب هستش
دوستان کسی میدونه از این نوع هدفون ها در ایران چه مدل هایی خوبند یا حداقل کیفیت معقولی با توجه به رنج قیمتش دارند؟