[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید از دوستان عزیز میشه یکم در مورد این آنتن ها توضیح بدید
یعنی استفاده از این آنتن ها چه جوریه ؟!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید از دوستان عزیز میشه یکم در مورد این آنتن ها توضیح بدید
یعنی استفاده از این آنتن ها چه جوریه ؟!
سلام به همگی
یک مشکل بسیار جدی!
مدل دستگاه:HD --- -T T-7
من آپدیت x.vision را به جای آپدیت provision گذاشتم و همه چیزاش به هم ریخته در کنترل هم همه ی کلید ها به هم ریخته مثلا کلید 1 به جای 9 است.
وقتی هم می خواهم به حالت پیشفرض کارخانه برگردانم باید 6 تا 8 بزنم تا انجام بشه ولی کلید 8 جز کلید ها نیست!
لطفا سریع تر پاسخ دهید.
کسی نست سوال که پرسیده بودم صفحه قبل جواب بده
من هم خیلی در مورد این آنتن ها کنجکاوم، اگه بشه زد تو اتاق خیلی خوبه، اینجا باد شدید میاد همش آنتن رو به هم میریزه، برای همین به این آنتن ها علاقه مند شدم.
سلام.
در مشهد دیجیتال ترنسمیتر هست یا نه؟
مدل ال سی دی ex400 از سری klv هستشنقل قول:
در ضمن این رو هم اضافه کنم برا ی این تلویزیون جهت شبکه های استانی رو دارم از دیش استفاده میکنم و مشکلی ندارم اما چون تلویزیون قبلی ام شهاب 21 اینچ و تو اتاق خواب هست وهیچ گونه آنتنی نداره خواستم ببینم با این پرو ويژن T7 و یه آنتن پورتابل می تونم مشکل رو حل کنم ضمن این مدل پرو ويژن T7 با ایکش ویژن فرق داره یا همونه تو بعضی پست ها خوندم دوستان از انتن هائی که بهخ شیشه می چسبه استفاده کردن وراضی هم بودن
با همه اینا می خوام اگه اینقدر هزینه کنم مدلی رو بخرم که فردا پشیمون نشم یا یکی نگه اون مدل رو میگرفتی بهتر بود چون واقعا در این زمینه هیچ شناختی ندارم و می خوام از تجربیات شما دوستان خوب استفاده کنم
با تشکر از توجه جنابعالی
با سلام
بنده بک عدد گیرنده دیجیتال مارشال مدل me885 خریدم،از کیفیت صدا و تصویر راضی هستم
فقط میخواستم بدونم حداکثر میشه باهاش 14 تا شبکه تصویری رو گرفت؟!!
یعنی قادر نیست شبکه های استانی بیشتری رو بگیره؟(اصفهان،خوزستان،و...)
با تشکر
سلام می بخشید توی این مدلای گیرنده های دیجی تال مدلی هست که خروجی مونیتور داشته باشه
فعلا نميشه گرفت!نقل قول:
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
خوب اين چه كاري بود شما كرديد!:18:نقل قول:
ديگه فكر نمي كنم بشه كاريش كرد بايد بره گارانتي!:27:
کسی تا بحال این مدل جدید ایکس ویژن XDVB-131 که مادایران تو سایتش گذاشته، خریده یا تست کرده؟