دوستانی که بازی رو اوریج میگیرن اگه خواستن عضو این گروه تو استیم بشن تا وقتی اومد آنلاینشو بتونیم دور همی بزنیم به رگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستانی که بازی رو اوریج میگیرن اگه خواستن عضو این گروه تو استیم بشن تا وقتی اومد آنلاینشو بتونیم دور همی بزنیم به رگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جریان این لینک چیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرش زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ماه دیگه میاد ؟ یا بازم تاخیر میخوره ؟ :n03:
جریان خاصی ندارهنقل قول:
یه لینک فیک که چند ماه قبل از انتشار بازی اومده بود و برای خودنمایی اون منبع اولیه این لینک خیلی خوب بودش!
دقیقا یه ماه دیگه منتشر میشهنقل قول:
تاخیر هم دیگه بعیده بخوره
تاخیر روشاخهنقل قول:
خدا خدا کن نره برا فروردین بعدی :n02:
جزو تعجبه اگه فروردین بیاد
بازیه 2سال پیش 4الا5سال تاخیر الکی میخوره با اون سیستم الکیش به دروغ بهینه:n15::n15::n15:
بازی 65گیگ حجمشه
45گیگش مربوطه بخش انلاینشه یاهمون مولتی پلیر........ فقط یعنی کلا بازی 20گیگه
اگر تاخیر بخوره و بازی رو درست و حسابی بدن بیرون، خیلی هم خوبه، ولی اگر بخوان عجله ای یه چیز الکی بدن بیرون، مثل GTA IV که صرفا یه پورت کاملا غیربهینه بود، از اونطرف یه عده بلند میشن میگن چرا بازی افتضاحه و سنگینه و فلان.نقل قول:
یعنی همیشه حرفی هست برای گفتن و غر زدن...
در مورد حجمش هم فکر کنم ۴۵گیگش مشترکه و ۲۰ گیگ اضافه برای سینگل هست. نه فقط ۴۵ گیگ برای آنلاین.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نسخه PC بازی بازم تاخیر خورد وبازی 14 آپریل منتشر میشه...........
من درخواست دارم از راکستار بازی رو تا ۳۰ اوریل که تولدمه تاخیر بزنه :دی
فکر کن... معاف نشم مجبور بشم برم خدمت :| بازی رو بخری، دو سال بازیش نکنی o_O
Sent from my ST15i using Tapatalk
همین هم که هنوز میگن بازی واسه پی سی میاد و نزدن زیرش جای امیدواری داره . اما بازی با تاخیر بهتر از بازی پر از باگه به نظرم:n02: