اینم نسخه 2014:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Printable View
این نسخه فاینال هست؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
فکر نکنم فاینال باشه ها منظورم بین المللی هست
حالا دوستان هم میخوان یه نگاهی بندازن ببینن چجوریاست
تا دیروز که تو خود سایت کسپر نسخه 2013 رو زده بود. الان از امروز شده 2014. ورژنش هم همونی هست که دوستان قبلا اینجا گذاشته بودن.
نقل قول:
سلام دستتون درد نکنه ولی این همون نسخه فاینال کشور هند هستش و فاینال جهانی هنوز ارائه نشده
شما باید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید
:n16:
در انجمن کسپر گفتند چند هفته ای صبر کنید.تاریخ دقیق مشخص نشده ولی به احتمال بسیار زیاد در همین آگوست نسخه نهایی منتشر خواهد شد.نقل قول:
خرید لایسنس به نظر شخص برمیگرده.کلیدهای روزانه هیچ تفاوتی با لایسنس اصل ندارند و فقط احتمال بلاک شده دارند گاهی هم نه!
اما اگه سریال نمیخرید کرک هم نکنید.(امنیتی ها)
-----------------
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتون نره
این سایت هندی کسپرسکی هست..نقل قول:
ببخشید نحوه کرک کردن نسخه پیور چطوری هست؟ :n02: فقط سریال میخواد ولی دوستان اینجا فقط کی میذارن. قبلا نصب کرده بودم ولی نمیدونم چطوری! :n13:
توضیح اینکه من قبلا پیور نصب کرده بودم و حذف کردم. الان دوباره نصب کردم. جلوی لایسنس زده Not avalable و اون روشی که دوستان توضیح دادن رو نمیشه به کار برد و کلید داد چون فقط تب وارد کردن سریال باز هست.
آپدیت: مشکل حل شد. مرسی :n01:
شما به هیچ وجه نباید هیچ آنتی ویروسی رو کرک کنید، هم از لحاظ امنیتی و هم از لحاظ کارایی و .... بهم میخورهنقل قول:
کسپر پیور با کلید هم فعال میشه
من کلیدهای پیور رو تو همین تاپیک قرار میدم
ولی پیشنهادم به شما اینه که از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید، کسپر پیور جز 3 الی 4 تا آپشن اضافی، هیچ امکانات دیگه ای از لحاظ امنیت و ... فرقی با اینترنت سکیوریتی نداره
-----------
اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیدهای کسپر پیور
:n16:
نقل قول:
ببخشید من بد منظورم رو رسوندم. منظورم از کرک یعنی استفاده از کلید یا سریال. و مشکل من این بود که اصلا وقتی صفحه لایسنس رو باز میکردم فقط سریال میخواست و نمیتونستم کلید بدم. که البته مشکل حل شد مرسی.
( من فقط برای تجربه و دیدن محیط کاری این رو نصب کردم و البته فکر کنم این قابلیت سینک کردن پسورد ها و تنظیمات خود انتی ویروس که بشه خود به خود به سیستم دیگه سینک بشه هم جالبه که ظاهرا فقط در پیور هست )