سلامنقل قول:
من دینامیت دارم روی 8 مگ بسته شده. دانلود شبانه نداره این سرویسش من هم سرویس های دیگه رو امتحان نکردم.
Printable View
سلامنقل قول:
من دینامیت دارم روی 8 مگ بسته شده. دانلود شبانه نداره این سرویسش من هم سرویس های دیگه رو امتحان نکردم.
دوست عزیز فعلا در کل وضعیت نت خیلی ناپایداره وضعیت های وب هم همینطور. شبانه که فقط سرویس های زیر ۱ مگش داره بالای ۱ مگ شبانه نداره اصلا. سرعت همه اکثر سرویس ها روی 4 مگ بسته می شه دینامیت روی 8 مگ. البته سرویس های زیر 512 فکر نمی کنم روی ۴ مگ بسته بشه(تست نکردم)نقل قول:
برای دانلود توی ساعات رایگان هم محدودت نمی کنن این سیستم دزدی مسخره فقط برای شاتله و بس ولی ساعات شبانه های وب خیلی کمه فقط ۳ ساعته
سرویس های نامحدودش هم دقیقا سرعت اسمی بسته می شه نه بالاتر و قیمت هاش هم فوق العاده گرون!! اصلا و ابدا طرف سرویس های نامحدود های وب نرو
پینگ تایم شرکت هم که جدیدا در بیشتر مواقع داغون هست.
در مورد پیشنهاد هم ٬ بنده به شما پیشنهاد می کنم برای وب گردی اگه یه خط دیگه داری روی اون هم مخابرات بگیری ولی محدود!!
دوست عزیز محدود مخابرات و نامحدودش فرقی ندارهنقل قول:
نقل قول:
چرا فرق داره خیلی هم فرق داره :n16:
مثل اینکه اثر and roid تو سرعت از بین رفت :n09: پینگ 8.8.4.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالا ترین سرعت آپلود تو نوین نت را شما داریا :n16:نقل قول:
بله،کلا" همیشه ما یک رکوردو داریم،پارسال با مخابرات مازندران هم با سرعت 19 مگ رکورد زدم:n02:نقل قول:
بچه ها لطفا کسایی که مشکل ping time بالا و قطعی دارن اینجا نام مرکزشون کامل و شماره شناسشون رو بدن ببینیم چی به چیه ...
ممنون
رکورد اپلود دست خودمه :n05:نقل قول:
خوب مرد مومن معلومه دیگه این تست قبول نیس!!!!نقل قول:
با چیز شکن گرفتی
باید با ISP خودت تست بگیری
سرعت آپلود تو همیشه 75 کیلو بوده
مال من 108 کیلو نهایتشه چون خطم 1 مگ بسته شده