1.برنامه FRAPS رو دان کن هم باهاش میتونی فیلم بگیری هم عکس همیشه هم FPS رو نشون میده بنچمارکم میتونی باش بگیری.نقل قول:
2.نیدونم
Printable View
1.برنامه FRAPS رو دان کن هم باهاش میتونی فیلم بگیری هم عکس همیشه هم FPS رو نشون میده بنچمارکم میتونی باش بگیری.نقل قول:
2.نیدونم
سلام؛ یه نفرشون که من شخصا استفاده های بهینه ازش بردم اسمش فرلدا هست و توی وینترهولد هست. البته باید بری کالج وینترهولد. که پیشنهاد می کنم اگه کلا سبک میج بازی می کنی حتما کالج وینتر هولد رو با کل کوئست هاش برو. خیلی به نفعته. تازه چهار پنج تا ترینر خوب هم توش هستن.نقل قول:
برای بقیه ی ترینر های دستراکشن این لینک رو ببین، کل ترینر ها توش هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: ممنون ویروس جان، نجاتم دادی...
88x88 واقا ممنونم داداش گلم خیلی با اطلاعاتی که دادی حال کردم مرسی
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سایتتون عالیه
دوستان من یه جا گیر کردم..
اونجا که توی گروه دزدا..MERCER که قتل اون عضو قبلی رو انداخته بود گردن آبجیمون.. میاد هر چی توی گروه هست میدزده انبار رو خالی میکنه میره!
بعد به من میگن برو توی خونش توی riftin ببین چه چیزی گیرت میاد..
من رفتم داخل خونه..ولی بدبختی داخل خونه 2 تا در هست که با چوب بسته شده...اون چوب هایی که جلشو هست رو هم نمیشه برداشت!
چی کار کنم؟
اسم کوئست THE PURSUIT
لباس Triss ایمپورت شده از Witcher2:31:
کد:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=4708
یدونه کمد دیواری همون کنار هست که توش یه در مخفی داره . اون کمد رو باز کن و از درش بگذر .نقل قول:
گویا مود Online بازی رو هم کاربرا ساختن خودشون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چک بزنیم ببینیم چیه شاتش درسته!
lمیخوای برات cheat بزارم 100 بشه :dنقل قول:
کسی نمیدونه وسایلی که ما میخوایم بفروشیم و قیمتش بالای 2000 کجا باید بریم بفروشیم؟
چون هر جا میرم برای فروش بیشتر از 1100 پول ندارن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:20:کسی نمیدونه وسایلی که قیمتشون بالای 2000 ارزش داره رو باید کجا فروخت؟
چون هر جا میرم یشتر از 1100 پول ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///