منم تازه گرفتمنقل قول:
هر با که اصلاح میکنی تمیزش میکنی ؟ نحوه تمیز کردنش چطوریه ؟
Printable View
منم تازه گرفتمنقل قول:
هر با که اصلاح میکنی تمیزش میکنی ؟ نحوه تمیز کردنش چطوریه ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای آنکارد کردن و داشتن ریش کوتاه(ریش سه روزه) احتیاج به تریمر دارید که مدل GB-37 پاناسونیک را پیشنهاد میکنم ضدآب و قابلیت اصلاح از نیم میلی متر تا 20 میلیمتر را دارد.
اما برای تراشیدن کامل صورت با توجه به زبری ریش ها به شما پاناسونیک مدل GA20 PANASONIC و یا LT-50 PANASONIC را توصیه میکنم و اگر مشکل مالی ندارید از مدل های LV-95 یا LV-65 تهیه کنید . که هر 5 مدلی که گفتم در دیجی کالا با ضمانت آژند سرویس موجوده.
فیلیپس که خودتون میدونید تعطیله و براون هم معلوم نیست اصل یا قلابی باشه چون نمایندگی رسمی نداره و فروشنده ها قلابی و کپی چینی را به جای اصل میندازند با گارانتی فروشگاهی !!:n24:!!
*اما از نظر کیفیت هم بطور کامل پاناسونیک خیلی خیلی از برند های دیگه بالاتره*
نقل قول:
ممنونم. اون مدل 95 و 65 هر 2 تا كاربرد رو داره ؟؟؟ چون من ريش صورتم ميخوام قشنگ 6 تيغ كنه صاف و نرم فقط سبيل و چونه رو بشه باهاش يه دست تميز و كوتاه كرد. حالا اون مدل 670 هزار تومانيش تو دي جي كالا اين قابليت ها رو داره ؟؟؟ اون 2 تا كه 1 ميليون و خورده اي هستن فقط براي 5 تيغه بودن و شارژر بي سيمي گرونه. حالا كلا 5 تيغ خيلي بهتر از سه تيغش هست ديگه؟
مدل ال وي 65 چه فرقي با Panasonic ES-LV61 Shaver داره ؟؟؟ قيمتشونم 100 تومان فرق داره ولي نگاه كردم همه مشخصات مثل همه
سلام بچه های خوب
خوفین؟
این شانه متحرک چجوریه و قیمتش؟
میگن لازم نیست هی شانه بگیری و هی بخوای عوض کنی میگن یه شانه هست وصل میکنی هر جور شماره ای رو میشه تنظیم کرد.
با عکس هم بزارید ما ببینیم. ممنون
ویرایش: خودم گرفتمش باو. سه تومن بود. از 4 تا 18 شمارشه فقط.
با سلام
من بین 2 تا تریمر موندم اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید
1-پاناسونیک er-gb50
2-رمینگتون hc5880
اگه خیس اصلاح کنم با دستگاه رو روشن زیر آب میگیرم.اگه خشک بخوام اصلاح کنم هر 3 4 بار اصلاح میبرم زیر آب،روشن میکنم و میشورم.نقل قول:
سلام ریش تراش پاناسونیک میخوام تا 700 تومن بین st25 و lf51 و LT50 کدوم بهتره ؟
ارزش داره 200 تومان بیشتر بدم برا lf51 یا همون st25 بگیرم؟
من مدل GA 20 رو پیشنهاد میکنم. قیمتش مناسبتره تو 3 تیغه ها. با برق مستقیم هم کار میکنه. فقط برای استفاده زیر دوش و یا با کف ریش طراحی نشده. البته ضد آبه ولی برای شستشو.نقل قول:
اون مدل 51 که 4 تیغه هست و با بقیه خوب فرق داره.
دوستان عزیز امروز پاناسونیک Lt50 رو 580 تومان خریدم ..
2 سوال ..
1- برای اصلاح پیشنهاد میکنید کف ریش استفاده کنم یا خشک ؟
2-آیا میشه امید داشت زیر گردن رو خوب اصلاح کنه ؟ یا نه مثل همه ریش تراشها مشکل اصلاح گردن پابرجاست؟
3- برای جلوگیری از حساسیت استفاده از ریش تراشها چی پیشنهاد میکنید ؟