قطعا. هنوز هم جزو بهترین ماشینهای زیر رنج 20 میلیون محسوب میشه.نقل قول:
Printable View
قطعا. هنوز هم جزو بهترین ماشینهای زیر رنج 20 میلیون محسوب میشه.نقل قول:
سوختش به سرعت بستگی داره. اگه راننده ملاحظه کاری باشی در جاده بین 5 تا 5.5 و در شهر کمتر از 8 (البته شهرهای بزرگ با ترافیک)نقل قول:
من تو یه مسیر نچندان صاف 220 کیلومتری ، صدی 4.5 هم سوختم که سنسورش در نهایت سرعت متوسطم را 91 نشون میداد.
من سنسورهاش رو بارها تست کردم. کاملا دقیق هستن البته باید بدونی چطوری ازشون استفاده کنی و دقیقا هر کدو چه چیزی رو نشون میدن.
ما که ال90 پارس خودرو ای2 مدل 88 داشتیم تو جاده با سرنشین پر صدی 7 و تو شهرم 9 میسوزوند الان قیمت یورو 4 چنده و این که دوستانی که گرفتند بگن چیکارش کردند که از یورو2 شده یورو4 و ایا شتاب و قدرت ماشین کم شده و از پدال برقی استفاده شده یا نه
با سلام
من تندر E1 ایران خودرویی دارم مدل مهر 90
بعد 9000 تا بردمش یه جا روغن و فیلتر هواشو عوض کردند ( نمایندگی نبود همین تعویض روغنی ها معمولی- روغن الف هم ریختم)
الان نزدیک 16000 تا کار کرده. میخوام روغن، فیلتر روغن و فیلتر هوا رو عوض کنم. بنظرتون کجا برم و اینکه چه کارهای دیگه ای باید انجام بدم. نمایندگی قبول می کنند؟ یا بهتره مثل دفعه قبل ببرم بیرون. چون نه پول بی زبون دارم بدم نمایندگی نه وقت که ماشین رو بخوابونم.
ممنون راهنمایی کنید
اگر به جایی که قبلا برای سرویس بردین اطمینان دارین و کارش خوب بوده ببرید همونجا.نقل قول:
نمایندگی هم ببرید فرقی نمیکنه اما تو نمایندگی چندساعتی فکر کنم وقت ببره
دوستان چند روزه حین حرکت داخل کابین صدای مایع داخل ظرف رو میده. منظورم اینه که صداش شبیه به اینه کهانگار تو ظرف مثلا 4لیتری تا نصفه آب ریختی و تکون میدی، دقیقا اون صدا میاد.
در موتور رو باز کردم و ماشین رو تکون دادم دیدم صدا از موتور میاد. یعنی ممکنه صدای حرکت روغن داخل موتور باشه؟
دو ماهی میشه تندر 90 سری E2 ایران خودرو رو تحویل گرفتم:20: رنگ مشکی پرشین قیمت 17 میلیون و 87 هزار . به نظرتون رنگش بهتر نبود سفید انتخاب می کردم ؟ البته بگم رنگ مشکیش از همون اول چشم رو گرفته بود .
فقط چند مورد تو استفاده ازش هست که به مرور از شما اساتید می پرسم. مثلا : الان بنزین رو درجه 2 هست الان چند لیتر باید بنزین بریزم تو باکش ؟ این کامپیوتر سفری هم که مقدار بنزین باقی مونده رو نشون نمیده ! ( به عدد ) به نظر من این مورد رو باید نشون میداد اینکه متوسط مصرف چقدره و .. مهمه ولی این مورد مقدار لیتر باقی مونده بنزین هم مهمه !
دیگه به نظرتون بنزین معمولی بزنم با توجه به اینکه تو دوران اب بندی هست برای موتور مضر هست ؟:11:
حالا اگه سفید بهتر باشه میخوای بدی دوباره رنگش کنن؟:31:نقل قول:
برابنزین باقی مونده هم فکر کنم ال 90 هفت تاخط داره تقسیم کن 50 به 7 ببین چندلیتر جاداره
این مورد زیادمهمی نیست که بخوان بذارن چون کامپیوتر سفری نشون میده چندکیلومتر دیگه میتونی بابنزینی که داری بری که معادل همون که شمامیخواینقل قول:
ین کامپیوتر سفری هم که مقدار بنزین باقی مونده رو نشون نمیده ! ( به عدد ) به نظر من این مورد رو باید نشون میداد
اتفاقا می تونه مقدار بنزین باقی مونده رو نشون بده روشش رو بلد نیستم بگردی پیدا می کنینقل قول:
دکمه روی صفحه کیلومتر رو میگیری و بعد سوئیچ رو باز میکنی . بعد چند مرتبه دکمه رو میزنی تا مقدار بنزین باقیمانده رو به عدد نشون بده.نقل قول: