اینو دارم بازم مرسینقل قول:
Printable View
اینو دارم بازم مرسینقل قول:
گفتم که کافیه چند سری از سوالا رو بشینی پاسخنامه تشریحی شونو بخونی خودت خیلی راحت دستت میاد کدوما مهم ترن به جز اون همون طور که دوست مون گفتن می تونی از گاج سفید استفاده کنی :نقل قول:
تجربه ی شخصی من : پارسال دبیر ما از بهمن ماه به ما توصیه کرد هر شب 3 تا تست ترجمه-تعریب از گاج بزنیم من خودم همین کارو برای تستای درک مطلبم انجام می دادم که تقریبا همیشه همه ی تستای ترجمه و درک مطلبو چش بسته می زدم ، واسه کنکور نکات قواعدو اکثرا فراموش کرده بودم (چون بعد عید دیگه عربی نخوندم فقط هرشب همون 6 تا تستو -3 تا ترجمه 3 تا درک مطلب- می زدم) سر کنکورم 42 درصد زدم که همه ش مربوط به همینا - ترجمه و درک مطلب - بود (یعنی قواعدو هر چی زدم منفی مثبتش خنثی کردن همدیگه رو)...شما اگه درصدی حدود 50 می خوایی می تونی رو همینا کار کنینقل قول:
برای درصد بالاتر همون طور که گفتم قواعدو از روی کتاب درسیم کار کنی تستاشو از گاج بزنی خوبه ولی باید تمرین و تکرارت مداوم باشه تا زمان کنکور که تلف نشه مث من نتیجه ی زحماتت :46:
خب شما رتبه پارسالت چند بود ، کدوم دانشگاه و چی می خونینم خیلی مهمه...برای بعضی رشته ها (مث معماری که به کلی فاصله گرفته محتوای درساش از دبیرستان) کمتر می شه همراه با دانشگاه به کنکور مجدد فک کرد ولی بعضی رشته ها برعکسن مثلا تا جایی که من دیدم درسایی که بچه های عمران/مکانیک می خونن صورت پیشرفته ی همون درسای دبیرستانه طوری که اگه یه مروریم روی کتابای دبیرستانی و درسای عمومی بکنیم می شه دوباره کنکور رو در حد قابل قبول داد... در کل بهتره شما بیشتر در مورد وضعیتت توضیح بدی این طوری بهتر می شه نظر داد :46:نقل قول:
منم در این مورد با آقا سینا موافقم :نقل قول:
مثلا امسال که تو رشته ی ریاضی رتبه ها زیرو رو شده بود تا جایی که من خبر دارم مثلا پارسال آخرین قبولی های روزانه عمران تو تبریز و اردبیل 6000 و 9000 بودن اون وقت امسال با 5000 و 8000 نتونستن قبول شن بچه ها این رشته ها رو ، در حالی که اگه میانه رتبه ها رو در نظر می گرفتن و برای 3000 و 6000 تلاش می کردن حتما قبول بودن...شما اگه می خوایی با داشتن تراز ببینی چقد باید تلاش کنی تا به رشته ی دلخواهت برسی همون میانه ی تراز بهترهنقل قول:
راستی تجربه به من نشون میده هیچ وقت نباید به آخرین قبولی هر رشته توجه کنی میانه رتبه ها دقیقترین مرجعه
پ.ن : هر چند که به نظر خود من این کارا نتیجه ای نداره جز اینکه ذهن ما رو مشغول حاشیه ها می کنه و از اصل موضوع منحرف می شیم بهتر آدم قبل کنکور همه ی انرژی شو بذاره واسه خوب خوندن اون وقت اگه بهتر از اونی شد که می خواست چه بهتر اگرم چیزی که می خواست نشد حداقل وجدانش راحته که همه ی تلاششو کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم ترازم بره بالا؟؟؟؟help me
سوال شما خیلی کلی هست . یکم جزئی تر بپرسید بچه ها بهتر میتونن راهنماییتون کنن ولی با این حال یه سری کلیات هست:نقل قول:
1_ باید بدونی که افزایش تراز یه پروسه طولانی و پله ایه . قطعا کسی که تا آزمون قبل ترازش 4800 بوده توی بهترین حالت میتونه توی آزمون بعدی به تراز 5000 فکر کنه نه 6000
2_ صبر و حوصله و اینکه خودباوری داشته باشی که میتونی
3_ روش خوندن هر درس رو به درستی بدونی و با همه درسا مثل هم برخورد نکنی
4_ همه درسا رو کار کنی و سهل انگاری و پشت گوش انداختن هم نداشته باشی
5_ تست تست تست ( و بازم تست) اینقدری که به تست توصیه میشه ضربدر 1000 ش کن من توصیه میکنم که پاسخنامه تست رو هم بررسی کنی
6_هرچی میخونی مسلط بشی. اینکه الان بخونی بعد ببینی متوجه نشدی بری سراغ مطلب بعدی و با خودت بگی عید دوباره میخونم / دوران جمع بندی میخونم/یه هفته قبل کنکور میخونم و.... باید بگم خیال باطلیه. طوری بخون که انگار قراره دفعه آخری باشه که میخونی
7_ تا الان هرچقدر خوش گذرونی کردی مهم نیست از این به بعد رو دریاب. 5ماه مونده و این 5ماه رو بخون
8_ سبک شروع کن و تا قبل از عید به روزی 7ساعت برسون خودت رو . نیازی نیست از فردا روزی 7ساعت بخونی . قرار نیست به رتبه یک فکر کنی ولی به رتبه 10هزار هم فکر نکن. 5ماه فرصت داری اگه خوب بخونی به حدود رتبه 2هزار بررسی (حتی بهتر)
9_ بچه های تاپیک کنکور 89 یادشونه تا عید هرکس میومد میگفت تا الان شروع نکردم چکار کنم بهش اکیدا توصیه میشد زودتر شروع کنه . عید که شد بچه ها بازم توصیه میکردن زودتر شروع کنه که دیگه وقتی نمونده ولی از یه جایی به بعد به پستهایی که توش از بقیه پرسیده میشد آیا وقتی مونده کسی جواب نمیداد . اینو گفتم که بدونی کنکور مثل یه گیوتین میمونه که هر روز چند سانت بهت نزدیکتر میشه اگه زودتر به خودت نیای....
نقل قول:
چه کنم ترازم بره بالا؟؟؟؟
مثال بهتر از این نداشتی بگی آقا سینا ؟ :31:(اگه اشتباه نکرده باشم)نقل قول:
بر خلاف چیزایی که اینجا خوندم که میگن فقط بخونین وقتو از دست ندین به نظر من باید انگیزه وجود داشته باشه
واقعا چه چیزی باعث میشه یکی که میخواد بخونه ولی حسش نمیاد یا هی درجا میزنه و ترازش بالا نمیره
منم خودم اینجوریم
ولی من تا چند روز پیش هدف نداشتم فقط الکی میخوندم نمیدونستم به چی میخوام برسم حتی به سرم زد ریاضی رو ول کنم و این 5ماه واسه هنر بخونم
ولی با خودم کلنجار رفتم آخر یه تصمیم گرفتم
به نظر من یک یا دو روز تو بذار واسه بررسی کارنامه های کنکور
درصدها
کیا چیا قبول شدن
حتی کارنامه ی قلم چی که بچه ها اینجا میذارن
نه واسه حاشیه رفتن و اینکه کی بهتر از کیه یا اینکه اون کارنامه هارو ملاک قرار بدی
واسه اینکه انگیزه بگیری واسه اینکه بدونی الان کجای و به کجا باید برسی
نمیدونم
ولی یه روز انجام اینکار از درس رو نصف نیمه خوندن مفید تره
این نظر منه
سلام
اینم آدرس سایت مهندس مهربان.
مثل اینکه می خواد تو اسفند همایش مشتق و کاربرد مشتق برگزار کنه.
کد:www.m-mehraban.com
این فقط ویژه خانم هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها اين سايت دانشگاه قوه قضاييه چيه؟ شرايط ثبت نام چيه؟
سلام یکی لطفآ زمان ویرایش اطلاعات کنکور سراسری رو دقیق بگه...