دوستان تو تهران و سایر شهرستان ها پک ها رو چقدر میفروشن؟2500؟
آخه تو کرمانشاه همه جا میدن 2000.اونجا هم همین جوریه؟(البته من نمیخرم پشت شیشه مغازه ها دیدم:دی)
Printable View
دوستان تو تهران و سایر شهرستان ها پک ها رو چقدر میفروشن؟2500؟
آخه تو کرمانشاه همه جا میدن 2000.اونجا هم همین جوریه؟(البته من نمیخرم پشت شیشه مغازه ها دیدم:دی)
اینجا بیشتر 2500 میدن ولی هستن جاهایی که 2000 تومن 2200 و 2300 و 2400 و 2450 و الی اخر میدن :دینقل قول:
اینجا 2200 ولی این پک جدید بدجور باد کرده :27:
من هم با چند تا فروشنده که صحبت می کردم نزدیک بود گریه کنن از فروش نرفتن این پک!
همه می گفتن چون پک های قبلی رو خوب فروختیم این پک تعداد بالا آوریم ولی فروش نرفت.
به نظر من از پک بعدی بسته بندی رو بهتر می کنن چون واقعاً این پکیج جدیدشون خیلی بازخورد بدی داشت براشون.
منظورتون از اينكه بسته بندي بد باعث شده اين پك فروش نره چيه؟؟؟چه ربطي داره؟؟؟
اخه چه ربطی به پکیج داره فروش:31:نقل قول:
به خاطر فاصله بین عرضه مجموعه جدید و اون طنز میتونه باشه ولی پکیج نه : دی
نقل قول:نحوه بسته بندی خودش نشون دهنده احترام به مشتری هست (حتی تو پک اول خود مهران مدیری هم اینو گفت، خودش میگه؛ اون وقت شما قبول نمی کنید؟! :31:) وقتی مشتری می خواد 30 تا مجموعه رو کالکت کنه و هر کدوم بسته بندیش فرق کنی خوب مطمئناً کلکسیونش به هم میخوره. البته درسته اصل این قضیه خود سریال هست نه بسته بندیش ولی همونطور که گفتم بسته بندی نشون دهنده احترام به مشتری هست.نقل قول:
مطمئناً حرف شما تا حدودی درسته ولی من به شخصه شکل بسته بندیش خیلی بهم برخورد. با چند نفر دیگه هم که صحبت کردم نظرشون همین بود؛ به هر حال مشت نمونه خروار هست.
منم کاملا موافقم: دی همون اول هم گفتم نمیشه این رو آرشیو کرد! هر مجموعه ش یه مدله! هی باید بری پک DVD9 بگیری عکس پرینت کنی خودت پک درست کنی که با قبلی ها همخوانی داشته باشه!زندگی ای شده!: دی
این مطلب جهت طنز قرار دادم و قصد هیچ اهانتی و توهینی به کسی را نداشتم اگر چه که بعضی از دوستان برعکس برداشت کردن!
عزیزی که پست میدی اینجا جمله ای که خودم گفتم رو میگی و مسخره میکنی , برادر من.... کجای این پکیج ها کیفیت نداره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو رو بخون یه دختر هشت ساله برام ایمیل کرده , من که کیفیت پکیچ را کم نکردم من که سنگ خودمو به سینه نمیزنم که , من که دنبال پست و ثروت نیستم که , من نه میخوام با فروش این مجموعه ها میلیاردر بشم , نه میخوام جای جیب شما رو بزنم , من فوق فوقش از فروش قهوه تلخ هزینه تولیدش را دربیارم . این ایمیل رو یه دختر 8 ساله بهم داده , با قلبش با قلمش با تایپش , میخوام دقت کنی :
آقای مدیری عزیز :
ما با دیدن این مجموعه های قهوه تلخ بسیار خوشنود میشویم , و کیفیت پکیج هاتون خوبه , از همه مهم تر سر موقع مجموعه ها را توزیع میکنید , پس ما دلمان به چه خوش باشد جز به سریال شما!
مو تو تنم سیخ شد
منم بلدم مثل بعضی از یوزها بیام فحش بدم , ناسزا بگم , حرفای ناجور بزنم , بله منم بلدم
ولی من که اینکار رو نمیکنم که , من برای کیفیت این پکیج ها تلاش میکنم من برای توزیع بموقه این مجموعه ها تلاش میکنم! من کار میکنم
متاسفانه موافقم.نقل قول: