من قبل از اینکه این مطالبو بنویسم میدونستم شما اینچیزا رو میگید . چرا اینقدر روی یک بازی تعصب به خرج میدین مگه من طرفدار pes نیستم پس چرا بدون هیچ ترس و تعصبی انتقادات شدیدی از اشکالات این نسخه توی تاپیکش کردم ؟
چرا میگید حرف گیمرهایی که این نسخه رو بازی کردن حقیقت نداره و دارن دروغ میگن . حالا یک نفر بگیم دروغ بگه درست 10 نفر بگیم درست 50 نفر درست نه چیزی حدود 300 نفر خودتون که دیدین هیچ کسی هم حرف بقیه رو رد نمیکرد بجز چند مورد که من دیدم حتی حرفای همو تصدیق هم میکردن بعضیاشون هم که میگفتن ما حتی سابقه خوبی توی مسابقات این بازی داریم .
در مورد باگها چرا شما رد میکنید حدود 40 تا باگ فقط توی همین ویدئو بود تازه ویدئوهای زیاد دیگه ای هم هست که من فقط نمونه ای اینو آوردم احتیاجی نیست بقیو رو ارائه بدم چون ما هدفمون ناراحت کردن طرفداران این بازی نیست هدف من روشن شدن مساله هست نه چیز دیگه چرا میگین تاثیر گذار نیست پس اینهمه گل که دیدیم بخاطر چی بود ؟ بخاطر باگهای بازی بود دیگه همه هم دارن میگن دروازه بانها واقعا هوش ضعیفی دارن شما قبول نمیکنید شما میگید براتون این اتفاقات نیفتاده پس چرا من توی همین 4 ساعتی که این نسخه رو بازی کردم برام چند بار اشتباهات فاحشی از دروازه بان اتفاق افتاد ؟
من نمیدونم باگ چه ربطی به درجه هوش بازی داره حالا به فرض ربط داره این که نشد توجیه یعنی پس نباید روی درجه سخت بازی کرد ؟
لرزش شدید دروازه بان و توپ توی صحنه هشتم چه ربطی به هوش بازی داره ؟یا صحنه های 21 و 22 که دروازه بان از زمین مسابقه رفته بیرون چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟ و یا صحنه 38 یا 39 اینکه دروازه بان وایستاده به مهاجم و توپ نگاه میکنه که توپ داره راحت و آروم از کنارش میره توی دروازه چه ربطی به هوش دروازه بانیش داره ؟