نقره ای خریدی :2:نقل قول:
:31::31::31:
:10:
یعنی اثر انگشت روش نمیمونه؟؟؟ چون رنگ مشکیش جنس بدنه به جوری هستش که خیلی راحت اثر انگشت روی میمونه.
Printable View
نقره ای خریدی :2:نقل قول:
:31::31::31:
:10:
یعنی اثر انگشت روش نمیمونه؟؟؟ چون رنگ مشکیش جنس بدنه به جوری هستش که خیلی راحت اثر انگشت روی میمونه.
دوستان لطفا" پاسخ بدیننقل قول:
نمی دونم این آمار غلط که سایبرشات یعنی تکنولوژی تار نیافتنه از کجا اومده؟نقل قول:
بابا سایبرشات نام خط تولید دوربین های شرکت سونیه نه لنزه نه تکنولوژی.
حالا اگه منظور شما حساسیت به تکان در هنگام عکاسی باید بگم ساتیو توی محیط های داخل متاسفانه به حرکت حساسه و احتمال تار افتادن عکس هستش
منم کا850 داشتم یه سال پیش فروختم 140 تومن بعد رفتم ان82 خریدم الانم که ساتیو دارم :21:نقل قول:
من که تا حالا عکسام تار نشده البته خودش لرزش گیر دست داره بازم امتحان میکنم نتیجشو میگم :46: در ضمن سایبر شات بودن لنز ربطی به تار بودن یا نبودن نداره :46:نقل قول:
هومن جان اگه شما گوشیتو آپدیت کردی پس دیگه نمیتونی هـک کنی میخاستم برنامه خودمو برات آپلود کنم اما دیگه به درت نمیخوره :41: راستی شما وقتی میخای برنامه هاتو نصب کنی آیا گوشیتو در حالت هـک قرار میدیش یا نه :18:نقل قول:
دوست عزیز تو حالت بدون فلاش میشه Image Stabiliser یعنی تثبیت عکس یا همون لرزشگیر رو روشن کرد. ولی در کل دوربینش موقع عکس گرفتن یکم خنگه ولی عکس که گرفت کره :8::20:نقل قول:
شما فقط کافیه از یه پنکه در حال حرکت سریع با فلش عکس بگیرین و به قدرت فوق العاده ساتیو پی ببرین.
بچه ها حتماً تست کنین. :8:
واقعاً عالیه
در ضمن اگه موقع عکس برداری فلش بزنه به هیچ عنوان عکستون تار نمیشه.
اصلا اون حالت به اصطلاح دوستان سايبر شات در موقعي عمل ميكنه كه فلش بزنه در غير اين صورت همون c905 هم اين قابليت را نداره.
دوستان در آپديت جديد اشاره اي به مشكل ويبره نزدن اس ام اس رو حالت ذخيره در مموري كارت نشده؟
اگه به این عکس و انعکاس نورش توجه کنی میفهمی که اثر انگشت رو کدومش میفته :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار دقت کنید داد میزنه که رو مشکیش اثر انگشت میفته . به از نزدیک دیدن هم نیازی نیس راحت میفهمی !
با سلام :11:نقل قول:
من که اصلا چیزی نفهمیدم :31: این عکس چیه و چطور ثابت کرد که رو مشکی اثر انگشت باقی میمونه :18:
برید حال کنید :10:
The app uses flash LED and LCD screen as light resources and can be independently controlled. The features include Emitted color selection of LCD screen, swith lights on/off with special keys, Optional sound when light turns on/off, run phone torch in background and improved user interface.
لینک دانلود :
کد:http://www.nokias60v5.com/wp-content/uploads/2010/04/phonetorch_2.0.zip
به دردتون می خوره ؟
نقل قول:
جل الخالق این جوانان چینی چه کارا که نمی کنن :18:
عکسش که این نبود !
عکسو سیو می کنم خودم آپلودش می کنم !
عکسش اینه :
دیگه شما ببخشید تقصیر من نبود !