:19::19::10::10::10::11:نقل قول:
Printable View
:19::19::10::10::10::11:نقل قول:
سلام عزیزان
بنده دیروز یه دی وی دی پلیر C9800 سامسونگ خریدم که فعلا متوجه این نواقصش شدم:
عدم ساپورت فرمت های MKV و MP4
عدم نمایش زیرنویس فارسی به طور صحیح (کلمات رو با حروف جدا از هم نشون میده)
عدم شناسایی هارد اکسترنال
ایجاد سر و صدا هنگام پخش دیسک
و از همه بدتر، عدم توانایی پخش تصاویر HD چه برسد به Full HD (حداکثر رزولوشن قابل پخش: 720x480) که این یکی دیگه واقعا افتضاحه چون حتی این گیرنده های دیجیتال بی صاحب چینی هم میتونند تصاویر 720p رو پخش کنند
دوستان کاش قبلا فرصت داشتم تا تو انجمن برای خرید مشاوره کنم ، البته این چیزا زیاد هم برام مهم نیستند و اگه اپتیک دستگاه قوی و کارکن باشه مشکلی ندارم
و اما اگه دوستان لطفی بکنن و در مورد برند های LG , SONY ,SHARP , و Panasonic اطلاعاتی از این قبیل در اختیار بنده قرار بدهند ممنون میشم
اگر ميزنه full hd يعني از خروجي hdmi 1080p خروجي ميده و منظور پخش فايل اچ دي نيست.نقل قول:
فقط يه مدل ال جي هست كه هارد و mkv پشتيباني ميكنه
شما يه مديا پلير بخر همه اين كارهارو انجام ميده
دوست عزیز این دستگاه اصلا نه خروجی HDMI داره و نه روش از این چیزایی که شما حدس زدید نوشتهنقل قول:
و چیزایی که شما میگی رو من خودم میدونم (اما این فرمایش شما بر فرض اینکه شرایط دستگاه اونجوری باشه که شما فکر کردید ، مگه ممکنه دستگاهی که فایل ورودیش نتونه بیشتر از SD باشه و اونوقت خروجی Full HD بده؟ )
ضمنا من با تلویزیونم همه این امکانات رو دارم و قصدم فقط نقد دستگاه بود تا اعضای انجمن از تجربه ام با این دستگاه استفاده کنند
با درود
لطفا یک دی وی دی پلیر معرفی کنید که :
-زیر 90 تومان باشد
- زیر نویس فارسی را خوب ساپوت کند.
-لنز قوی داشته باشد.
-یو اس بی خور باشد.
با سپاس
مدل DV-SL1400W sharp جدیده و فکر کنم قیمتش 65 تومنه .نقل قول:
مشخصات:
- Divx Playback
- USB Host
- DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD ,MP3, WMA, CD-R/RW playable
- High Resolution Picture with Progressive Scan
- Dolby Digital / dts digital out
- DVD Component Video out
- Remote Control
سلام دوستان ، من دنبال یه دی وی دی پلیری هستم که فرمت MKV رو درست حسابی پخش کنه ، بقیه امکاناتش برام مهم نیست فقط و فقط MKV برام مهمه
لطفا راهنمایی کنید
سلام
یه DVD player و BLUray player بهم معرفی کنید که هم MKV و هم 1080P رو ساپورت کنه
زیرنویس فارسی هم راحت بیاره
USB برای وصل کردن فلش و هارد هم داشته باشه
لظفا قیمت هم بدید
سپاس فراوان
دوستان سلام
من ميخام يه دى وى دي پلير با خروجي full hd بخرم به نظرتون يدونه note book براي اين كار بخرم بهتره يا يه پلير خوب؟
لطفا يه پلير قوي هم بهم معرفي كنيد
ممنون
با سلام خدمت همه دوستان کارم بد گیره لطفا راهنمایی کنید
یک dvdplayer lg مدل 9750 گرفتم
به جای سینما خانواده همچیش خوبه ولی تو شرایطی هستم که باید باند سینما خانواده داشته باشم
فروشنده گفته خروجی یک ساب میده دوتا اسپیکر
اما همچین چیزی رو از کجا پیدا کنم
یا میشه 6 تیکه بهش وصل کرد