برای من اون بالا سمت راست نوشته ویژه شیرازنقل قول:
خوب برای همه کد داره:20:
شاید کارت شما قدیمی باشه چون قبلا کد نداشت
Printable View
برای من اون بالا سمت راست نوشته ویژه شیرازنقل قول:
خوب برای همه کد داره:20:
شاید کارت شما قدیمی باشه چون قبلا کد نداشت
ماله من ننوشته ماله کجاستنقل قول:
ولی خوب کدش رو بزنن تو کامپیوتر معلوم میشه از کجا سرویس گرفته شده
دوستان این قضیه کارتهای طلایی چیه؟
قضیه از این قرار هست که این کارت ها را از شاتل میگیری و به چند نفر را به شاتل معرفی میکنی تا سرویس بکیرند و 10 هزار تومان و دوستان در هنگام ثبت نام تخفیف میگیرند:31:نقل قول:
و شما هم یکم تخفیف میگیری
توی کنترل پنلت برو توضیح دارده
ممنون اصلا دقت نکرده بود که تو کنترل پنلم هستنقل قول:
چون از دوتا سرور مختلف تست گرفتی، لندن و کویت. البته زیاد نمیشه با این سرعتها اعتماد کرد، شما یه فایل رو دانلود کن ببین سرعت دانلودت چنده، یا اینکه با همین اسپید تست چند بار تو ساعتهای مختلف تست بگیر، میانگینش میشه سرعت واقعی.نقل قول:
مگه هنوز ثبت نام نکردی؟؟! بابا ما نفهمیدیم آخرش تو چه سرویسی میخوای، یه سری میگی 64 بسه، یه سری میری رو 512، حالام که رفتی تو کاره 512 آرت!!! خدا بخیر بگذرونه، فردا میای میگی کدوم اپراتور 1024 ارایه میده!!!:18::18::18:(شوخی).نقل قول:
تفاوت سرویس های آرت و اکو بیشتر روی حجم هست، سرعت این دو تا زیاد تفاوت نداره، همونطور که دوستان گفتن 2-5 کیلو بایت ممکنه تفاوت داشته باشه، اگر اهل دانلود حجیم نیستی زیاد برات فرقی نخواهد کرد. ولی مهم حجمه که اگه مصرف روزانه ات زیاد باشه آخر برج دچار کمبود حجم میشی!!!
دوست عزیز این رو فقط خود شرکت میتونه بهتون بگه، ممکنه برای یه نفر 2 روز طول بکشه و برای یه نفر 2 ماه!!! بستگی به مخابرات و تجهیزاتشون و تعداد پورت خالی و خیلی چیزهای دیگه داره. ممکنه اصلا به شما بگن فعلا در مرکز مخابراتیه شما پورت خالی نیست و نمیتونن بهتون سرویس بدن! ممکنم هست امروز بری پس فردا بیای اینجا بگی منم شاتلی شدم!:46:نقل قول:
آره 5 گیگ بسه برای روزی 3 ساعت وبگردی. میشه روزی حدود 165 مگ، مگه میخوای چیکار کنی دیگه!!!زیادم میاری. ولی این 5 گیگ کدوم سرویسه؟!نقل قول:
معمولا این شاتل چقدر تو نوبت پورت خالی نگه میداره ؟ 3هفتس سر کارم .
اگه دو روز زودتر زنگ میزدم الان منم مثل شما adsl داشتم . شانس دیگه .
دوست عزیز من یه سال تو صف بودم !!! ( منطقه مخابراتی پاسداران ) حالا هم چند شب پیش زنگ زدن از شرکت می گن یه مدرک شرکت یا دانشگاهی بدین بهتون 256 ماهی 45 تومن می دیم ! آخه ماهی 45 تومن از کجام بیارم ! من خودم دنبال 64 بودم !!!! سرعت کمتر هم نمی دن ! من فکر می کردم وقتی مشکل پهنای باند باشه سرعت کمتر رو میدن نه بیشتر ولی این جا برعکسه !! :31:نقل قول:
نوسان یعنی چی ؟
:)
منظور از نوسان, نوسان سرعت می باشد یعنی متغیر بودن سرعت که سرویس های اکو یکم نوسان داره سرعتش ولی آرت نه اصلا....(یاس):31:نقل قول: