خوب مشکل حل شد . مرسینقل قول:
Printable View
خوب مشکل حل شد . مرسینقل قول:
برای نصب KDE 4.2 در اوبونتو 8.10 , شما ابتدا باید مخزن intrepid-backports رو فعال کنید !نقل قول:
و بعد لیست مخازن رو بروز کنی:
و نهایتا بسته ی kubuntu-desktop رو نصب کنی !
ولی پیشنهاد می کنم اگر می خوای از KDE استفاده کنی , کوبونتو ۹.۰۴ رو نصب کن !
یک مشکل دیگه. وقتی می خواهم درایور HSF مودمم را نصب کنم در آخر کار سوالاتی را که درباره ریجیستر شدن باید بپرسه نمی پرسه . { در ضمن نسخه درایور با لینوکسم هماهنگه}
و همچنین وقتی می خواهم با WVDIAL به اینترنت وصل بشم لینوکس اصلا مودمم را نمی شناسه. یعنی درایور درست نصب نشده.
مشکل از چیه؟
لطفا سوالات مودم رو در تاپیک خودش مطرح کن
ممنون
برای نصب
KDE 4.2.3
این Repo رو اضافه کنید.
deb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jaunty main
و Full Upgrade کنید.
برای هر مخزن لانچ پد باید یک کلید ( gpg key ) مجزا هم تعریف بشه.نقل قول:
کد:http://linux2.wordpress.com/2009/05/08/kde-4-2-3-%d9%85%d9%86%d8%aa%d8%b4%d8%b1-%d8%b4%d8%af/#more-586
با سلامنقل قول:
برای این مورد باید چیکار کنم ؟ میخوام از سرور ریپورت بگیرم . ضمنا من مانتیورینگ iptraf , iftop رو نصب کردم رو سرورم ولی پهنای مورد استفاده از کش رو نشون میده یعنی فقط آی پی آدرس کش رو نشون میده و من نمیدونم کدوم کلاینت در حال استفاده و از کدوم سایت در حال دیدن هستش . لطفا؛ راهنمایی نمایید.
من بدون هیچ پیامی در زمینه کمبود کلید، فقط با اضافه کردن همین خط با موفقیت ارتقا دادم.نقل قول:
شاید قبلا کلیدش رو اضافه کردید. در Software Sources و در صفحه ی Authentication ببینید کلیدی با عنوان Launchpad Kubuntu Updates وجود داره یا نه ؟!نقل قول:
والا در این مورد نمی تونم کمکتون کنم چون تا حالا از این کارا نکردمنقل قول:
واقعیتش نه خودم دوست دارم هم اینکه اگر برفرض کارمندان شرکت متوجه بشن کلمو می کنن
ولی برای تجربه با یکسری از sniffer ها قبلا یه کارهایی کردم اگر خواستی برات درش میارم
فقط فرصت بده بهت پخ می زنم : دی