همون بهتر با همچین شخصی با این بینش و دیدگاه معاملت نشدنقل قول:
Printable View
همون بهتر با همچین شخصی با این بینش و دیدگاه معاملت نشدنقل قول:
ولش بابا بیخیال ! نداد که نداد
طرف می خواسته بازار گرمی کنه ، اگه راست می گفت، می فروخت به اون کسایی که از ماشین تعریف کردن.
به امید حضرت حق ، یکی بهترش پیدا می شه....
به درک
خب نشد فدای سرت خدا بهترش رو قسمت میکنه صد مرتبه از این بهتر .
رضا الان این یه تجربه ناب شد کلی در مورد خرید ماشین در مورد فنیش و کد این چیزا یاد گرفتی الان صفر نیست نتیجه .
سلامنقل قول:
خداييش خيلي حالم بهتر شد آخه با روحيه يه پسر 19 ساله(عاشق واقعي) بازي كرد:41::41::41:
سلامنقل قول:
خداييش خيلي حالم بهتر شد آخه با روحيه يه پسر 19 ساله(عاشق واقعي) بازي كرد:41::41::41:
سلامنقل قول:
آره واقعا تجربه هاي بسيار بسيار زيادي كسب كردم ان شا الله دفعه ديگه كه وين يكي ديگه رو ديدم فوري ميفهم موتورش چند اسبه:27:
سلام..
خیلی بهتر که نشد چون همانجوری که قبلا گفتم اینجور اشخاص اصلا قابل اطمینان نیستند و خیلی راحت زیر قول و وعده خودشون میزنند..از اینجور اشخاص زیاد دیدم و تازگی نداره...احتمال زیاد اگر میخریدی برای سند زدن کلی بازی در میاورد و پول بیشتر میخواست..طرف خیال کرده هر کسی میاد اینو ازش اینجوری بخره...مطمئن باش آخرش یا تحویلش میده قیمت آهن پاره یا پسرش نابودش میکنه یا یکی مفت از چنگش در میاره....کسی که حرفش یکی نیست اصلا بدرد معامله نمیخوره..حتی اگر یه ریویرا 1971 داشته باشه!!
حال برای اینکه دل همتون شاد بشه و کمی خوش باشیم اینها را نگاه کنین!!
اینها همه burnout کردند..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
و خلاصه بعد از همه اینحا این وسط یه پیکان هم اینها رو میبینه و جو گیر میشه و....!!!
[QUOTE=amir_68;4938886][QUOTE=scope82;4939044]نقل قول:خیلی خیلی با ابهتهنقل قول:
میگم قیمتش چنده ؟!
سلام بچه ها منم ديگه بيخيال شدم طرف خودشو خراب كرد حالا آمار اين وين كد رو بديد
پونتياك فايربرد 1975 v8 دنده دستي اينم وين كدش 2S87E5N569474 فقط دنده دستيه:41: گيربكس اتومات برا اين چنده؟ فك كنم 350 باشه البته دقيق از روي وين معلوم ميشه
سلام
امیدوارم این یکی مثل قبلی نشه..
این شماره وین را من چک کردم..توی چند تا سایت اما همه چیز بجز یه مورد جور نبود.
2 نشانه پونتیاک
s فایر برد بیس
87 نوع بدنه اسپورت کوپه
E این حرف توی هیچ کدام از سری های تولید وجود نداشت که باید نوع موتور را نشان میداد!!احتمالا اشتباه نوشتی..دوباره شماره اصلی روی ماشین را چک بکن..
5 نشانه مدل سال 1975
N نشانه خط تولید در نوور وود اوهایو
569474 سریال خط تولید
حالا این یه مورد جدیده؟عکسی از اون داری؟
اینها چند تا عکس جدید از یک الدزمبیل 442 مدل 1969 است..این ماشین مال یکی از دوستان آمریکای من در ایالت اوهایو آمریکا است..یک خانم 52 ساله که مثل خودمون عاشق ماسل است..
عکسها مربوط به یک نمایش محلی حدود 1 هفته پیش بوده..