فكر كن از بازيه...:31: چون همين چند وقت پيش مشكل گلف رو حل كردم..نقل قول:
يه بازي مثل Fifa 08 يا تتريس رو نصب ميكردي...تو حالت هك كه بازي رو اجرا نكردي؟
فكر كن از بازيه...:31: چون همين چند وقت پيش مشكل گلف رو حل كردم..نقل قول:
يه بازي مثل Fifa 08 يا تتريس رو نصب ميكردي...تو حالت هك كه بازي رو اجرا نكردي؟
خب اگه حل کردی که نباید باشه که ؟نقل قول:
نمی دونم راستش ، این دفعه دقت می کن ، که هک آن نباشه ؟
نسخه دیگه ای ندارید ؟
همین ؟ قرصی ، آمپولی ....:31:
مرسی
دیدم ، آن بود ، آف کردم ، اما باز هم ارور می ده
بازی های فیفا ، گلف ، متال گیر ، این بازی ها رو دارم ، ارور می دن
شرمنده از زحمتی که می دم
ببخشید میشه یکی واسه من دقیق و شمرده توضیح بده که چه جوری میشه فایل های پارت شده رو Extract کرد؟
یعنی وقتی همشو دانلود میکنی چه جوری بایدازش استفاده کرد؟
گوشيرو ريست كردي؟ شايد رام كم مياره...فايل هم كه جاگذاري كردي...نقل قول:
دوستان 6120 دار بيان كمك...من ديگه گيج شدم..
Majid-6120
ahmad72
و...
همرو بريز تو يه فولدر...بعد اگه برنامه winrar یو داشته باشي رو يكيشون كليك راست ميكني و extract to رو ميزني...بعد فايلش مياد..:46:نقل قول:
اقا یونس فکر کنم majid-6120 به جمع n95 8gb پیوستن:27:نقل قول:
ا؟ چه بي خبر...مباركش باشه...بالاخره تجربه داره...:46:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه بابا 8 گیگ کجا بود!:31:یه مدت موقتی دستم بود که اگه خوب بخرم.خوشم نیومد!یعنی به گوشی نیاز دارم که مموری هم بخوره.
در مورد مشکل دوستمون هم بگم که گلف و فیفا رو مطمئنآ میدونم که این ارور رو میدن و رم کم میارن ولی در مورد متال گیر؟:13: ولی خوب چند تا راهکار که برای خودم جواب داده:
مهم:از تم پیش فرض گوشی استفاده کن.
به هیچ عنوان بعد از روشن کردن گوشی و قبل از اجزای بازی Log و دفتر تلفن رو باز نکن.
حتمآ برنامه handy task man یا Jb taskman رو روی گوشی داشته باش و برنامه ها رو با اونا کامل ببند.
با این کار ها به احتمال زیاد گلف اجرا میشه و فیفا هم که حتمآ اجرا میشه.
خوش باشیم:8:
یعنی فقط یه بار extract رو بزنم؟
بعدش کل فایل میاد؟
به نام او
سلام. ببخشید ولی من اصلا نفهمیدم!! گوشی من n95 8gb هست و توی منوی اون یه گزینه به نام Ngage هست . البته من اصلا نتونستم باهاش کار کنم!
من گیج شدم بخاطر این مسائل:
1 . توی جعبه گوشی هم یه دفترچه مربوط به بازی ASPHALT3:Street Rules هست که توش یه شماره سریال فعال سازی هست و نوشته که بازی بصورت پیش فرض نصب شده و فقط باید فعالش کرد!
2 . توی APPMANAGER گوشی هم که میرم نوشته که Ngage و Discover Ngage و Ngage installer و بازی ASPHALT3:Street Rules و حتی بازی EA Sport FIFA نصب شده هست!!!
3 . حالا هم که اومدم اینجا یه سری توضیحات در مورد نصب اجرا کننده و ..... میبینم!
من که قاطی کردم!:18:
لطفا یکی کمک کنه:20: